شایعه باز سازی اولین Halo بعد از 10 سال ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
halo1.jpg

درود .

طبق شایعه ای که در مجله Game Masters امده است . بازی Halo: Combat Evolved که از سوی استدیو Bungie در سال 2001 برای کنسول XBOX ساخته شده بود قرار است به صورت Remake از سوی استدیو 343 Industries به صورت HD باز سازی بشود و همچنین HCE جدید از موتور گرافیکی Halo: Reach بهر گیری خواهد کرد و اگر این خبر درست باشد این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد و 10 همین سال خود را جشن میگیرد . هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان بازی نیر جالب خواهد بود

Source

آخرین ویرایش:
ببین یه بهترین چی کار کرد؟:دی (Troll ها رو صدا کرد:دی)
چه هم قافیه شد:دی
Halo و HL2 و MP و Golden Eye تفاوت زیادی از لحاظ امتیازات ندارن. هر کدوم میتونه از دید یکی بهترین باشه.
MP هم توی Metacritic بالاتر هست هم توی Gamerankings !
تو Meta مساوین:دی

در حضور Metroid Prime ؟! MP هم توی Metacritic بالاتر هست هم توی Gamerankings !

واسه همین موضع گیری های یهویت هست که میگم فن هیلو نیستی ! :دی همش تو تیم اونوریایی ! :d

آقا در مورد متا بهتره بدونید که امتیاز ها رو رند میکنه ! و اگر یه بازی بالاتر بود بدونید میانگینش بیشتر هست ! منتهی نشون نمیده ! من حاظرم MP بهترین شوتر صدا بشه تا HL نه بخاطر اینکه از HL بدم بیاد و ... اتفاقاً وقتی بازیش کردم بیشتر از هیلو دوسش داشتم ( تابستون همین امسال تجربش کردم ، بازی سال 2004 رو بازی کردم و واقعاً ازش خوشم اومد ) حداقلش اینه که این بانو تو ایران فن های متعصب نداره که بخوان هی یه چیز رو مدام تکرار کنن ! آقا بهترین بازی شوتر از نظر شما HL هست ؟ نظرت محترم ! حال بقیه رو نگیر وقتی میشه به نظرشون حق داد و براشون احترام قائل شد ! :|

اونایی که من رو میشناسن میدونن به خاطر یدونه Halo: Combat Evolved (و البته تا حدودی Unreal Championship) رفتم Xbox گرفتم :دی نسخه دومش رو هم قبل از اینکه ملت انگلیسی بازی کنن رفتیم نسخه فرانسوی تهیه کردیم :دی
کلآ توی FPS ها HL2 و Halo1,2 رو با هم اول میدونم ! البته در کنار Doom 3 :دی

این حرفات درست ! ولی لااقل یه بار بیا تو تیم اینوریا !! :دی بعداً مذاکره میکنیم ! :دی

آخرین ویرایش:
وقتی میگم تو خودت به اندازه ی 1000 نفری بگو چشم:biggrin1: تو متا که جفتشون 97 هست...
تو Meta مساوین:biggrin1:
متا امتیازها رو رُند میکنه برای همین 30 تا بازی با هم مساوی میشن :دی ولی توی این صفحه بالاتره :دی

واسه همین موضع گیری های یهویت هست که میگم فن هیلو نیستی ! :biggrin1: همش تو تیم اونوریایی ! :d
اونایی که من رو میشناسن میدونن به خاطر یدونه Halo: Combat Evolved (و البته تا حدودی Unreal Championship) رفتم Xbox گرفتم :دی نسخه دومش رو هم قبل از اینکه ملت انگلیسی بازی کنن رفتیم نسخه فرانسوی تهیه کردیم :دی
کلآ توی FPS ها HL2 و Halo1,2 رو با هم اول میدونم ! البته در کنار Doom 3 :دی

این سه تا جزو بهترین اول شخصا هستن و امتیازاشون هم خیلی خیلی خیلی نزدیک بهم و یا حتی گاهی اوقات مساوی هم هستش در نتیجه پر بیراه نیس اگه بگیم هر سه اینا میتونه از نظر یکی بهترین باشه..... .

البته از نظر بنده که hl2 هستش.......شکی درش نیس:d

حالا خارج از این بحث ها , اگه حقیقت داشته باشه میتونه حتی سخت تر از ساختن یه Haloـی جدید باشه ! درسته که مراحل و داستان و ... آماده هست ولی کوچیکترین اشتباهی میتونه باعث خشمگین کردن طرفدارهای Halo بشه ! هرچند با تیمی که 343 داره واقعآ بعیده مشکلی پیش بیاد :دی

اونی که تو باغ باشه میدونه که من منظورم چیه!
دوستان جوابتو دادن
من تو باغم و اتفاقا و از قرار معلوم، برتری بی چون چرای Halo و Half life و بهترین بودن اونها در تاریخ گیمینگ شوتر اول شخص، توی کت امثال تو نمیره!
برای همین باید ازت بپرسم که توی جمله بهترین شوتر تاریخ(Halo و شایدHL) ، چه چیز غیر قابل درکی واست وجود داره?!

بازم دوستان شروع به تخریب اسطوره های بازی کردند البته بار اولشون نیست یه روز کار به فیلم اواتار و جی تی ای هم رسیده بود دوستان کلا فقط بازی هایی که خودشون حال میکنن بهترین بازی دنیا قبول دارن و کاری به امتیازات و فروش ندارن

من به هر دو تا بازی علاقه دارم. در واقع تنها FPS هایی هستند که همیشه و حتما بازیشون میکنم. چون گیم پلی هر دو بازی "عمق" مناسبی داره. هر دو بازی هم شوترهای با کیفیت و با اسلحه های خلاقانه و زیاد، با داستان عالی و عظیم، قهرمان های فراموش نشدنی و ... هستند. اما اگر قرار باشه یکی رو انتخاب کنم، قطعا و بدون لحظه ای شک HL رو انتخاب میکنم. HL فراتر از یه بازی شوتره. حداقل برای من HL کلا فراتر از یه بازیه.
نظر شخصی بود اگه خواستین دعوا کنید بیاید تو Street Fighter
در ضمن مقایسه شون یخورده ایراد داره. چون HALO بیشترین محبوبیت و اعتبارش رو به خاطر بخش چند نفره داره و HL برعکس!

خب ، مگه میگه بهترینه ، وحی منزله ؟ نه من میخوام بدونم هر کی هرچی میگه وحی منزله ؟ الان ایشون گفتن بهترینه ، دیگه بهترین ِ و خلاص ؟ پس نظر دادن برای چیه ؟ طرف میاد نظرش رو میگه که بهترینه . به من و تو چه ربطی داره نیما که بیایم نقص کنیم و بگیم وحی منزله ؟ پس نظر دادن و فروم برای چیه ؟ برای همینه دیگه رفیق ! برای اینکه طرف بیاد نظرش رو بده . حالا چه اجباری داره دیگران اون رو قبول کنن ؟
منم همین رو میگم دیگه ، هرکی بیاد حرفی برنه که وحی منزل نیست ، منم نگفتم حرف نزنه ، ولی وقتی میاد میگه " دوباره می تونیم بهترین fps تاریخ رو با موتور reach بازی کنیم " من اینطور استباط کردم که ایشون معتقدت حرفشون Fact هست ! من و خیلی های دیگه این نظر رو نداریم ، چیزی که ثابت نشه ، نقض میشه ، پس حرف ایشون هم به راحتی نقض میشه !
فروم برای اینه که بیای بحث و مباحثه کنی نه نظرت رو به زور به خورد دیگران بدی !
و البته تو گیم رنکینگ Combat Evolved چند صدم برتری داره نسبت به Half Life 2 ! اگه به تعداد نقد هم باشه پس کلا صلاحیت زلدا واسه وایستادن تو رتبه ی اول زیر سوال میره ! :دی

Combat Evolved از نظر میانگین امتیازات بهترین FPS تاریخه , نیازی به " از نظر من " و این صحبتا نداره ... ! الان تو گیم رنکینگ HL2 با میانگین 95.31 از 85 تا نقد دقیقا زیر Combat Evolved با میانگین 95.58 از 73 تا نقد قرار داره ! و البته HL2 که سال 2004 اومد زمین تا آسمون شرایطش با سال 2001 و زمان عرضه ی CE فرق داشت !

حالا شاید فلان کس عقیده داشته باشه مثلا Bad Company بهترین FPS تاریخه !! اون وقته که اون نفر باید اون " به نظر من " رو بگه ! مثل این میمونه الان یکی بیاد بگه " به نظر من الان سال 2010 هستش " ... چون ممکنه به اونایی که اعتقاد دارن الان ساله 1998 ـه بر بخوره !
اصلا مبنی من برای قبول نداشتن برتری امتیازی Halo تعداد نقد هاست سامان جان ، مثل اینکه معدل امتاحانات 2 تا دانشجو رو بگیرم در حالی که یکی 15 تا امتحان داده یکی دیگه 10 تا امتحان داده ! اصلا مقایسه ی این 2 تا درسته ؟

برعکس مبنای امتیازات در سال 2001 باعث شد Halo:CE همچین امتیازاتی بگیره ، بلاخره جز اولین FPS های کنسولی بوده و یه سری امتیازات داشته به عنوانی که تقریبا جز اولین Fps های کنسولی بوده و بازی نبوده که در اون زمان در حد CE باشه و بشه باهاش مقایسش کرد .
نمیفهمم چرا تا پای هیلو میاد وسط نمره مهم نیست ، جایزه مهم نیست ، فروش مهم نیست ، ماندگاری مهم نیست و ... اونوخت یه بدبختی میگه آنچارتد فلانه همه همینجوری براش نمره و جایزه و Award ردیف میکنن ! اولین قسمتش سال 2001 با 48 تا جایزه شد Game Of the Year و سال 2003 شد بهترین بازی PC ( که میدونید لابد Halo:CE هست !؟ ) و نسخه دومش ( Halo 2 ) در سال عرضه شد بهترین FPS سال 2004 اونهم در حضور HL2 ! این سری کلی جایزه و Award گرفته و هر سالی که خبری از هیلو بوده حداقل یک جایزه رو از آن خودش کرده و نیازی به اعتماد به نفس اونهم از نوع کاذب نداره ! داره ؟
کی گفته مهم نیست ، خیلی هم مهم هست ، کامنت من رو نخوندی و داری قضاوت میکنی . من گفتم امتیازاتش برای من اهمیتی نداره ، همونطور که امتیاز تمام بازی هایی که دوست دارم برام اهمیت نداره ( GT - Uncharted - GOW - Max Payne - HL - Killer 7 - و خیلی بازی های دیگه )
بله منم عالی بودن CE رو نفی نمیکنم و نیازی هم ندارم شما برای من آمار در بیاری چون مطمئن باش اینا رو بهتر از شما میدونم و همینطور میدونم چون دوست نداری امار پورت Halo 2 PC رو بزاری اسمی ازش نبردی ، بله اسم Halo 2 PC که اومد جایزه ی Mid Range ترین امتیازات سری Halo رو گرفته !
شما هم که عادت در پیچوندن واقعیات داری اشاره نکردی که HL 2 از 40 سایت و مجله GOTY شد در همون سال نه فقط FPS بلکه بهترین بازی سال در همه ی ژانر ها .از نگاه IGN و GS هم بهترین شوتر ، بهترین بازی از دید خوانندگان GS ، و PC Gamer هم HL 2 رو بهترین بازی تمام دوران انتخاب کرد ، میخوای بازم بگم ؟ اینا هم برای ما اعتماد به نفس میاره ولی نرفتیم تو یه تاپیک جار بزنیم ای جان حالا که خبری از اپیزود 3 شده میخوام شماره ی جدید بهترین FPS تاریخ ، نه ببخشید بهترین بازی تمام دوران رو بازی کنم !

• Like
Reactions: Tommy Fisher
منم همین رو میگم دیگه ، هرکی بیاد حرفی برنه که وحی منزل نیست ، منم نگفتم حرف نزنه ، ولی وقتی میاد میگه " دوباره می تونیم بهترین fps تاریخ رو با موتور reach بازی کنیم " من اینطور استباط کردم که ایشون معتقدت حرفشون Fact هست ! من و خیلی های دیگه این نظر رو نداریم ، چیزی که ثابت نشه ، نقض میشه ، پس حرف ایشون هم به راحتی نقض میشه !
فروم برای اینه که بیای بحث و مباحثه کنی نه نظرت رو به زور به خورد دیگران بدی !

اصلا مبنی من برای قبول نداشتن برتری امتیازی Halo تعداد نقد هاست سامان جان ، مثل اینکه معدل امتاحانات 2 تا دانشجو رو بگیرم در حالی که یکی 15 تا امتحان داده یکی دیگه 10 تا امتحان داده ! اصلا مقایسه ی این 2 تا درسته ؟

برعکس مبنای امتیازات در سال 2001 باعث شد Halo:CE همچین امتیازاتی بگیره ، بلاخره جز اولین FPS های کنسولی بوده و یه سری امتیازات داشته به عنوانی که تقریبا جز اولین Fps های کنسولی بوده و بازی نبوده که در اون زمان در حد CE باشه و بشه باهاش مقایسش کرد .

کی گفته مهم نیست ، خیلی هم مهم هست ، کامنت من رو نخوندی و داری قضاوت میکنی . من گفتم امتیازاتش برای من اهمیتی نداره ، همونطور که امتیاز تمام بازی هایی که دوست دارم برام اهمیت نداره ( GT - Uncharted - GOW - Max Payne - HL - Killer 7 - و خیلی بازی های دیگه )
بله منم عالی بودن CE رو نفی نمیکنم و نیازی هم ندارم شما برای من آمار در بیاری چون مطمئن باش اینا رو بهتر از شما میدونم و همینطور میدونم چون دوست نداری امار پورت Halo 2 PC رو بزاری اسمی ازش نبردی ، بله اسم Halo 2 PC که اومد جایزه ی Mid Range ترین امتیازات سری Halo رو گرفته !
شما هم که عادت در پیچوندن واقعیات داری اشاره نکردی که HL 2 از 40 سایت و مجله GOTY شد در همون سال نه فقط FPS بلکه بهترین بازی سال در همه ی ژانر ها .از نگاه IGN و GS هم بهترین شوتر ، بهترین بازی از دید خوانندگان GS ، و PC Gamer هم HL 2 رو بهترین بازی تمام دوران انتخاب کرد ، میخوای بازم بگم ؟ اینا هم برای ما اعتماد به نفس میاره ولی نرفتیم تو یه تاپیک جار بزنیم ای جان حالا که خبری از اپیزود 3 شده میخوام شماره ی جدید بهترین FPS تاریخ ، نه ببخشید بهترین بازی تمام دوران رو بازی کنم !

مشکل دقیقاً همون جمله قرمزی هست که مشخص کردم ! وقتی یه نفر یه چیزی رو مینویسه مطمعناً نظر خودش هست ! حالا یا نظرش در حالت کلی و بین همه درست به حساب میاد ( نظرش عمومیت داره که یه جورایی میشه همون Fact ) یا بنظر درست نمیاد در حالت کلی ( عمومیت نداره ) ! یعنی این که شما نیازی نیست به هر پستی که میبینی اصرار کنی یه " به نظر من " و یا " من فکر میکنم " و ... بچسبونی ! چون وقتی شما پست میدی قرار نیست فکر من رو بنویسی من هم همینطور بقیه هم همینطور !

این مشکلی هست که بارها دیدم اینجا ! همه اصرار دارن یه به نظر من بذارن تو دهن بقیه ! در حالی که هر کسی 100% از طرف خودش حرف میزنه و نظر میده و بحث میکنه !

در مورد بقیه قسمتها هم نظری ندارم ، یعنی علاقه ای به بحث ندارم !

48 رو عشقه ! :دی:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or