شایعه باز سازی اولین Halo بعد از 10 سال ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
halo1.jpg

درود .

طبق شایعه ای که در مجله Game Masters امده است . بازی Halo: Combat Evolved که از سوی استدیو Bungie در سال 2001 برای کنسول XBOX ساخته شده بود قرار است به صورت Remake از سوی استدیو 343 Industries به صورت HD باز سازی بشود و همچنین HCE جدید از موتور گرافیکی Halo: Reach بهر گیری خواهد کرد و اگر این خبر درست باشد این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد و 10 همین سال خود را جشن میگیرد . هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان بازی نیر جالب خواهد بود

Source

آخرین ویرایش:
Halo بهترین first persion shooter تاریخ از نظر میانگین امتیازات هست، و البته به نظر خودم به هیچ وجه جایز همچین لقبی نیست.

آخرین ویرایش:
Halo بهتریم first persion shooter تاریخ از نظر میانگین امتیازات هست، و البته به نظر خودم به هیچ وجه جایز همچین لقبی نیست.
البته HL2 هم با 96 امتیاز و 13 نقد بیشتر دومه و چون 13 تا نقد بیشتر خیلی تاثیر داره ، اگه نقد ها برابر بود میشد بهتر قضاوت کرد ، هر چند برای من اصلا نمرات اهمیتی نداره ، این اعتماد به نفس کاذب اقایون هست که منو کشته !! راحت میاد کامنت میده بهترین fps تاریخ ، دور از جون یه " به نظر من " " من فکر میکنم " " از دید من " هم زورش میاد بزنه تنگ کامنتش !! اینگار حرفشون وحی مُنزله برا بقیه ، شاکی هم میشه وقتی " ها " میشنوه !!

البته HL2 هم با 96 امتیاز و 13 نقد بیشتر دومه و چون 13 تا نقد بیشتر خیلی تاثیر داره ، اگه نقد ها برابر بود میشد بهتر قضاوت کرد ، هر چند برای من اصلا نمرات اهمیتی نداره ، این اعتماد به نفس کاذب اقایون هست که منو کشته !! راحت میاد کامنت میده بهترین fps تاریخ ، دور از جون یه " به نظر من " " من فکر میکنم " " از دید من " هم زورش میاد بزنه تنگ کامنتش !! اینگار حرفشون وحی مُنزله برا بقیه ، شاکی هم میشه وقتی " ها " میشنوه !!
دقیقاً باهات موافقم, کسی که از halo 1 به عنوان بهترین FPS تاریخ یاد میکنه مطمئن باش شاهکار های Golden eye و Half Life 2 رو تجربه نکرده.

الان شما این رو از پست نیما استنباط کردی ؟!!! واقعا نمیفهمم این قدر سخته احترام گزاشتن به نظر دیگران ؟! البته حرف نیما رو قبول دارم ایشون باید یه به نظر من میزاشت ولی شمام دیگه جوگیر نشو...!

واقعا عالیه،دوباره می تونیم بهترین fps تاریخ رو با موتور reach بازی کنیم>:d<
فقط امیدوارم کار ریمیک رو بدون نقص انجام بدن...
ضمنا نسخه اصلی بازی هم HD بود چون xbox از رزولوشن 720p پشتیبانی می کرد:دی

الان شما این رو از پست نیما استنباط کردی ؟!!! واقعا نمیفهمم این قدر سخته احترام گزاشتن به نظر دیگران ؟! البته حرف نیما رو قبول دارم ایشون باید یه به نظر من میزاشت ولی شمام دیگه جوگیر نشو...!

آخه امین تو من بگو چه طوری از پست ایشون میشه نظر شخصی استنباط کرد ؟!!!

مثلا من الان بیام بگم فاینال فانتزی 13 بهترین نقش آفرینی دوران ، میشه نظر شخصی ؟

مشکل اینه که رفقا FPS رو با کنسول و با HALO شناختن ظاهرا:d

اونی که تو باغ باشه میدونه که من منظورم چیه!
اینطوری هم نمیشه که با یه ها گفتن کار خودت رو تموم کنی . بیا بگو به دلایل زیر نیست یا یه بازی دیگه هست !
خب ، مگه میگه بهترینه ، وحی منزله ؟ نه من میخوام بدونم هر کی هرچی میگه وحی منزله ؟ الان ایشون گفتن بهترینه ، دیگه بهترین ِ و خلاص ؟ پس نظر دادن برای چیه ؟ طرف میاد نظرش رو میگه که بهترینه . به من و تو چه ربطی داره نیما که بیایم نقص کنیم و بگیم وحی منزله ؟ پس نظر دادن و فروم برای چیه ؟ برای همینه دیگه رفیق ! برای اینکه طرف بیاد نظرش رو بده . حالا چه اجباری داره دیگران اون رو قبول کنن ؟

حالا فعلا صبر کنید تایید بشه:دی هنوز شایعه است. اگه تو VGA تایید نشد کلا قضیه منتفیه!
اگه اون شات واقعی باشه که مطمئنا یه Reamake توپ تو راهه !
Frankie که تایید کرد اون شات Fakeـه. تازه اگرم Fake نبود هیچ ربطی به Combat Evolved نداشت:دی

آخه امین تو من بگو چه طوری از پست ایشون میشه نظر شخصی استنباط کرد ؟!!!

مثلا من الان بیام بگم فاینال فانتزی 13 بهترین نقش آفرینی دوران ، میشه نظر شخصی ؟

مشکل اینه که رفقا FPS رو با کنسول و با HALO شناختن ظاهرا:d
من کاری به بهترین بودن یا نبودن halo ندارم، ولی تو فروم ها اصولا وقتی نظری گفته میشه، شخصیه مگر اینکه لینک منبع بدن!
یکم فکر می کردید به این نتیجه می رسیدید!

و البته تو گیم رنکینگ Combat Evolved چند صدم برتری داره نسبت به Half Life 2 ! اگه به تعداد نقد هم باشه پس کلا صلاحیت زلدا واسه وایستادن تو رتبه ی اول زیر سوال میره ! :دی

Combat Evolved از نظر میانگین امتیازات بهترین FPS تاریخه , نیازی به " از نظر من " و این صحبتا نداره ... ! الان تو گیم رنکینگ HL2 با میانگین 95.31 از 85 تا نقد دقیقا زیر Combat Evolved با میانگین 95.58 از 73 تا نقد قرار داره ! و البته HL2 که سال 2004 اومد زمین تا آسمون شرایطش با سال 2001 و زمان عرضه ی CE فرق داشت !

حالا شاید فلان کس عقیده داشته باشه مثلا Bad Company بهترین FPS تاریخه !! اون وقته که اون نفر باید اون " به نظر من " رو بگه ! مثل این میمونه الان یکی بیاد بگه " به نظر من الان سال 2010 هستش " ... چون ممکنه به اونایی که اعتقاد دارن الان ساله 1998 ـه بر بخوره !

• Like
Reactions: Dreadlord

نمیفهمم چرا تا پای هیلو میاد وسط نمره مهم نیست ، جایزه مهم نیست ، فروش مهم نیست ، ماندگاری مهم نیست و ... اونوخت یه بدبختی میگه آنچارتد فلانه همه همینجوری براش نمره و جایزه و Award ردیف میکنن ! اولین قسمتش سال 2001 با 48 تا جایزه شد Game Of the Year و سال 2003 شد بهترین بازی PC ( که میدونید لابد Halo:CE هست !؟ ) و نسخه دومش ( Halo 2 ) در سال عرضه شد بهترین FPS سال 2004 اونهم در حضور HL2 ! این سری کلی جایزه و Award گرفته و هر سالی که خبری از هیلو بوده حداقل یک جایزه رو از آن خودش کرده و نیازی به اعتماد به نفس اونهم از نوع کاذب نداره ! داره ؟

اینگار حرفشون وحی مُنزله برا بقیه ، شاکی هم میشه وقتی " ها " میشنوه !!

نخیر ! حرف شما وحی منزل هست انگار ! شمایی که الان شاکی شدی و تحمل دیدن یه پست 6-7 کلمه ای ساده رو هم ندارید !

آخرین ویرایش:
در حضور Metroid Prime ؟! MP هم توی Metacritic بالاتر هست هم توی Gamerankings !
نینتندو که حساب نیست ... ( :دی )

جدا از شوخی نمیدونم چرا ذهنم رفت سمت Other M و این صحبتا TPS فرضش کردم ... :دی شرمنده ی بانو Samus شدیم ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or