باندل Cyberpunk 2077 شامل اولین DLC بازی می‌شود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق جدید ترین اخبار بازی Cyberpunk 2077، باندل محدود کنسول ایکس باکس وان این عنوان در کنار نسخه اصلی، شامل اولین افزونه DLC بازی نیز می‌شود.

Cyberpunk-2077-Xbox-One-Bundle.jpg

با اینکه باندل بازی Cyberpunk 2077 مدت‌ها قبل برای کنسول Xbox One معرفی شده‌بود، اما به‌تازگی از طریق فروشگاه بست بای مطلع شده‌ایم که استودیو CD Projekt Red قصد دارد تا اولین DLC بازی را نیز در اختیار خریداران این باندل قرار دهد. جالب است بدانید سازندگان بازی پیش‌تر اعلام کرده‌بودند که DLC سایبرپانک 2077 نسبت به DLC ویچر 3، محتویات کمتری ندارد و به‌نظر می‌رسد این استودیوی لهستانی برای بعد از عرضه بازی نیز برنامه‌های بزرگی در سر دارد.

با اینحال هنوز محتویات پس از عرضه سایبرپانک 2077 به‌طور کامل معرفی نشده‌اند و مشخص نیست DLC اول شامل چه محتوایی می‌شود. با بروزرسانی انجام شده در فروشگاه بست بای، باندل محدود بازی شامل کنسول یک ترابایتی Xbox One، یک کنترلر مخصوص، کد دیجیتالی بازی، اشتراک یک ماهه سرویس ایکس باکس گیم پس آلتیمیت و اولین DLC سایبرپانک 2077 است. با یک تخفیف صد دلاری، این باندل هم‌اکنون با قیمت 300 دلار به فروش می‌رسد.

بازی Cyberpunk 2077 در تاریخ 17 سپتامبر عرضه خواهد شد. کاربران ایکس باکس وان می‌توانند با خرید بازی، به نسخه نسل بعدی این عنوان نیز در زمان انتشار دسترسی داشته‌باشند.

Continue reading...

آخرین ویرایش:
تو سطح gwent باشه ،با پلیر بالا
مثل kardz و اینا هم نباشه. عقبه داشته باشه.قبلا تو یه بازی مطرح ازش اطلاعات داشته باشیم و باهاش بازی کرده باشیم و شخصیتهاش برامون معروف باشن.
ریز جزییات رو نمیزنم . با تم من بخون متنو.
با این تعاریف البته elder scroll legends هست ولی اونم بازیش تو خود بازی نبود. پس فقط همون گوئنته

دیگه بازیش تو خود بازی ایراد الکیه خدایی:D (که بازی منتشر شده اصلا یه دنیای دیگه ست تا چیزی که تو بازی بود) چه ربطی داره! :D بگو یه تعریفی ارائه میدم که هیچ بازیی رو شامل نشه جز Gwent ! :D
مهم اینه بازی کارتی یه عالمه ریخته F2P ! :D و خیلی شرکتا چنین کردن! و خواهند کرد:D

اگر Gwent داستانی رو میگفتی و مجانی میدادن یه چیزی:D ولی بازیی که $$$ از لوت باکس درو میکنند، کار خفنی نکردنا:-"

Hearthstone از دنیای وارکرافت، فکر میکنم از نظر آمار و ... هم خیلی جلوتر Gwent باشه:-"
Elderscroll رو خودت گفتی، یوگی هم که گفتی ، یه بازی اینجوری از Lord of the Rings داره میاد ، یه بازی هم فکر کنم از Dota 2 داده بودن که البته درش تخته شد یا داره میشه:-"

دیگه بازیش تو خود بازی ایراد الکیه خدایی:D (که بازی منتشر شده اصلا یه دنیای دیگه ست تا چیزی که تو بازی بود) چه ربطی داره! :D بگو یه تعریفی ارائه میدم که هیچ بازیی رو شامل نشه جز Gwent ! :D
مهم اینه بازی کارتی یه عالمه ریخته F2P ! :D و خیلی شرکتا چنین کردن! و خواهند کرد:D

اگر Gwent داستانی رو میگفتی و مجانی میدادن یه چیزی:D ولی بازیی که $$$ از لوت باکس درو میکنند، کار خفنی نکردنا
اگه دست یوبی بود،از پتانسیلش استفاده میکرد و یه پول درست و حسابی ازش در می آورد.
gwent thronebreaker قرار بود مجانی بشه ولی بعدا که عنوان جدا شد ،پولی شد.
بازی نسبت به اونی که تو بازی بود ،وحشتناک بزرگ شده. تو آسیا به رنک 100 رسیدم و به زیر 1000 جهانی رسیدم ولی چون با monster میرفتم. با چند تا آپدیت هیولا ها رو ضعیف کردن. با یکی از fraction ها ،یادم نیست کدوم بود ،بشدت بهشون مشکل خوردم. دیگه وقت هم اجازه نداد و نرفتم.
اینقدر تو بازی کمک میکنند ،نیاز به لوت باکس پیدا نمیکنی. تازه کلی از داشته هامو هم مصرف نکردم.حالا رو استیم اومده و میگن با اکانت gog سینک میشه ،شاید برگشتم.

• Like
Reactions: g4mer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or