بالاخره پچ crysis

• Thread starter Thread starter Ashi-pc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پچ 1.1 برای کرایسیس

سلام
این پچ جدید که امروز منتشر شده 10 % پرفورمنس بازی رو افزایش میده و اگر از دایور های جدید هم استفاده میکنید میتونید تقریبا با 20% افزایش پرفورمنس از این بازی لذت ببرید .
از جمله امکانات این پچ افزایش پرفورمنس توی SLI و Crossfire و نقاط ضعفش کم شدن شعاع انفجار نارنجک توی Multi Player است که به درد ما فکر نکنم بخوره ...

screenpop.php
266409_full.jpg

لینک دانلود با حجم 140 MB :

در صورتی که لینک بالا کار نکرد به این لینک مراجعه و پورت دانلود خود رو انتخاب کنید :

پس از انتظار نسبتا طولانی سرانجام Crytek نسخه Patch 1.1 بازی Crysis برای کیفیت و رندر بهتر منتشر نمود. اندازه این فایل 139 مگابایت بوده و تغییرات زیاد و بسیار خوبی را در بازی ایجاد می نماید، که میتوان به : بهینه سازی گرافیک و سرعت اجرا و رندر بازی، بهینه سازی فیزیک محیطی انفجار ها و ... اشاره نمود.

اطلاعات کامل این وصله بدین شرح است:

تعمیرات:
- ضربه پذیری طبیعی تر وسایل نقلیه در بازی
- F12 -screenshot در همه قسمت ها به خوبی کار می کند
- بهبود کارایی اسلحه های دستی
- جلوگیری از از پر شدن بی انداز حافظه کامپیوتر و هنگ کردن بازی

به روز رسانی ها:
- بهبود کارایی و سرعت SLI / Crossfire
- بهبود رندر شدن بازی در (DX9 and DX10)
- فعال شدن VSync functionality در D3D10

تنظیمات:
- بهبود فیزیک، کارایی اسلحه ها، انفجارات، کنترل وسایل نقلیه و ...

جالبه بدونید این سایت بالا :

فقط از یک رم 1GB DDR400 استفاده کرده و 10 فریم بیشتر گرفته (که رم فوق العاده مذخرفیه )

تازه سی پی یوش هم مذخرف تر از اون (3500+ Single Core )

ولی کارت گرافیکش خوبه EVGA 8800GT 512MB Super Clocked

جالبه بدونید این سایت بالا :

فقط از یک رم 1GB DDR400 استفاده کرده و 10 فریم بیشتر گرفته (که رم فوق العاده مذخرفیه )

تازه سی پی یوش هم مذخرف تر از اون (3500+ Single Core )

ولی کارت گرافیکش خوبه EVGA 8800GT 512MB Super Clocked
1GB DDR400خیلی مذخرف

به نظر شما مذخرف نیست ؟؟؟

رم های Ddr الان دیگه فسیل شدن الان اکثر مردم از رمهای Ddr2 یا Ddr3 استفاده میکنند البته Ddr3 خیلی کم .

رم های Ddr2 باس 800 پهنای باندشان 6400 است و سرعت خیلی بالایی دارند در حالی که این رم هم باسش 400 است و پهنای باندش هم 4300 است و خیلی قدیمی است

در ضمن ضرفیتش هم کم است 1gb برای بازی مثل کرایسیس اصلا کافی نیست من خودم وقتی کرایسیس بازی میکنم 1600 مگ از 2 گیگ رمم پر میشه ...

کلا میگم پچ خیلی خوبی هست که با این سیستم زاغارت 10 فریم بیشتر داده ;)

به نظر شما مذخرف نیست ؟؟؟

رم های Ddr الان دیگه فسیل شدن الان اکثر مردم از رمهای Ddr2 یا Ddr3 استفاده میکنند البته Ddr3 خیلی کم .

رم های Ddr2 باس 800 پهنای باندشان 6400 است و سرعت خیلی بالایی دارند در حالی که این رم هم باسش 400 است و پهنای باندش هم 4300 است و خیلی قدیمی است

در ضمن ضرفیتش هم کم است 1gb برای بازی مثل کرایسیس اصلا کافی نیست من خودم وقتی کرایسیس بازی میکنم 1600 مگ از 2 گیگ رمم پر میشه ...

کلا میگم پچ خیلی خوبی هست که با این سیستم زاغارت 10 فریم بیشتر داده ;)

اما ddr3 هنوز نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or