بازی The Witcher 3 رسما برای PC, PS3, 360 معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
بازی The Witcher 3 رسما برای PC, PS3, 360 معرفی شد.[به روز رسانی]

TheWItcher2_DevDiary_Story.jpg

متاسفانه خبر تکذیب شد.

بازی زیبای The Witcher 2: Assassins of Kings سال پیش از سوی استودیو موفق CD Projekt روانه بازار شد که بسیار مورد پسند هواداران قرار گرفت، این بازی زیبا که از موتور قدرتمند RED Engine بهره می‌برد فضای بسیار زیبا و جذابی در بازی به وجود اورده بود. این موفقیت تا جایی رسید که این استودیو مشغول ساخت بازی برای کنسول 360 می‌باشد و نسخه کنسولی این بازی تا چندی دیگر عرضه می‌شود. در همین مورد استودیو CD Projekt در یک اقدامی جالب نسخه سوم بازی یعنی The Witcher 3 را رسما برای سه پلتفرم PC, PS3, 360 در کنفرانسی که داشت معرفی نمود. اطلاعات دقیق در این مورد گفته نشد ولی طبق حواشی‌های که پیرامون این خبر است گفته می‌شود بازی The Witcher 3 در سال 2013 عرضه گردد.

gamepur

آخرین ویرایش:
یعنی بهترین خبر این ماه بود :دی لعنتی ویچر 2 رو خوردم انقد بازی کردم فوق العاده بود !

بهترین خبر ممکن بود ولی حس میکنم یکم زود معرفیش کردن!!!
هنوز ما تو حس وحال دومیش هستیم!!:d

eee پس ماکرو این همه زور زده فقط انحصاری زمانیش کرده که اینو!:d
پس باید منتظر اومدن شماره دومش هم برای کنسول جیگرمون باشیم:d

gamepur منبع مورد اعتمادیه ؟! :d

چرا انقد زود معرفیش کردن .... هنوز شماره 2ش واسه XBOX عرضه نشده 3 رو تایید کردن:d

خبر بسیار خوبی بود.
امیدوارم گرافیکش هم همچنان عالی باشه.

ایول خبر خوی بود
دیگه ماکرو زیاد سخت گیری نمیکنه در رابطه با انحصاری ها:دی

یه Comment توی سایت 4news.it:
They Announced TW2 preorder launch dates and options for the 360.Plus Enhanced Edition details.3 Was not Witcher Announced at the conference.

همینطور برخلاف چیزی که توی منبع نوشته شده، چیزی در مورد TW3 توی صفحه ی FB ش نوشته نشده.
البته در این که این بازی ساخته میشه، شکی نیست. قبلا هم به طور لفظی گفته شده بود. ولی فعلا هیچ خبر رسمی ای ازش منتشر نشده.

من تازه دارم شماره دوم رو بازي مي كنم به لطف سرعت بالاي استيم!!
خيلي خوبه!! ايشالله 3 رو هم خيلي قويتر با آزادي بيشتر و گرافيك بالاتر اما سبك تر بسازن و براي همه بسازن و اين انحصاري بازي مسخره كه داغ خيلي بازي ها رو توي دل ما گذاشت توي دل بقيه نزارن:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or