باندل بازی mw3 برای کنسول xbox 360 تایید شد

Gunners Trust

کاربر سایت
درود
ss_preview_COD_Bundle.jpg.jpg

مایکروسافت اعلام کرد که باندل mw3 کنسول xbox 360 همزمان با لانچ شدن این بازی در ماه نوامبر ، عرضه خواهد شد .

این باندل استثنایی و زیبا شامل یک هارد 320 گیگ ، دو دسته یـــــ مخصوص بازی mw3 ، یک نسخه از بازی پر طرفدار mw3 custoum sounds ، ایتم های انحصاری برای اواتار و یک اکانت gold مجانی به مدت یک ماه ، است .

این باندل برای انتشار در اروپا تایید شده ولی قیمت شــــ تنها برای عرضه در امریکا با 399 دلار تعیین شده است ، پس منتظر ابدیت خبر باشید .

شایان ذکر است که یک هدست بیسیم مخصوص بازی mw3 به طور جداگانه منتشر میشود که قیمتی معادل 69.99 دلار دارد ، علاوه بر این گیمران عزیز میتوانند کنترل های مخصوص این بازی را با قیمت 59.99 دلار تهیه نمایند .

tnx EG

• Like
Reactions: Sâlar
حیف این باندل که واسه همچین بازی ای میاد!
مثل این می مونه که بخوایم به یک پیرزن 90 ساله رو آرایش کنیم:d

میخوای ناراحت بشی یا نشی ولی شما فنهای جدید بتلفیلد(فقط منظورم به شما نیست) واقعا چهره بقیه فنهارو خراب کردید الان کسی مجبورتون کرده که پست بدید...

مطمئنا واسه بتلفیلد هم باندل میاد نگران نباش...

حالا نیای بگی اینجا فرومه من میتونم پست بدم،چون این پست شما شروع کننده یه بحث الکی میشه...

• Like
Reactions: pedramb
خیلی خیلی قشنگ و شیکه.بدجور رفتم تو کفش یه دونه بخرم:d

آره واقعا قشنگه ولی این رنگش رو چجوری این مدلی کردن؟! انداختن توی دره رفتن پایین برش داشتن؟ خیلی ردیف درست کردنش

میگم اینو نخری به نفعته،چون میری واسه اینم(مثل کارت گرافیک) پول قرض میکنی بعد پس دادنش قوز بالا قوز میشه ها گفتم که مثل من نشی سره پس دادنه قرض مردم...

شوخی بود :dنیای بگی من چه دوستی با شما دارم یه جوابی بهت میدم دیگه اینجا پیدات نشه:|
اصلا شما بودی واسه کارت قرض گرفتی؟
یکی نیست بگه تو که مطمئن نیستی واسه چی پست میدی
عجب Sp تو Spی شد پدرم در اومد تا درست شد:|

من موندم این باندل هارو کی میخره؟ شیش ماه که باهاش کار کردی واقعا خسته کننده میشه به نظرم حداقل تحملش برای من که سخته.

فقط تو این باندل ها یه باندل محدود برای Halo 3 دادن بیرون که دوتا هیلو اینور و اونور کنسول کاور گرفته بودن خیلی قشنگ بود ولی گرون تنها باندلی که تو این نسل به نظرم ارزش داشت بخری.

این باندلها تو ایران که میاد خیلی گرون میشه و کسی که میخواد این باندل رو بگیره باید پول بازی اورجینال داخلش رو به فروشنده ایرانی پرداخت کنه! بنابراین با این وضعیتی که قیمت کنسول داره درحال حاضر خریدار سعی میکنه همون کنسول معمولی رو بگیره والبته این کار عاقلانه تر هم هست....

پ.ن: 2000 رومین پستم رو تو وبسایت وزین بازیسنتر به خودم تبریک میگم:d:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or