شایعه باندل جدید 360 به مناسبت 10 سالگی XBOX

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

شایعه از Amazon France شروع شده ست. این پکیچ ارزشمن شامله

• Halo combat evolved anniversary
  • Halo Reach
  • Fable III
  • Gears of War 2
  • 250GIG HDD
  • دوعدد کنترلر
  • 3 ماه اشتراک GOLD
13301114401.jpg

مبیاشد و در تاریخ 9 مارچ به قیمت 280 یورو وارد بازار خواهد شد.

Last edited by a moderator:
تبلیغات برادر من تبلیغات !
شما دوست نداری پول دربیاری؟ جوری که مشتریت هم کاملا راضی باشه؟:-/ مگه اینکه از پول بدت بیاد و دوست نداشته باشی سر به تن مشتریهات باشه
============
ولی اگه نفری 3 ماه گُلدش رو تمدید کنه بیشتر حال میده :d

عزیزانی که میگن ایران، مگه من گفتم تو ایران :دی وگرنه اگه من بخوام همینو بگیرم فقط 120 یورو باید پول ترافیک بدم تا بتونم اون بازی ها رو سریع دانلود کنم :دی

شما دوست نداری پول دربیاری؟ جوری که مشتریت هم کاملا راضی باشه؟:-/ مگه اینکه از پول بدت بیاد و دوست نداشته باشی سر به تن مشتریهات باشه
============
ولی اگه نفری 3 ماه گُلدش رو تمدید کنه بیشتر حال میده :d
الان کجای این کار باعث رضایت مشتری میشه!!:-/یعنی عرضه کردن 4 تا بازی قدیمی باعث این کار میشه ایا!!:-/:-/
============
یعنی اگه نفری 3 ماه گُلدش رو تمدید کنه شما اولین نفری هستی که میخری!!:-/

الان کجای این کار باعث رضایت مشتری میشه!!:-/یعنی عرضه کردن 4 تا بازی قدیمی باعث این کار میشه ایا!!:-/:-/
============
یعنی اگه نفری 3 ماه گُلدش رو تمدید کنه شما اولین نفری هستی که میخری!!:-/

اشکان جان شما میخواید یک دستگاه تلویزیون 50 اینچ به قیمت 2 میلیلون تومن بخرید یک هو اون فروشنده به شما میگه اگر این تلویزیون رو تو فلان تاریخ بخرید یک dvdplayer به همراه دو تا فیلم بلوری هم بهت میدیم..

خوب شما الان سود کردی یا ضرر؟ شما راضی هستی یا نه..؟

بعد کسی که بخواد تازه xbox بخره Gears 1 هم براش جدید هست چه برسه به این عنوانها که همش جدید هست تازه یک دسته اضافی هم میده که خودش 40 دلاری هست..

اشکان جان شما میخواید یک دستگاه تلویزیون 50 اینچ به قیمت 2 میلیلون تومن بخرید یک هو اون فروشنده به شما میگه اگر این تلویزیون رو تو فلان تاریخ بخرید یک dvdplayer به همراه دو تا فیلم بلوری هم بهت میدیم..

بعد کسی که بخواد تازه xbox بخره Gears 1 هم براش جدید هست چه برسه به این عنوانها که همش جدید هست تازه یک دسته اضافی هم میده که خودش 40 دلاری هست..
دقیقا امین جان.حق با شما هستش اگر بخواییم اینطوری حساب کنیم.:)ولی بنظرم بهتر بود که لااقل چنتا بازی جدید تر میزاشتن.:d

دقیقا امین جان.حق با شما هستش اگر بخواییم اینطوری حساب کنیم.:)ولی بنظرم بهتر بود که لااقل چنتا بازی جدید تر میزاشتن.:d

کلا چهارتا انحصاری داره بیچاره چهارتاش هم گذاشته دیگه..:d خودت یک حساب بکن ببین چقدر به نفع مشتری هست
40 دلار دسته 20 دلار اکانت اون سه بازی بگیم هر کدام 15 دلار که میشه 45 دلار اون بازی آخری هم 30 دلار که سر جمع میشه 130 دلار

من یه آدم نکته بین"نکته بین کجا بود گیر الکی میخوام بدم" هستم

جفتشون بخوره تو سرش،دی وی دی پلیر میده با بلوری؟؟ خو با چی اجراش کنم؟ عجب فروشنده هایی پیدا میشن:d

ویرایش:

سوتیمو درست کردم:d

آخرین ویرایش:

جواب من به ممد کاملا واضح و مشخص بود ، این یه حربه ی تبلیغاتیه ، تازه هنوز شایعست . به نظر منم Offer قابل قبولیه ولی شرکت های دیگه هم در بعضی مواقع بهتر از این Feature ها رو در کنار هم میچینن و در فلان روز عرضه میکنن ! به نظر من اینقدر بزرگ کردن نداره و یه عمل معمول هست .

امین جان اون شرکتی خوبه که همیشه همراه TV هاش اون اشانتیون ها رو بده ، نه وقتی که میانگین فروش کم میشه و تقاضا پایین میاد ! هر چند نمیشه خرده گرفت بلاخره تجارت یعنی گرفتن بازار به هر شکلی ! منم منظورم به بزرگنمایی ممد این بود که همه ی برندها چنین حربه های تبلیغاتی دارن و فقط مخصوص مایکروسافت نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or