بالاخره سایت بازیهای آنلاین ما راه افتاد

ایدهی خوبیه ولی نمیدونم چرا سایتت سوت و کور بود یکم تبلیغ کن تو فروم های مختلف البته با اجازهی مدیرای فروم
یکم رو قالب سایتت کار کن تا کاربر پسند بشه مثل بازی سنتر و سایت طرفدارای ایکس باکس
موفق باشی

سلام.بالاخره اون سایتی که قولشو دادم راه افتاد.از همه طرفدارای ps1 n64 mame gen online gaming دعوت می کنم بیاین
www.live-arena.ir

سايتت خيلي خوبه ولي به قوله بچه ها بايد بيشتر تبليغ کني، چون من هر سري اومدم کسي on نبود، اگه تو اين سايت با اجازه مديران سايت تبليغ کني احتمالاً راه مي افته

همه لينکاي دانلود بازيها خرابه، يه پيگيري بکن

دوست عزیز
زدن دو پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
از اینکه توجه دارین ممنون.راستش هدف ما از زدن این سایت این نبود که مثل سایتای بزرگی بازیسنتر بیایم مدام تو سایت پست بدیم و بحث و گفتگو کنیم .هدف ما آزیاد رو بحث و گفتگو نیشت هدف اصلیمون هماهنگی بین بچه هاست که واقعا سخته .تو سایت بیشتر آموزشا و فایلا و فیلم ها قرار می گیره بعلاوه قرارای آنلاین واسه psnوxbl وگرنه کار اصلی مون با یاهو مسنجره یا اگه خدا بخواد مسنجری که تو سایت می زاریم.با مسنجره که راحت با هم قرار می زاریم هر وقت دیدیم کسی آنلاینه و خواست بازی کنه باهاش هر بازی که راحت تو pcتنظیم شدست بازی می کنیم.هدفمون اینه که یه حالتی مثل psn وxbl ایجاد شه هر کی دید دوستش آنلاینه و مثلا می خواد کراش آنلاین بزنه راحت با هم هماهنگ میشن .وگرنه از طریق پست دادن تو فروم اصلا نمیشه واسه آنلاین زدن هماهنگ شد.در مورد تبلیغم آره راست می گین ولی آخه هنوز کامل آموزشای سایتو نزاشتیم هر وقت کامل شده دیگه شروع می کنیم به تبلیغ.این تاپیکم واسه این زدم که چنتا از دوستان خیلی عجله داشتن دوست داشتن سریع آنلاین بزنیم گفتم الان می تونیم بزنیم هر کی بخواد.
دانلودام بعضی وقتا سرور شلوغه ولی راحت دانلود میشه.
هر وقتم خواستین آنلاین بزنین واسه شروع سایت من یا مهدی رو تو یاهو اد کنین
superb_gamer
mahdi.x360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or