mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Dec 22, 2011 #1 کاور ماه February مجله Game Informer کاور این مجله در ماه نیز مشخص شد این بازی یک بازی Strategy است که برای PC/360/PS3 عرضه خواهد شد در پاییز 2012 سازنده هم Firaxis آخرین ویرایش: Jan 5, 2012
کاور ماه February مجله Game Informer کاور این مجله در ماه نیز مشخص شد این بازی یک بازی Strategy است که برای PC/360/PS3 عرضه خواهد شد در پاییز 2012 سازنده هم Firaxis
TCSCELL 8 کاربر سایت Jan 6, 2012 #76 نوشته شده توسط shefer: خداییش بعد اون e3 کذایی چقدر پیگیر این xcom بودی ؟ یه مقدار برو دموهای جدیدترشو ببین ، تغییراتشو بخون بعد بیا بگو درب و داغون... بیشتر... خدایی اینقدر داغون و تا حدودی توهین آمیز بود، اصلا دیگه دنبالش نرفتم حالا یعنی اینقدر!؟
نوشته شده توسط shefer: خداییش بعد اون e3 کذایی چقدر پیگیر این xcom بودی ؟ یه مقدار برو دموهای جدیدترشو ببین ، تغییراتشو بخون بعد بیا بگو درب و داغون... بیشتر... خدایی اینقدر داغون و تا حدودی توهین آمیز بود، اصلا دیگه دنبالش نرفتم حالا یعنی اینقدر!؟
shefer کاربر سایت Jan 6, 2012 #77 نوشته شده توسط TCSCELL: خدایی اینقدر داغون و تا حدودی توهین آمیز بود، اصلا دیگه دنبالش نرفتم حالا یعنی اینقدر!؟ بیشتر... اتفاقا منم با بی میلی رفتم سراغش ولی وقتی دنبالش کردم ، نظرم برگشت:d
نوشته شده توسط TCSCELL: خدایی اینقدر داغون و تا حدودی توهین آمیز بود، اصلا دیگه دنبالش نرفتم حالا یعنی اینقدر!؟ بیشتر... اتفاقا منم با بی میلی رفتم سراغش ولی وقتی دنبالش کردم ، نظرم برگشت:d
Acatalectic کاربر سایت Jan 6, 2012 #78 خبر خیلی خوبی بود! ولی استراتژی که بخواد پورتی از کنسول ها باشه، به نظرتون چقدر ارزش داره؟! باز از FPS بهتره ولی یه TBS تمام عیار عمرا نمیشه! آخرین ویرایش: Jan 6, 2012
خبر خیلی خوبی بود! ولی استراتژی که بخواد پورتی از کنسول ها باشه، به نظرتون چقدر ارزش داره؟! باز از FPS بهتره ولی یه TBS تمام عیار عمرا نمیشه!