باز هم تاخیر Amnesia: A Machine for Pigs

rahyarpaul

کاربر سایت
عنوان amnesia :a machine of pig که قرار بود بالاخره بعد از دو تاخیر در سه ماهه دوم 2013 عرضه شود اینبار به تابستان و سه ماهه سوم منتقل شد.

Amnesia-A-Machine-For-Pigs1-e1369881700696.png

کاربر jens این موضوع را در فروم frictional به اطلاع طرفداران رساند:

او گفته که ما با حداکثر توان در حال کار بر این عنوان هستیم و میگوید ما عجله ای برای عرضه نداریم (اما من عجله دارم بازیش کنم ) و میگوید که بازی تاخیر خورده سرانجام خوب میشود اما بازی با عجله برای همیشه بد (من نفهمیدم اینو آخه duke حدود یه دهه طول کشید و 60 تا تاخیر خورد و آخرش افتضاح شد)
و گفته ما در حال بهینه سازی بازی هستیم و برید با تابستون حال کنید و گفته که فعلا تاریخ دقیق نمیدیم و گفته ما این بازی رو به مغازه آنلاین بیشتری خواهیم داد نسبت به بقیه عناوین frictional
www.relyonhorror.com/latest-news/amnesia-a-machine-for-pigs-delayed

یه انیمه ای هم به نام Amnesia هست ان بازی همونه؟:-/
اگه اره انیمش خیلی قشنگ بود بازیشم باید خوب بشه
به نظر من یکی از بهترین بازیهای ژانر ترسناک هست که نه توش زامبی داریم و نه داستان چرت و پرتی داره
قبلیش بود amnesia dark decent اول دیجیتالی بود بعد از 8 ماهه تازه بصورت cd اومد

بسیار عالی!! همین الان واسه اولین بار The Dark Descent رو دارم بازی میکنم تقریبا وسط های بازی هستم! حس ترس بیداد میکنه طپش قلب میگیره آدم ! :d

شماره 1 خیلی ترسناک بود. هرچند همون 1 ساعت اول رو بازی کردم. ولی نقدهای مثبت زیادی داشت.
با توجه به اینکه سازنده ها قبلا سری Penumbra رو هم ساختن پس مشکلی تو خوش ساختی و ترسناکی این نسخه نیست. چون مطمئنم ترسناکه

یکی تلفظ صحیح اسم این بازیو به من میگه ؟
اَمنِژیا اِ مِشین فور پیگز
فکر کنم :d
به نظر من یکی از بهترین بازیهای ژانر ترسناک هست که نه توش زامبی داریم و نه داستان چرت و پرتی داره

فکر کنم اون لرد و بقیه ی کاراکتر ها ( به جزو قربانی ها و شخصیت اصلی ) که داخل بازی بودند جزو اجنه ها حساب میشدند
از یه طرف یه تابلویی از اون لرده داخل راهرو ها بود . وقتی داخل اتاقش در قسمت شکنجه گاه میشدی چهره واقعی طرف را میتونستی داخل تابلو ببینی
:-s:-ss
از یه طرف هم استادش و افرادش
چه تصادفی. تو پست 33 دارم در مورد اجنه ها صحبت میکنم :d

اَمنِژیا اِ مِشین فور پیگز
فکر کنم :d

از یه طرف هم استادش و افرادش
پست 33 :d

فکر کنم اون لرد و بقیه ی کاراکتر ها ( به جزو قربانی ها و شخصیت اصلی ) که داخل بازی بودند جزو اجنه ها حساب میشدند
از یه طرف یه تابلویی از اون لرده داخل راهرو ها بود . وقتی داخل اتاقش در قسمت شکنجه گاه میشدی چهره واقعی طرف را میتونستی داخل تابلو ببینی
:-s:-ss
عزیزم اون وسیله های شکنجه اون که باحالتر بود اون گاو آهنی بود که آدم رو توش میکردن و زیرش چیزی رو روشن میکردن زیرش و طرف توش میترکید
یا اون سیخ های چوبی که از ماتحت وارد میکردن و از زیر گردن میومد بیرون
یا .....
و واقعا این ترسناک بود اونموقع که تو آب در میرفتی و فقط صدای پا رو میشنیدی که شلب شلوب میکنه از ترس یه لحظه دکمه جهتی رو ول نمیکردم با هدفون بازی میکردی معنی ترسو میفهمیدی
به نظر من resident evil اصلا حس ترسو نمیده فقط مقطعی است ترساش
ولی تو این بازی ترس میره تو وجودت

عزیزم اون وسیله های شکنجه اون که باحالتر بود اون گاو آهنی بود که آدم رو توش میکردن و زیرش چیزی رو روشن میکردن زیرش و طرف توش میترکید
همون تیکه هم با بدبختی باید به اون گاوه میرسیدی ( مگه جرات میکردی تو مسیر چراغ نفتی را در بیاری یا بدوی ؟):d
و واقعا این ترسناک بود اونموقع که تو آب در میرفتی و فقط صدای پا رو میشنیدی که شلب شلوب میکنه از ترس یه لحظه دکمه جهتی رو ول نمیکردم
برای همین میگم جن بودن . آخه همچین جونوری که نداریم :d
با هدفون بازی میکردی معنی ترسو میفهمیدی
اتفاقا با هدفون تو شب تار بازی کردم و معنی ترس هم کاملا متوجه شدم :d
یا اون سیخ های چوبی که از ماتحت وارد میکردن و از زیر گردن میومد بیرون
تو the witcher 2 هم با جادوگراشون همین کارو کردن :d
اون قسمتی بود که وقتی به یکی از اتاق های شکنجه نزدیک میشدی صدای اره کردن می اومد ، بعد که میرفتی توی اتاق میفهمیدی اونجا آدم ها را از وسط اره میکردن ، فکرشم که میکنم لرزه بر اندامم می افتد :d

:(خیلی ترسناک بود اینو کسایی درک میکنن که با نصف شب میشستن با عدفون بازی میکردند و بدون نور توی راهروهای تاریک چهار نعل میدویدند..گاهی حس میکردم الان یکی از پشت صندلی یقه ام رو میکشه

نسخه اولش یکی از ترسناک ترین بازی های این نسل به واقع بود
بعضی وقتا به قدری ضربان قلب بالا می رفت خودت مجبور میشدی بازی رو بزاری کنار :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or