بالاخره آمار فروش Xbox One فاش شد!

  • Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
روز گذشته شرکت «EA» گزارش مالی خود مربوط به سال 2016 را اعلام کرد. این گزارش همراه بود با اطلاعات مختلفی از جمله برنامه مالی این شرکت برای عرضه بازی‌ها در سال جاری میلادی، اما علاوه بر این گزارشات این شرکت اعلام کرد که تا به امروز در حدود 55 میلیون کنسول «Xbox One»و « PS4 » به فروش رسیده‌است. با اعلام این گزارش، سایت «یورو گیمر» موفق شده‌است آمار فروش Xbox One را هم بدست آورد. آماری که هیچ‌وقت مایکروسافت اقدام به انتشار آن نکرده‌بود. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه شوید.

wctdzn7euk37k0qk0q9k.png

در شب گذشته «Blake Jorgensen» مدیر بخش مالی شرکت EA در طی گزارشی اعلام کرد که وضعیت فروش کنسول‌ها در سال 2015 بسیار قابل توجه بوده‌است. او در ادامه صحبت‌های خود گفت:

«برآورد های ما نشان می‌دهد که 55 میلیون کنسول تا به امروز به فروش رسیده‌است که عملا بیش از پیش‌بینی‌ها بوده‌ و 50 درصد بیش از آمار فروش کنسول‌ها در همین بازه زمانی در نسل قبل بوده‌است که بسیار مثبت و امیدوار کننده‌است.»

بهتر است همین‌جا دست‌نگه داریم و سری به آماری که شرکت سونی در خصوص فروش کنسول PS4 داده است، بزنیم. شرکت سونی در ماه ژانویه امسال اعلام کرد که تا به امروز بالغ بر «35.9 میلیون» کنسول فروش داشته‌است.
با این حساب حال می‌توانیم فروش کنسول Xbox One را بدست آوریم. با توجه به آمار شرکت EA تا به امروز در حدود «19 میلیون» کنسول Xbox One به فروش رسیده‌است.

فروش مجموع دو کنسول Xbox One و PS4:
55 میلیون

فروش PS4 تا آخر ماه ژانویه:
35.9 میلیون

فروش تخمینی کنسول Xbox One:
19 میلیون

منبع
 
البته این نکته رو هم فراموش نکنید که نینتندو با wii u از گود خارج شده .. و مقدار یالقوه ای از مخاطب هاش رو باید این دو کنسول دیگه به دست اورده باشن و همچین حجم زیادی از مخاطبین نینتندو باقی موندن که میشه با چند تا بازی خوب جذبشون کرد ...

تا اخر نسل زوده بگیم ... ولی به خاطر حضور ضعیف نینتندو نمیشه گفت بازار کنسول گسترش پیدا کرده یا نه .. باید تا اخر نسل صبر کرد
 
اوایل نسل قبل یه کارشناسی تو یکی از مجله های ایرانی پیش بینی کرده بود PS3 احتمالا آخرین کنسول سونی خواهد بود و سونی از بازار گیم کنار میره :-j
البته ea و اکتی هم فک میکردن کنسول مایکرو این نسل خیلی بیشتر بفروشه و سونی رو نابود کنه ولی تیرشون به سنگ خورد:-j
 
رشدی که کنسولها در صنعت گیم (با نگاه بازی صرفا جهت سرگرمی) ایجاد کردن ، فیلمسازها نتونستن این شکاف رو مثل سالهای دور (برای مخاطبینشون گسترش بدنو به ثمر بنشونن ، (کنسولها خیلی ار معادلات رو در صنعت بازیسازی به هم زدن ، در جشنواره های سینمایی از بازیهاشون تقدیر میشه ، چنان این سرگرمیها رنگ حقیقت به خودشون گرفتن که مخاطبین سینما هم به وجد اومدن . این موضوع مربوط به بازیهای داوود (ع) نمیشه ، یا TLOU و آلن ویک ، کلیت موضوع اینه که بازیهای دو بعدی و سه بعدی هدف خیی بزرگتری رو دنبال میکنن ، این احترام یکباره به وجود نیومده ، وقتی به مخاطبی مثل منو شما احترام گذاشته بشه این احترام متقابلا پاسخ داده میشه ، این ما هستیم که تعیین میکنیم چی باید وجود داشته باشه و روندش تا کجا باید ادامه پیدا کنه ، ما صرفا گیمر هاردکور نیستیم ، استودیودهای بازیسازی کنسولها هم صرفا منوشما رو گیمر نمیبینن ، گیمر قلب داره ، روح داره ، سن داره ، حساسو دقیقه ، براش خیلی مهمه ارتباط بگیره .
کنسولها وجود خواهند داشت حتی اگه ما نباشیم .

پ ن : به فنهای مایکروسافت هم تبریک میگم :d، اگه مقایسه ای نباشه واقعا فروشش عالیه .
 
آخرین ویرایش:
یعنی هیچ کس باور نمیکرد این نسل کنسول ها اینجور رویایی بفروشن

بعضی میگفتن این نسل فروش ها خیلی کم میشه کجا هستند که این امار رو ببینن

فروش بالای کنسولها خبر خوبی برای گیمرهاست.می تونیم امیدوار باشیم کنسولها حالا حالا ها کنار ما باشن
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or