باندل مخصوص PS4 + وسایل جانبی و Killzone Shadow Fall

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
81AURAkyP4L._SL1500_.jpg

همانطور که مطلع هستید PlaySation 4 در تاریخ 29 نوامبر در اروپا به قیمت 399 یورو عرضه میشود که شامل کنسول PS4 و یک عدد DualShock 4 خواهد بود.
سایت Amazon فرانسه باندلی را معرفی کرده که علاوه بر محتویات ذکر شده یک DualShock 4 اضافه ( قیمت 60 یورو ) به همراه PlayStation Camera ( قیمت 50 یورو ) و بازی Killzone Shadow Fall ( قیمت 70 یورو ) را به همراه دارد و قیمت این باندل 499 یورو است.
هنوز این باندل که با توجه به محتویاتش قیمت بسیار مناسبی دارد بطور رسمی از سوی سونی معرفی نشده اما بصورت رسمی در سایت آمازون فرانسه قابل خریداری است.

منبع

ارزش محتویات درون بسته بندی به مراتب بیشتر از قیمتی هست که اروپاییها برای این باندل می دن
اگر این باندل همه کشورها در روز عرضه یا مدتی بعد موجود باشه بدون شک می گم برام از لندن بفرستنش چون اگر بخوایم این 3 تا محتویات اضافه رو به صورت جداگونه از بازار تهران بخریم سر جمع بالای 500 هزار تومن برامون آب می خوره!!
کاش همچنین باندلی رو با بازی Infamus Second Son و یا Knack و The Order 1886 هم عرضه کنند که اگر کسی بازی KZ S رو دوست نداشت (که همچنین کسی پیدا نمی شه زیاد) چنین باندلی رو با بازیهای نام برده تهیه کنه...

باندل خیلی خوبیه منتها نمیدونم مایکرو ام باندل بده قیمتُ میبره بالا یا هون طوری میمونه چون اگه باندل بده بعد قیمت همین باشه تازه میتونه اختلاف قیمتش رو جبران کنه یجورایی... (اگه فیفا رو یه باندل محسوب نکنیم البته)
حیف تو ایران , جعبه رو لخت میکنن , یه کنسول میندازن توش میدن دستت , به یونولیتاشم رحم نمیکنن دیگه...
ولی کاش infamous باندل میشد :دی (البته تاریخ انتشارش نمیخوره) ولی نمیدونم چرا با این اسپسن آفِ کیلزون مشکل پیدا کردم , حال نمیکنم زیاد ولی در کل خیلی خوبه , ایشالا قسمت ما شه

پ.ن : یک سوال تخصصی :دی این PS EYE بدون موو کار میکنه یا باید بریم بازم دسته بخریم؟!

انصافا تو طراحی پک خیلی سلیقه به خرج دادن .
نسل پیش هم من باندل MGS رو خیلی دوست داشتم . فوق العاده بود فقط حیف که ریجن 3 بود

احتمالا من اینو بگیرم. وسوسه انگیزه!:دی

در ضمن تو تصویر باندل چشم چپ ان یارو قرمزه که نشون میده سونی هم بخش از ان انجمن خفیه مورد نظر محسوب میشه.

پسته کیلویی 50 تومن, 100 کیلو میشه 5.000. بعد من ِ PC گیمر میگم کنسول های نسل بعد بیشتر از 3 میل هستن همه دسته جمعی میریزن روم:p
چی میگی برادر 3 میلیون؟!
همین الان dc ps4رو برا فروش اورده برو قیمتشو تو تاپیک نگاه کن تازه الان در گرون ترین حالت ممکنه پیش فروش وقتی که تعداد بالا اومد قیمت افت میکنه

پسته کیلویی 50 تومن, 100 کیلو میشه 5.000. بعد من ِ PC گیمر میگم کنسول های نسل بعد بیشتر از 3 میل هستن همه دسته جمعی میریزن روم:p

ایفون 5 . 700 دلار هست تو ایران میشه 2300000 خرید
بعد مثلا ایکس باکس که 500 دلار هست چجور میشه 3 میلیون
حرف شما درست هست اما فقط توی هفته اول این قیمت بمونه

ایفون 5 . 700 دلار هست تو ایران میشه 2300000 خرید
بعد مثلا ایکس باکس که 500 دلار هست چجور میشه 3 میلیون
حرف شما درست هست اما فقط توی هفته اول این قیمت بمونه

یعنی بعضیا هیچی از دلار نمیدونن

شما فک میکنی قیمت دلاری که برا گوشی موبایل میره برا کنسول هم همونقدره؟؟

حالا 3 ملیون نه اما دیگه نه اینکه بگین طرف میاد 1800 میده

اخخخخخخخخ خدا مردم از دیدن این پک اون فیلم سونی که طرف تو شبکه داره کیلزون میزنه دارم دیونه میشم........خودش بیاد ایران زیر 2 میلون نیست این پکج هم که بیاد زیر 2500 نیست.........کی راحت میشیم از اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی بعضیا هیچی از دلار نمیدونن

شما فک میکنی قیمت دلاری که برا گوشی موبایل میره برا کنسول هم همونقدره؟؟

حالا 3 ملیون نه اما دیگه نه اینکه بگین طرف میاد 1800 میده
همین چرت و پرتا رو گفتین قیمتا اینجوری شده دیگه
قیمت رو باید من مصرف کننده تعیین کنم یعنی شما حاضری هر قیمتی بخری
قیمت کنسول 400 دلاره یعنی با سود طرف باید بشه 1500 نهایت
شما خیال میکنی کسی که کنسول میاره 5 تا 10 تا میاره
یکی از بچه ها فقط 100 تا ps4 و 100 تا X1 پیش خرید کرده مطمئن باش کسی که اینجوری خرید میکنه دلاری 3200 تومنی نمیخره

همین DC رو نگاه کن یعنی حروم خور تر از این شرکت ندیدم
یادمه یکی از بچه ها قیمت یک چیز دیگه دادن موقعی که دلار بالا بود حدود 3800 بعد جنس طرف اومد قیمت دلار 3200 شده بود علاوه بر اینکه جنس رو پایین نیاورد قیمت رو 25 تومن هم بالا برد
یعنی خرید کردن ازشون حماقت محضه

اخخخخخخخخ خدا مردم از دیدن این پک اون فیلم سونی که طرف تو شبکه داره کیلزون میزنه دارم دیونه میشم........خودش بیاد ایران زیر 2 میلون نیست این پکج هم که بیاد زیر 2500 نیست.........کی راحت میشیم از اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:-s:(( وای خدا من نمیتونم بخرم من فقط یک و پونصد دارم بقیش ا زکجا بیارم بخدا اینا انسان هستن :(( چی بگم

هی خدا چی بگیم ؟ از چی بگیم ؟ یکی از هزاران حسرت های زندگیه نکبت بار من :( سر هر نسل که میشه با هزار تا بدبختیو پاچه خاری و منت میگیرم کنسولو ولی این نسل دیگه مشکلات اقتصادی نمیزاره که دستشو بخرم چه برسه خوده کنسولو
اینم سهم ما از جوونی . جوونی ما ینی تو حسرت مونده یین تریلر این بازی هارو دیدن ژ>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or