باز هم Assassin’s Creed و باز هم تاخیر نسخه PC

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hk6euucd8fcxi831yxcz.png

نسخه PC آخرین عنوان از سری Assassin’s Creed با چهار هفته تاخیر نسبت به نسخه‌های کنسولی و با هدف دست یابی به رزلوشن 1080p و نرخ فریم 30fps منتشر خواهد شد.

به گفته Sam Kovalev؛ مدیر تولید استودیو Ubisoft Kiev؛ که وظیفه پورت نسخه PC را بر عهده دارد، دلیل این تاخیر «اطمینان از ثبات و بهینه بودن بازی در روز اول انتشار آن است.»
وی ادامه داد: «ما در موارد متعددی خط تولید و پروسه تاییدمان را بهبود بخشیده‌ایم که به ما اجازه داد تا از ابتدای شروع کارمان، بر روی پولیش کردن، ثبات بخشیدن و بهینه سازی بازی تمرکز کنیم. این یکی از مهم ترین هدف‌های تیم ما بوده است.»
او همچنین افزود: «این چهار هفته اضافی به ما اجازه می‌دهد تا تمامی پولیش‌ها و بهینه سازی‌های مورد نیاز را انجام دهیم تا اطمینان حاصل شود که بازی بر روی هر سه پلتفرم به خوبی اجرا می شود و برای بازیکنان از همان روز اول بدون مشکل اجرا می‌شود.»

سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی فعلا مشخص نشده است و رزلوشن و نرخ فریم نسخه PC بازی قفل نخواهند شد، هدف 1080p و 30fps برای سیستم پیشنهادی خواهد بود.
Assassin’s Creed Syndicate در تاریخ 2 آبان برای کنسول‌های Xbox One و PlayStation 4 و در تاریخ 28 آبان بر روی رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد.

منبع

گرافیک و محیط بازی نصف یونیتی هم نیست . این آشغالی که ساختن چی هست که پولیش هم میخواد . خدا رحم کنه .

دیگه اینقدر این بازی تکراری شد فکر نکنم جز تست کردن کاره دیگه ی انجام بدم فکر کنم همین الان 9 تا نسخه از این بازی در سیستمم نصب باشه بابا بسه دیگه هر کدوم هم که 20 ساعت گیم داره خیلی شبیه هم دیگه هستن رسما بعد از نسخه 3 دیگه بیخیال این نسخه شدم

واقعا با اون درصد سودی که Ubisoft روی PC در آخرین گزارش مالیش برده بود، (فکر کنم یا 23 بود یا 25 درصد) این تاخیر شرم آوره. مگر اینکه واقعا حقیقت رو گفته باشه و این تاخیر بخاطر بهینه کردن نسخه pc باشه که به شخصه شک دارم اینطور باشه. بعد تازه میخوان بهینه کنن فریم رو 30 قفل بشه؟ میخوای رو 480p اصلا منتشر کن.

آخرین ویرایش:
یکی با رسم شکل توضیح بده این Assassins Creed چندمه؟ :|
یه زمانی که AC اولیو میساختن تو 2006 اینا گفته بودن سه گانه خواهد بود!

نمیدونم چجوری حساب کردن که سه گانه تموم نشده حالا

واقعا با اون درصد سودی که Ubisoft روی PC در آخرین گزارش مالیش برده بود، (فکر کنم یا 23 بود یا 25 درصد) این تاخیر شرم آوره. مگر اینکه واقعا حقیقت رو گفته باشه و این تاخیر بخاطر بهینه کردن نسخه pc باشه که به شخصه شک دارم اینطور باشه. بعد تازه میخوان بهینه کنن فریم رو 30 قفل بشه؟ میخوای رو 480p اصلا منتشر کن.
خط یکی مونده به آخر هم می خوندی :دی

منظورش اینه که سوبی سافت یه سیستم پیشنهادی ارائه میده که بتونه رزولوشن 1080 و نرخ فریم 30 رو به راحتی اجرا کنه، اگه شما سیستم قوی تری داشتید میتونید بهتر هم بازی کنید. یارو خیلی بد توضیح داده. فقط امیدوارم نسخه PC مثل حماسه AK نشه.

نسخه PC آخرین عنوان از سری Assassin’s Creed با چهار هفته تاخیر نسبت به نسخه‌های کنسولی و با هدف دست یابی به رزلوشن 1080p و نرخ فریم 30fps منتشر خواهد شد.
ترجمه اشتباست.
درستش اینه:
2 آبان شروع می کنیم به پورت بازی برا PC و بعد 4 هفته تحویل میدیم.
این هدفشون منو کشته:1080 و 30 فریم:bighug:
تهش چی از آب در میاد،خدا داند.

یادش به خیر یه زمانی بود یوبی بازی های خوبی میساخت :)

البته به نظرم اين ديگه يكم بي انصافيه، درستش اينه كه بگيم "يادش بخير يه زماني بود يوبي AAA هاي خوبي ميساخت"

وگرنه همين الانم عناوين كوچيكترش مثل Rayman، Valiant Hearts يا Grow Home واقعا خوش ساختند.

مدیر تولید استودیو Ubisoft Kiev که وظیفه پورت نسخه PC را بر عهده دارد.
NZdfrbVoBFllun2GouGRTg37P5TnhHCWgR9udrrizvg=w368-h229-p-no

هر سال میدن دست این استدیو درپیت، هر سالم گند میزنه، هر سالم عذر خواهی میکنن و میگن درس گرفتیم از اشتباهاتمون در نسخه قبلی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or