شایعه باز سازی اولین Halo بعد از 10 سال ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
halo1.jpg

درود .

طبق شایعه ای که در مجله Game Masters امده است . بازی Halo: Combat Evolved که از سوی استدیو Bungie در سال 2001 برای کنسول XBOX ساخته شده بود قرار است به صورت Remake از سوی استدیو 343 Industries به صورت HD باز سازی بشود و همچنین HCE جدید از موتور گرافیکی Halo: Reach بهر گیری خواهد کرد و اگر این خبر درست باشد این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد و 10 همین سال خود را جشن میگیرد . هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان بازی نیر جالب خواهد بود

Source

آخرین ویرایش:
جالب تر هم میشه :)
نظر شما هم وقتی درسته که دیگه هیچ FPS ـی تولید نشه یا CE تنها FPS تاریخ باشه. ;)
:arrowd:
بهترین fps تاریخ
در مورد طرف مقابلش هم مثلاً من میگم Uncharted 2 دارنده بهترین گرافیک کنسولی تمامی ادوار هست
فرق عبارت ادوار با تاریخ:
ادوار: هم به گذشته و آینده دلالت داره (آینده ای که حد و مرزش مشخص نیست)
تاریخ: به چیزهایی که تو گذشته اتفاق افتاده دلالت می کنه (احیانا تعریف تاریخ تو کتابهای تاریخ دبستان یادتون هست؟:) )
!!!!
حالا گفتن Halo Combat Evolved بهترین FPS کنسولی هست,دیگه اولین FPS کنسولی از کجا دراومد!!!!!!؟
خودم بیشتر احتمال میدم اشتباه لُپّی بوده باشه!:biggrin1:
:arrowd:
برعکس مبنای امتیازات در سال 2001 باعث شد Halo:CE همچین امتیازاتی بگیره ، بلاخره جز اولین FPS های کنسولی بوده و یه سری امتیازات داشته به عنوانی که تقریبا جز اولین Fps های کنسولی بوده و بازی نبوده که در اون زمان در حد CE باشه و بشه باهاش مقایسش کرد .
پس استنباط من از پست ایشون درست بوده و شما احیانا این پست رو ندیدید.

مایکروسافت در جواب ِ این شایعه به Eurogamer گفت: "ما در حال حاضر بر ساپورت کردن Reach تمرکز کردیم و الان چیزی برای معرفی نداریم."
یعنی همون " ما الان دوست نداریم این سورپرایزمون لو بره ... ! برید E3 بیاین ...:biggrin1: "

یعنی همون " ما الان دوست نداریم این سورپرایزمون لو بره ... ! برید E3 بیاین ...:biggrin1: "
اصلا خیلی تابلوئه که خواستن لو نره:دی یوروگیمر هم گفته این حرف به هیچ وجه این شایعه رو رد نکرده:دی

ولی من فکر میکنم اگر بخوان معرفی کنند باید تو VGA این کارو انجام بدند. E3 جای معرفی مسائل مهمتری مثل Halo 4 و ایناست...:دی

• Like
Reactions: Daedalus
پس استنباط من از پست ایشون درست بوده و شما احیانا این پست رو ندیدید.

شما که اینقدر دقیق هستی و فرق تاریخ و ادوار رو به خوبی میدونی و به قول معروف مو رو از ماست بیرون میکشی,دقت نمیکنی که نیما گفته "جزء اولین FPS های کنسولی" نه "اولین FPS کنسولی"!!؟ فرق این دوتا رو هم که خودت بهتر میدونی.
البته این چیز مهمی هم نیست که بخوایم هی دربارش بحث کنیم.فقط خواستم بگم که اگه اشتباه شده تصحیح کنی که چهار روز دیگه ملت نیان بگن Halo CE اولین FPS تاریخ هست!!!!!!!!!!
پ.ن:پاراگراف دوم منظورم به شما نیست.

halo 4 مسلما براي نسل بعد معرفي مي شه اين همه كشش دادن براي همين ديگه اما مسلما يه halo مي دن كه سال ديگه جيبشون خال نباشه:d

با كينكت هم هماهنگي ممكنه داشته باشه

به نظر من تو E3 بگند باحال تره کلا اون موقع میتونه بهتر مانور بده
امروز یک خبری هم در مورد HALO:WARS خوندم که انگار قراره ادامه ساختش بیاد زیر دست همین استدیو جدید سری بازی ها HALO*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or