باندل ویژه Gears of War 3

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Refill

کاربر سایت
کنسول با تم بازی Geow 3 و هارد 320GB و صدای ویژه هنگام بوت شدن (مانند پک هیلو ریچ)
+یه کپی از بازی+هدست سیمی+دو کنترلر بی سیم و یه کد که به شما اجازه دسترسی به DLC (کارکتر ادام فنیکس برای بخش مولتی پلیر +Omen Weapon Pack)

gears-3-bundle.jpg

با قیمت 399$ این پک ویژه Gears of War 3 در روز عرضه بازی 20 سپتامبر لانچ میشه.

اولا که قیمت دلار فعلا به صورت حبابی رفته بالا و هر سال هم همین طوری بوده..
دوما اون فروشنده های داخل ایران دارن کلاه برداری میکنن..
این کنسول هم 4 ماه دیگه میاد تو بازار جهانی و تا اون موقع که اول فصل مدارس هست همین اسلیمی که میدن 500 تومن اون موقع 220 تومن میتونی بخری..مثل هر سال

بنده هم وقتي دارم دلار ميخرم تو همين حباب ميخرم
خوب من كه 800 تومن ندادم دارم صد و خورده اي پايينتر ميدم
يعني از قيمت جهاني پايينتر؟؟ پارسال قبل از اومدن اسليم پايينترين قيمتي كه فت اليت اومد 370 بود اون موقع قيمت جهاني فت چند بود؟؟

بنده هم وقتي دارم دلار ميخرم تو همين حباب ميخرم
خوب من كه 800 تومن ندادم دارم صد و خورده اي پايينتر ميدم
يعني از قيمت جهاني پايينتر؟؟ پارسال قبل از اومدن اسليم پايينترين قيمتي كه فت اليت اومد 370 بود اون موقع قيمت جهاني فت چند بود؟؟

ارکد 220
الیت 320

در کل تا اون موقع که 4 -5 ماه دگه هست هر اتفاقی امکان داره بیوفته و نمیشه با قیمت الان مقایسه کرد..

ارکد 220
الیت 320

در کل تا اون موقع که 4 -5 ماه دگه هست هر اتفاقی امکان داره بیوفته و نمیشه با قیمت الان مقایسه کرد..

يعني سر هر اليت 20 تومن سود ميكردن؟! نزن اين حرفو داداش فقط گمركي كه به هركدوم ميخوره بالاي 20 تومن ميشه

چه حالی میده وقت کنسولا روشن کنی .......مارکوس بگه NICE و بعد از خاموش کردنم مارکوس با اون صدای کتو کلفتش بگه SEE YOU SOON
:d:x

نميدونم چرا با باندل ها كلا حال نميكنم
خودم واسه خودم ميخوام يه اسليم معمولي بخرم

اينم قشنگه ولي بازم فقط جنبه كلاسشه ديگه :d

يعني سر هر اليت 20 تومن سود ميكردن؟! نزن اين حرفو داداش فقط گمركي كه به هركدوم ميخوره بالاي 20 تومن ميشه

عمده میارن تخفیف میخوره
قاچاق میارن گمرک نمیخوره
جنس و تقاضا هم که زیاد باشه ارزون میدن..

اگر الان بود شاید همه 680 تومن رو میخریدن ولی 5 ماه دیگه امکانش خیلی کمه..

عمده میارن تخفیف میخوره
قاچاق میارن گمرک نمیخوره
جنس و تقاضا هم که زیاد باشه ارزون میدن..

اگر الان بود شاید همه 680 تومن رو میخریدن ولی 5 ماه دیگه امکانش خیلی کمه..

قاچاقش قبول ولي عمده چيه مگه ايرانه :d چه 500 تا بخري چه يدونه همشون 400 دلار حساب ميشه يه دلارم تخفيف نميدن

حالا تا 5 ماه ديگه ببينيم چي ميشه ;)

ایفون 190 $ رو میدن 900 تومن
این رو هم اگه بخاین بخرید میدن 1.2 میلیون تومن :دی

نزن اين حرفو ان لاكشه

آنلاكش تو كانادا از 549 دلار شروع ميشه تازه

البته همين هم اگه با دلار 1200 حساب كني ميشه 650 تومن كه اينجا زير 800 900 نميدن

حیف پول که بدی پای کنسول با این طرح خرچنگ غورباغه ایش . میخواد صدای مارکوس داشته باشه یا لاراکرافت. مهم توشه که حرفی باسه گفتن نداره همونه .

حیف پول که بدی پای کنسول با این طرح خرچنگ غورباغه ایش . میخواد صدای مارکوس داشته باشه یا لاراکرافت. مهم توشه که حرفی باسه گفتن نداره همونه .
Haterــــی با طعم PC ! :d دیگـــه بسه شورشو رو دراوردی ! :d

• Like
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or