شایعه باز سازی اولین Halo بعد از 10 سال ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
halo1.jpg

درود .

طبق شایعه ای که در مجله Game Masters امده است . بازی Halo: Combat Evolved که از سوی استدیو Bungie در سال 2001 برای کنسول XBOX ساخته شده بود قرار است به صورت Remake از سوی استدیو 343 Industries به صورت HD باز سازی بشود و همچنین HCE جدید از موتور گرافیکی Halo: Reach بهر گیری خواهد کرد و اگر این خبر درست باشد این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد و 10 همین سال خود را جشن میگیرد . هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان بازی نیر جالب خواهد بود

Source

آخرین ویرایش:
واقعا عالیه،دوباره می تونیم بهترین fps تاریخ رو با موتور reach بازی کنیم>:d<
فقط امیدوارم کار ریمیک رو بدون نقص انجام بدن...
ضمنا نسخه اصلی بازی هم HD بود چون xbox از رزولوشن 720p پشتیبانی می کرد:دی

• Like
Reactions: Dreadlord
بهشت ِ ! بهـــشت :دی !
فقط :دی ،

طبق شایعه ای که در مجله Game Masters امده است ، بازی Halo: Combat Evolved که از سوی استدیو Bungie در سال 2001 برای کنسول XBOX ساخته شده بود قرار است به صورت Remake از سوی استدیو 343 Industries به صورت HD باز سازی شود و همچنین HCE جدید از موتور گرافیکی Halo: Reach بهر گیری خواهد کرد وا گر این خبر درست باشد این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد و 10 همین سال خود را جشن میگیرد . هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان نیر صدق میکند .
البته من کوچکتر از اونی هستم که بخوام ایراد بگیرم . ولی یکی دوجاش واقعا بی مفهوم بود و خیلی پشت سر ِ هم جمله بندی شده بود :دی . ببخشید اگر جسارت کردم و شدیدا ممنون بابت خبر .

بهشت ِ ! بهـــشت :دی !
فقط :دی ،

البته من کوچکتر از اونی هستم که بخوام ایراد بگیرم . ولی یکی دوجاش واقعا بی مفهوم بود و خیلی پشت سر ِ هم جمله بندی شده بود :دی . ببخشید اگر جسارت کردم و شدیدا ممنون بابت خبر .

نه خواهش میکنم در کل متن رو یک بار خوندم بله در برخی جاها مشکل داره من مشکل هیلتر شدن دارم و متنهام به صورت درست نوشته نمیشه در کل ممنون از اینکه گفتید

این دومین باره که ریمیک CE شایعه میشه! قبلا هم یه سایت ایتالیایی شایعه کرده بود.

حتی تصور کردن The Silent Cartographer با گرافیک عالی Reach هم زیباست.
هچنین اقای Stephen McGil رئیس Xbox در UK نیز در این مورد ابراز خرسندی نمود و گفت فکر میکنم فکر جالبی باشد برخی از گیمرها میخواهند بازیهای قدیمی را ببینند و تغییرات ان را مشاهده کنند این برای سازندگان نیر صدق میکند .
البته این حرف رو آقای MacGil الان نزده، قبلا ازش سوال کرده بودن، گفته بود ایده خوبیه. یعنی هنوزم شایعه است:دی باید تا VGA صبر کنیم!

مگه بانجی انجینشو به 343 هدیه کرده؟مگه خوده 343 انجین نداره؟

کلا مجله حرف چرتی راجع به استفاده از موتور Reach زده
خود 343 خیلی وقته رو موتور خودش کار کرده و اصلا دلیلی نداره که Bungie موتورش رو در اختیار 343 قرار بده

خبر که تکراری بود ولی دستت درد نکنه. من که یه 4 و 5 باری تمومش کردم ولی هنوز سیر نشدم!
انشا الله دفعه بعد خبر شروع ساختشو بشنویم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or