باكس آرت و بسته ي الحاقي FM4

Dire Wolf

کاربر سایت
Forza 4

forza-4-3-280x80.jpg

مايكروسافت اعلام كرد به كساني كه بازي را در زمان عرضه ي خود ( در روز لانچ) خريداري كنند يه بسته ي الحاقي مي دهد .
در اين بسته ي الحاقي ماشين هايي بدين ترتيب قرار دارند :

Ford Mustang GT Coupe 1965
Koenigsegg Agera 2011
Lexus SC300 1997
RUF RGT-8 2011
Tesla Roadster Sport 2011

امكان ديگه براي گيمر ها اينه كه ميتوانند پروفايل هاي خودشون رو از Forza3 به Forza 4 انتقال بدهند .
با توجه به لولي كه در FM3 داشتيد و ماشين هايي كه در گاراژ خود داشتيد ، در FM4 ماشين هايي به عنوان هديه براي شما در نظر گرفته ميشه ...

باكس آرت بازي هم به نمايش در آمد كه در آن يك Ferrari 458 ايتاليايي در جلو قرار دارد ...

FM4 در پاييز امسال براي 360 عرضه خواهد شد ! اطلاعات بيشتر در E3

باكس آرت بازي
cover-431x600.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
یکی از زشت ترین باکس ارتاییه که تا حالا دیدم واسه نسخه ی سوم خیلی عظیم تر و شیک تر بود حتی دوشم خیلی قشنگ بود اما این خیلی زشته مخصوصا اون ارم کینکت بالای صفحه که به باکس ارت هر بازی با توجه به رنگش میتونه گند بزنه

بنظر من که یکی از قشنگترین باکس شاتهایی بوده که تو بازی های ریسینگ دیدم.
عجب فراری خوشگلی>:d<:x
اون متنه بالای باکس شات در مورد کینکتم جالبه.اولین بازی فکر کنم که اینجوری نوشته.

ترجیح میدادم باکس آرتش سیاه سفید تیره میشد . بهرحال الان خیلی خز ِ ! :|
من که حوصلم نشد نسخه 3وم رو بازی کنم Career ـش رو اون 5 سال ِ کامل کنم . حوصلم سر می رفت . ریسینگ تو خونم نیست :دی

• Like
Reactions: Kavigne
حالا اگه کاور بد باشه شما نمیتونین بازی کنین اگه میخوای یه درخواست بده عکس خودتونو در حال رانندگی بزنن.:)) جمع کن این مضخرفاتو کاورش بده.خوب بد باشه به درک خیلی مهمه /:)

اگه باکس شاتش رسمی باشه بدون شک نهایی نیست.

آخه اگه از طرح فوق آرکید گونه ـش بگذریم بازم قبول کردن لوگوش بخصوص عدد 4 که بیشتر به ninja gaiden میاد تا فورتزا خیلی سخته...:))!

به زشتي و خوشگليش كاري ندارم ، ولي خيلي سادس به نظرم .
اصلا روش كار نشده خيلي سطحي ، حاج غضنفر ـه فوتوشاپي ! ميتونست بهتر از اينا كار كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or