باز هم بازی انلاین جان دو نفر را گرفت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

tp-computer-user-cp-4739268.jpg

درود .

چندی پیش خبری را مبنی بر اینکه مادری برای بازی کردن کودک سه ماهه خودش را کشت منتشر کردیم . و این بار نیز یک جنایت از سوی یک کودک 15 ساله از کره جنوبی صورت گرفت این کودک 15 ساله انقدر خود را وقف بازی در اینترنت نموه بود که مادرش هر بار با او به مجادله میپرداخت که در گیریها در دو شنبه شب به اوج خود میرسد و این کودک 15 ساله مادر خود را خفه میکند و بعد خودش را حلق اویز میکند در همین راستا خواهر کوچکتر وی نیز اشاره کرد که برادرش در طی دو سه سال اخیر بیشتر بازیهای خشن در اینترنت را بازی میکرده و این در حالی میباشد این طور مرگ ها در کره برای اولین بار نیست در طی یک گزارش 90 درصد مردم کره جنوبی به اینترنت دسترسی دارند که دو میلیون این افراد معتاد اینترنت هستند .

شاید برخی گویند این خبرها ربطی یه سایت و ما ندارد ولی این گونه رویدادهای هولناک هم در همین کشور ما نیز ممکن است رخ بدهد امیدواریم این خبرها موجب این شود جوانانی که در پی بازی هستند بیشتر مراقب بازیهایی که انجام میدهند باشند

Yahoo.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Holy Diver
یکی از مهمترین دلایلی که تو ایران این اتفاق نمی افته لگ هست!اینقدر اعصاب خورد می کنه که بعد از نیم ساعت پا می شی می ری!

منم ديروز داشتم كانتر گيمنت ميزدم رفيقم هي خط ميگرفت ، اعصابم خورد شد ، پاشدم با جعبه كارت گرافيك 9500 كه اونجا بود خابوندم تو پوزش !!!!!

این خارجکیها هم بدجور روانی و بی جنبه هستن
واقعآ درجه بندی برای اونها نیازه نه ما ایرانیها
ما بیشتر از بازیها لذت میبریم و فکر آدمو باز میکنه ولی اونارو وحشی میکنه
فک کنم با جنبه ترین گیمرها در ایران هستن

والا اینجوریا که میگین نیست
وقتی میری تو جو بازی دیگه کسی که میاد میپره وسط نا خود آگاه میپری به جونش
اصلا ربطی به جنبه نداره
به کنترل اعصاب مربوط میشه که ایرانیا از اونا بد ترن.ماشالا یکی بهمون چپ نگاه میکنه میفتیم به جونش ...
مطمئن باش اگه ما هم شرایط بازی کردن اونا رو هم داشتیم از اینا بد تر بودیم

باو اعصاب خوردی توی بازی مولتی عادی شده دیگه... :دی
تو گیم نت رفیقم رفت روی اعصاب یکی یارو مانیتور رو برداشت پرت کرد طرفش !!! (معمولا کفش پرتاب میکنیم :دی ولی این یکی دیگه حصابی رنجیر پاره کرده بود!!)

واقعا آدم یه جوری میشه.:-ss
اون از مادره که این هم از این بچه که مامانشو کشت.
واقعا با این روند باید مراقبت بچه ها باشیم، بخصوص اگه خواهر یا برادر کوچیکتر از خودمون داریم.

من یاد اون رفیقمون افتادم
که تو همین سایت بازیسنتر قسمت Assassins creed نوشته بود تا صبح بازی میکردم بعدش میخواستم کل خانوادمو بکشم
همه جای دنیا این اتفاق رخ میده وقتی بیش از حد معتاد یه چیزی بشی همینه ! البته به جنبه ی طرف هم بستگی داره !
من خودم یه مدتی سریال دکستر میدیدم به جائی رسیدم که نقشه کشیدم چطوری رفیقمو بکشم :d

من یاد اون رفیقمون افتادم
که تو همین سایت بازیسنتر قسمت Assassins creed نوشته بود تا صبح بازی میکردم بعدش میخواستم کل خانوادمو بکشم
بنده رو میفرمایند.:dآره خوب.اون موقع هم خیلی تو خونه مشکل داشتیم-به جون خودم هی فکر میکردم چقدر خوب بود همرو مثل اتزیو بی صدا بکشم و هیچ کی نفهمه.:d>:)حالا مثلا دارم میرم تو 28 سالگی.اون بدبخت که 15 سالش بوده.
من وقتی 15 سالم بود-داداش بزرگم اون موقع کار میکرد-میرفتم سر میزش-مثلا 1 هزارتومن میدزدیم میرفتم کلوب ps1 بازی کنم.:dچه روزگار شیرینی بود خدائی.:d

بنده رو میفرمایند.:dآره خوب.اون موقع هم خیلی تو خونه مشکل داشتیم-به جون خودم هی فکر میکردم چقدر خوب بود همرو مثل اتزیو بی صدا بکشم و هیچ کی نفهمه.:d>:)حالا مثلا دارم میرم تو 28 سالگی.اون بدبخت که 15 سالش بوده.
من وقتی 15 سالم بود-داداش بزرگم اون موقع کار میکرد-میرفتم سر میزش-مثلا 1 هزارتومن میدزدیم میرفتم کلوب ps1 بازی کنم.:dچه روزگار شیرینی بود خدائی.:d
آقا نکن. یه وقت دیدی تو اخبار BC زدن:
جوان ایرانی به سبک Assassin's Creed خانواده خود را کشت.:d
دور از جون! شوخی بود.

یه وقت بازی Splatterhouse رو بازی نکنی!

والا ما هم همه چیز بازی کردیم و میکنیم از سن کم. اونا دیگه زیادی جو گیرن بخدا

یه چیزی که مشخص اونم اینه که یه آدمهای اختلال عصبی دارن . که با بازی کردن تحریک می‌شه. اونوقت می‌شه این.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or