باندل عنوان GOW III

SEIKO-XXX

کاربر سایت
درود

1264151042.jpg

همانطور که میدانید دیروز باندل عنوان Heavy Rain در سایت Amazon.fr قرار گرفت.

حال امروز در همین سایت باندل عنوان God Of War III قرار گرفته است البته با فرق اینکه تا دیروز باکس ارت باندل هنوز مشخص نشده بود که امروز معلوم شد.

این باندل نیز شامل PS3 اسلیم 250GB همراه عنوان GOW III خواهد بود.

همانند باندل HR این باندل نیز فعلآ برای فرانسه در نظر گرفته شده است که البته به احتمال زیاد باندل GOW III در دیگر مناطق نیز عرضه خواهد شد.

قیمت باندل 349 یورو معادل ($498/£304) میباشد.

منبع

دوباره زمان باندل اومدن کنسول ها شروع شد.
تا چند وقت دیه برای هر بازی ای یه باندل عرضه میکنن.
ولی خداوکیلی به صرفه هست.

دوباره زمان باندل اومدن کنسول ها شروع شد.
تا چند وقت دیه برای هر بازی ای یه باندل عرضه میکنن.
ولی خداوکیلی به صرفه هست.
از کی تا حالا Heavy Rain و GoWIII شدن جزو گروه "هر بازی ای"؟! :eek: همچین می گی "هر بازی ای" هر کی ندونه فکر می کنه داری درباره ی Rogue Warrior صحبت می کنی. مایکروسافت میاد برای هر عنوانی که میرسه (اکثرا هم 3rd Party) باندل میزنه، مشکلی نیست! حالا سونی 3 4 تا باندل پشت سر هم داده مشکل داره؟! :confused:
پ.ن: محض یادآوری: XBOX 360 همین اواخر سه تا باندل داشت--> Forza3, MW2, ME2

17 March تو اروپا میادش 19 مارچ هم تو انگلیس و 25 هم در ژاپن میادش به نظر من جز یکی از شنگترین باندلهاست که تا به حال اومده

آخرین ویرایش:
گندشو دیگه درآورده اینجوری که همه ی بازی های معروفش باندل داره.دیگه اینجوریش حال نمی ده خز میکنن یه کاریو اینا دیگه...

گندشو دیگه درآورده اینجوری که همه ی بازی های معروفش باندل داره.دیگه اینجوریش حال نمی ده خز میکنن یه کاریو اینا دیگه...
از این به بعد سونی خواست برای عناوین انحصاریش باندل بزنه میگیم یه نظر سنجی بذاره از شما اجازه بگیره!

از کی تا حالا Heavy Rain و GoWIII شدن جزو گروه "هر بازی ای"؟! :eek: همچین می گی "هر بازی ای" هر کی ندونه فکر می کنه داری درباره ی Rogue Warrior صحبت می کنی. مایکروسافت میاد برای هر عنوانی که میرسه (اکثرا هم 3rd Party) باندل میزنه، مشکلی نیست! حالا سونی 3 4 تا باندل پشت سر هم داده مشکل داره؟! :confused:
پ.ن: محض یادآوری: XBOX 360 همین اواخر سه تا باندل داشت--> Forza3, MW2, ME2

آخه پسر جون تو یه جور حرف میزنی که خودتو نشون میدی که طرفدار PS3 هستی!
من کی گفتم مشکلیه؟
اصلا من مگه ایرادی گرفتم به این؟
من گفتم تا چند وقت دیگه همه میان باندل میزنن.تو مشکلی داری؟
در مورد باندل ایکس باکس هم باید بهت یاد آوری کنم که یادت باشه هر حرفی رو کجا بزنی.

به نظر من باندل زدن عالیه اما یه طرحی چیزی هم به خود کنسول بدن اخه این که نمیشه یه کنسول با یه بازی بشه باندل.
حداقلش طرح روی کنسوله وگرنه باید مخلفات دیگه ای هم بزارن:تی شرت و عروسکو .....
==
البته فک کنم اینطوری کرده که همه وای نسن برن باندل بگیرن و همین معمولیارو بگیرن چون دیگه الان همه فهمیدن بازیهای مهم و انحصاری سونی از این به بعد 100% با باندل میاد پس اگه زیادی بهش برسه دیگه کمتر کسی میره پک معمولی میگیره و معمولا وایمیسن میرن همین اسپشیال هارو میگیرن هم بازی هم مخلفات هم طرح ویژه کنسول پس نتیجه میگیریم پشت تمام حرکات سونی افکار سیاستناک قرار گرفته اند.

یه نظر به من بدید که این باندل رو بگیرم یا باندل heavy rain رو؟؟

شانس رو حال کنید یکی از فامیلام میخواد بره فرانسه و من بهش بگم که این رو بیاره!!

ممنون بابت خبر
:smile:آدم باید وضعیت مالی خوبی داشته باشه این باندل ها رو بخره کلکسیون نگه داره واقعا ارزش داره

باندلی رو باید کلکسیون نگه دارند که از نظر ظاهری یه فرقی داشته باشه....این که نداره...فقط یه کاور رو جعبشه...مثل 160گیگ که خودم از اتریش خریدم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or