شایعه باز سازی اولین Halo بعد از 10 سال ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
halo1.jpg

درود .

طبق شایعه ای که در مجله Game Masters امده است . بازی Halo: Combat Evolved که از سوی استدیو Bungie در سال 2001 برای کنسول XBOX ساخته شده بود قرار است به صورت Remake از سوی استدیو 343 Industries به صورت HD باز سازی بشود و همچنین HCE جدید از موتور گرافیکی Halo: Reach بهر گیری خواهد کرد و اگر این خبر درست باشد این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد و 10 همین سال خود را جشن میگیرد . هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان بازی نیر جالب خواهد بود

Source

آخرین ویرایش:
برعکس هرکی هر چیزی که مینویسه نظر خودش نیست بلکه توهمی از واقعیت هست ، یعنی چون فکر میکنه واقعا CE بهترین FPS تاریخ هست اینو به زبون میاره .
منم فک نکنم نیازی باشه که به بحث بپردازیم چون نظر شما و من از زمین تا زیرزمین توفیر داره !

برعکس هرکی هر چیزی که مینویسه نظر خودش نیست بلکه توهمی از واقعیت هست ، یعنی چون فکر میکنه واقعا CE بهترین FPS تاریخ هست اینو به زبون میاره .
منم فک نکنم نیازی باشه که به بحث بپردازیم چون نظر شما و من از زمین تا زیرزمین توفیر داره !

خب این الان شد بحث فلسفی ! اگر اینطوری هست که دیگه حرف هیچکس نمیتونه ملاک باشه ! چون همه توهم زدن ! و هیچ کس هم نمیتونه ثابت کنه که بقیه توهم زدن چون ممکنه خودش توی توهم باشه ! و یا به عبارت بهتر اصلاً همه چیز میشه وهم چون شما با این حرفت ریشه واقعیت رو زدی ! یعنی هیچ تعریف واحدی ( واقعیت ) در کار نیست که کسی بخواد بهش رجوع کنه و قانع بشه ! oK ؟ :دی

یکم روش فک کن ! این بحث ، بحث پروفایلی هست ! خواستی در خدمتم ! :دی

پ.ن: من یه موقعی سر نظریات هیوم و ... تو فروم های فلسفه بحث میکردم ! :))=)) البته چیزی بارم نبودها ولی خب ... :دی

حرف هیچکس که اصلا ملاک نیست :d یاس قشنگ تر میخونه :d

منظور من درک و استنباط یه فرد از واقعیت هست ، در حالی که اصلا شاید اون چیزی که در موردش نظر میدیم واقعیت نباشه ، ولی یکی که اطلاعاتی نداره بر مبنای حدسیات خودش نظرش رو میگه و فکر میکنه که یه Fact رو بیان میکنه ، در حالی که اینطور نیست . خیلی از واقعیات اثبات شده هست ، قرار نیست همه ی موضوعات اثبات نشده مونده باشن ، الان بحث ما روی این هست که واقعیت اینه که Halo : CE بهترین FPS تاریخ هست یا نه ؟! این به هیچ وجه اثبات نمیشه ! پس نظر صریح دادن ملغی میشه !
همین و همین .

پ.ن : اقا بیخیال من خوابم میاد :|:d

برو بخواب ولی من این بحث رو تو پروفایلت پیگیری میکنم بعداً ! :دی مُهمه ! :دی

آخرین ویرایش:
خب این الان شد بحث فلسفی ! اگر اینطوری هست که دیگه حرف هیچکس نمیتونه ملاک باشه ! چون همه توهم زدن ! و هیچ کس هم نمیتونه ثابت کنه که بقیه توهم زدن چون ممکنه خودش توی توهم باشه ! و یا به عبارت بهتر اصلاً همه چیز میشه وهم چون شما با این حرفت ریشه واقعیت رو زدی ! یعنی هیچ تعریف واحدی ( واقعیت ) در کار نیست که کسی بخواد بهش رجوع کنه و قانع بشه ! oK ؟ :دی

منظور من درک و استنباط یه فرد از واقعیت هست ، در حالی که اصلا شاید اون چیزی که در موردش نظر میدیم واقعیت نباشه ، ولی یکی که اطلاعاتی نداره بر مبنای حدسیات خودش نظرش رو میگه و فکر میکنه که یه Fact رو بیان میکنه ، در حالی که اینطور نیست . خیلی از واقعیات اثبات شده هست ، قرار نیست همه ی موضوعات اثبات نشده مونده باشن ، الان بحث ما روی این هست که واقعیت اینه که Halo : CE بهترین FPS تاریخ هست یا نه ؟! این به هیچ وجه اثبات نمیشه ! پس نظر صریح دادن ملغی میشه !
همین و همین .

نیما خب ایشون نظر شخصیشون رو گفتن، چرا هی آسمون ریسمون میبافی؟:دی
یعنی از نظر اون فرد CE بهترین FPS تاریخه. خب اینکه اصلا مسئله ای نداره، هیچ کس هم حق اعتراض نداره. مثلا اگه تو معتقد باشی HL2 بهترین FPS تاریخه هیچکس نمیتونه بیاد بهت اعتراض کنه و بگه چرا این حرف رو زدی. چون که تو این بازی رو بهترین FPS تمام دوران میدونی.
اصلا هم این دوستمون نمیخواست نظرش رو به همه تعمیم بده و اصرار هم نکرد که همه باید قبولش کنن، نظرش رو گفت و کاملا هم محترمه. اینکه اصلا جای بحث نداره که بیخودی خودتونو خسته میکنید.
ضمنا نظر شخصیش رو گفت، دعوا داری بفرما Street Fighter b-)b-):d

آخرین ویرایش:
این همه استنباط از پست جناب SOHEIL صورت گرفت اما بنده بشخصه نتونستم تشخیص بدم که کامنت ایشون بنوعی وانمود کننده حقیقت بهترین FPS تاریخ بود Combat Evolved هست یا نظر شخصی, قبول کنید باید قید بشه که مثلاً به نظر من CE بهترین FPS تاریخ هست, حالا شاید نظر من همگام با نظر هزاران نفر دیگه باشه شاید هم نه.
بنوعی وقتی چند عنوان نزدیک بهم برای این منصب هستند به عنوان مثال HL , GE , CE و . . . و هر کدوم میتونن دارای این مقام باشن باید نظر شخصی هم برای تعیین این جایگاه ملاک باشه.

در مورد طرف مقابلش هم مثلاً من میگم Uncharted 2 دارنده بهترین گرافیک کنسولی تمامی ادوار هست، دیگه کسی از من نمیخواد حتماً نظر شخصی رو قید کنم چون هر عقل سالمی این موضوع رو قبول داره.

در کل با HL2:GF موافقم. :d

این همه استنباط از پست جناب SOHEIL صورت گرفت اما بنده بشخصه نتونستم تشخیص بدم که کامنت ایشون بنوعی وانمود کننده حقیقت بهترین FPS تاریخ بود Combat Evolved هست یا نظر شخصی, قبول کنید باید قید بشه که مثلاً به نظر من CE بهترین FPS تاریخ هست, حالا شاید نظر من همگام با نظر هزاران نفر دیگه باشه شاید هم نه.
بنوعی وقتی چند عنوان نزدیک بهم برای این منصب هستند به عنوان مثال HL , GE , CE و . . . و هر کدوم میتونن دارای این مقام باشن باید نظر شخصی هم برای تعیین این جایگاه ملاک باشه.

در مورد طرف مقابلش هم مثلاً من میگم Uncharted 2 دارنده بهترین گرافیک کنسولی تمامی ادوار هست، دیگه کسی از من نمیخواد حتماً نظر شخصی رو قید کنم چون هر عقل سالمی این موضوع رو قبول داره.

اين چه ربطي داره منتقدهاي سايت هاي بزرگ خيلي هاشون uncharted 2 انتخاب نكردن مثلا خود منم با kill zone 2 بيشتر حال مي كنم در كل همه چيز سليقه اي هست اما بايد ديد چه تعداد طرفدار داره halo هم زمان خودش بزرگ ترين تغييرات در سبك fps ايجاد كرد كه خوب بعضي ها هم خوششون نيومد

halo هم پر فروش ترين بوده و امتيازهاش فوق العاده بود پس ساختن hd اون كلي فروش و طرفدار به همراه خواهد داشت بقيش مهم نيست

همین و همین .

پروفایلت رو شبا که میخوای بخوابی میبندی ؟ :دی یا کلاً بستیش ؟

اتفاقاً خود همین واقعیتی که میگی یه چیز مبهمی هست ! یعنی میای از یه کلمه واقعیت ( تو دنیای بازی ها دیگه ) استفاده میکنی در حالی که هیچ تعریفی نداره واقعیت تو دنیای گیم ! مثل این نیست که بگی این کتاب 17 سانت طولش هست و 10 سانت عرضش و ... و این واقعیت هست ! یعنی دنیای بازی و کیفیت بازی ها خط کش ندارن ! همین امتیازهایی هم که به بازیها میدن در واقع نظر شخصی منتقد ها هست که یه قسمتیش بر اساس قسمت تکنیکی بکار رفته تو بازی هست بخش دیگش هم سلیقه ای هست ! مثلاً برای موسیقی یک بازی شما هیچگونه معیاری نمیتونی مشخص کنی در حالی که بخش مهمی هست داستان و طراحی هنری و مکانیزم گیم پلی و ... هم مثل موسیقی هستن . اما در مورد صداگذاری و یا مثلاً فیزیک یک بازی یا فریم ریت و AA و ... میشه نظر فنی و با پشتوانه علمی ( همون واقعیت میشه دیگه :دی ) داد !

یعنی کلآ بازی چیزی نیست که بخوای Fact ـی کلی دربارش بکار ببری ! چون نیمیش سلیقه هست ( سلیقه سازنده ها ) و نیمیش تکنیک های پیاده سازی اون سلیقه ! و حتی نمره های سایت های مختلف هم سلیقه ای هست ، یعنی اگر واقعیتی یا Fact ـی ای در کار بود همه از دم به آنچارتد 2 میدادن 96/100 چون یه معیاری داشتن که برای همشون یکسان بود ! اما اینطور نشده ! ولی مثلاً هیچ سایتی یا آدمی نمیاد بگه آنچارتد یه بازی 60fps ای بود ! چرا ؟ چون این یکی رو هر کسی اندازه گیری کنه همون 30fps رو به دست میاره ( بخاطر اینکه استاندارد و خط کش خاص خودش رو داره ) و این یه Fact هست ! پس اگر کلی بخوای نگاه کنی این نمره ها رو هم حتی نمیشه واقعیت به حساب آورد چون معیار اندازه گیری یکسانی که بتونه منجر به یه Fact بشه نداشتن منتقدها !

پس الان حرف من اینه که کلاً تو دنیای بازی و در مورد بهتر بودن یک بازی نمیشه Fact داد ! و هر کس یه بازی رو به صورت کلی بهترین یا بدترین بازی میشناسه نظر شخصیش هست ! همونطور که از نظر یه نفر یه فیلم بهترین هست یا یه آهنگ بهترین یا ... بازی دو تا جنبه هنری و تکنیکی داره و همین جنبه هنریش هست که مانع از Fact خور بودنش میشه ! منتهی نظر منتقدین به علت این که تجربه بیشتر و جایگاه بالاتری دارن در این زمینه برای اکثر مخاطب ها معتبرـه و اعتبار بالاتری داره ! و ارزش امتیاز ها هم از همین اعتبار منتقدها و سایتهای معتبر پیش گیمر ها نشأت میگیره !

امیدوارم کامل توضیح داده باشم دیدگاهم رو ! :دی

منظورت اصطلاح ناسازگاری درونی هست دیگه؟!:دی
تا فردا بیا بحث کنیم تو این موارد!:دی

تقریباً !! :دی
حالا نمیشه تا پس فردا ؟ :دی

آخرین ویرایش:
خب این الان شد بحث فلسفی ! اگر اینطوری هست که دیگه حرف هیچکس نمیتونه ملاک باشه ! چون همه توهم زدن ! و هیچ کس هم نمیتونه ثابت کنه که بقیه توهم زدن چون ممکنه خودش توی توهم باشه ! و یا به عبارت بهتر اصلاً همه چیز میشه وهم چون شما با این حرفت ریشه واقعیت رو زدی ! یعنی هیچ تعریف واحدی ( واقعیت ) در کار نیست که کسی بخواد بهش رجوع کنه و قانع بشه ! oK ؟ :biggrin1:
منظورت اصطلاح ناسازگاری درونی هست دیگه؟!:دی
تا فردا بیا بحث کنیم تو این موارد!:دی

دقیقاً باهات موافقم, کسی که از halo 1 به عنوان بهترین FPS تاریخ یاد میکنه مطمئن باش شاهکار های Golden eye و Half Life 2 رو تجربه نکرده.
اتفاقا جفتشون رو بازی کردم.
شما برای این که مطمئن شی Halo: CE بهتره یا golden eye رام golden eye رو (10 مگ) دانلود کن و نسخه Halo: CE PC رو هم جور کن بازی کن ببین کدوم رو بعد 5 دقیقه ول می کنی و کدومشون رو در کمال تعجب نمی تونی ول کنی.

خیلی جالب شد:)
این نظر شما موقعی درسته که همین الان زمین منفجر شه و بازی کنسولی دیگه ای با گرافیک بهتر از Uncharted 2 نیاد.
=================
ضمنا فکر نکنم حرفم (نظر شخصیم) کاملا اشتباه بوده باشه!
دوستان امتیازات Halo: CE رو گفتن،اینم در نظر داشته باشید که تو سال 2001 (موقعی که تو ایران هنوز با PS1 بازی می کردیم) این بازی چه انقلابی بود!تا قبل از این بازی سبک fps روی کنسول اصلا معنی نداشت!
ضمنا اگه Halo: CE بواسطه اینکه اولین fps کنسولی بود نمره بالا گرفت چرا بقیه Halo ها هم نمراتشون بالا شد؟
البته HL2 هم چیزی از Halo: CE کم نداره ولی این نظر منه و دلیلشم گفتم.

آخرین ویرایش:
سِریه هیلو با اون امتیازاتش و با اون فروشش و با اون آنلاین قدرتمندش باعث میشه نظرات شکمی فراونی رو بخونیم :دی.
درهرحال تا نباشد چیزَکی، مردم نگویند چیزها :دی. این بازی از همون شایعه قبلی تائید شده ست.

Halo بهترین FPS کنسولی تاریخ هست 100 %! اما بهترین FPS نمیشه بهش گفت . بهترین FPS رو روی PC که پلتفرم اصلی این سبک هست باید انتخاب کرد . که بخاطر بوجود آوردن مولتی پلیر توپ Doom II هست . HL2 هم میتونه باشه البته :دی

اين چه ربطي داره منتقدهاي سايت هاي بزرگ خيلي هاشون uncharted 2 انتخاب نكردن مثلا خود منم با kill zone 2 بيشتر حال مي كنم در كل همه چيز سليقه اي هست اما بايد ديد چه تعداد طرفدار داره halo هم زمان خودش بزرگ ترين تغييرات در سبك fps ايجاد كرد كه خوب بعضي ها هم خوششون نيومد
بله خُب منم الان میتونم بگم Black Ops دارای بهترین گرافیک کنسولیست نظر شخصیمه و به کسی هم مربوط نیست اما باید دید این نظری که من دارم تا چه حد بین بقیه بازخورد مثبت داره، به عقیده 99% منتقدین، گیمر ها و حتی اونهایی که بازی نمیکنن U2 دارای بهترین گرافیک کنسولیست و تو زمان خودش (که الان هست) استاندارد جدیدی رو تو این زمینه بوجود آورد. پس نیازی به این نیست که حتماً قید کنم به نظر من آنچارتد 2 دارای بهترین Visual کنسولی ـه.
اما در مورد بهترین FPS تاریخ رقابت نزدیک ـه و انتخاب سخت، به نظر خودم (که اینجا جایز هست اشاره کنم) HL2 و CE دو عنوانی بودن که سبک FPS رو چند گام به جلو بردن.

خیلی جالب شد:)
این نظر شما موقعی درسته که همین الان زمین منفجر شه و بازی کنسولی دیگه ای با گرافیک بهتر از Uncharted 2 نیاد.
جالب تر هم میشه :)
نظر شما هم وقتی درسته که دیگه هیچ FPS ـی تولید نشه یا CE تنها FPS تاریخ باشه. ;)

آخرین ویرایش:
ضمنا اگه Halo: CE بواسطه اینکه اولین fps کنسولی بود نمره بالا گرفت چرا بقیه Halo ها هم نمراتشون بالا شد؟
!!!!
حالا گفتن Halo Combat Evolved بهترین FPS کنسولی هست,دیگه اولین FPS کنسولی از کجا دراومد!!!!!!؟
خودم بیشتر احتمال میدم اشتباه لُپّی بوده باشه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or