بانجی به صورت رسمی به همکاری خود با اکتیویزن پایان داد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
بالاخره بعد از 8 سال استدیو ی BUNGIE به صورت رسمی به همکاری خود با Activision پایان داد و خبر مهم تر اینکه حق ساخت تمام کمال IP دستینی رو هم از آن خودش کرد ! از این به بعد تمام حقوق ساخت و انتشار این IP متعلق به خود استدیوی BUNGIE میباشد .

بیانیه رسمی Activision :

DwlCVzXVYAAumYK.jpg

Bungie Splits with Activision, Maintains Destiny Rights - IGN

پ.ن : بانجی رو خدا آزاد کرد :-SS

آخرین ویرایش:
بعد از اعلام خبر جدا شدن بانجی سهام اکتیویژن-بلیزارد نزدیک به 9.5 درصد سقوط کرده و بیشتر به دلیل از دست دادن حق مالکیت ip دستنی بوده.

Untitled.png

تعدادی از تحلیل گرای اقتصادی هم نرخ هدف گذاریشون رو برای سهام اکتیویژن بلیزارد کاهش دادن. البته بنظر نمیرسه در دراز مدت تاثیر چندانی روی شرکت داشته باشه.
The loss of "Destiny" will be a short-term revenue and earnings issue for Activision, Wingrensaid in a Thursday note.

KeyBanc reduced its estimates for both fiscal 2019 and 2020.

“Short-term concerns are valid; long-term opportunity remains unchanged,” the analyst said.

“By ending the relationship, (Activision) is implying that despite an impact to near-term earnings, it sees higher terminal value in deploying development resources elsewhere,” Wingren said.
Activision Blizzard Splits With Bungie: Wall Street Reacts -- The Motley Fool
Activision (NASDAQ:ATVI) Plunges On Loss of 'Destiny,' KeyBanc Lowers Price Target

این کار با لیزر و شمشیر تو نسخه قبل هم بود.
نسخه قبل= بتل فرانت؟
چون ندیدم SW Jedi : Fallen Order جزو سریی باشه
به هر حال با توجه به کرگردانش و همون چیزی که دیدیم و اسم Jedi ، من انتظار H&S یا AA با محوریت شمشیر لیزری دارم! و اینکه ... EA دوتا SW FPS بسازه؟ هممم...یکم بعیده:دی
البته اگر زحمته کنسل کردنش رو نکشن!
امیدوارم تو ذوقم نخوره :|

• Like
Reactions: amir code
نسخه قبل= بتل فرانت؟
چون ندیدم SW Jedi : Fallen Order جزو سریی باشه
به هر حال با توجه به کرگردانش و همون چیزی که دیدیم و اسم Jedi ، من انتظار H&S یا AA با محوریت شمشیر لیزری دارم! و اینکه ... EA دوتا SW FPS بسازه؟ هممم...یکم بعیده:D
البته اگر زحمته کنسل کردنش رو نکشن!
امیدوارم تو ذوقم نخوره :|
اخه استودیو respawn متحصص FPS هستش...رو این حساب گفتم احتمال قوی بازیشون FPS یا حداقل TPS باشه.ولی خبر نداشتم کارگردان gow 3 داره رو این عنوان کارمیکنه.پس حدس من به حداقل میرسه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or