بازی The Last Of Us Part 2 در خاورمیانه ممنوع شد

sa-sot1

ʙʀᴇᴀᴋ ɪᴛ ᴛᴏ ᴍᴇ
کاربر سایت
بنابر گزارشی از سوی طرفداران بازی The Last Of Us Part 2 گویا امکان دسترسی به این بازی به دلایل خشونت زیاد و محتوای مناسب برای بزرگسالان در خاورمیانه وجود نخواهد داشت.
از آنجایی که بیشتر از چند روز تا انتشار بازی The Last Of Us Part 2 فاصله داریم خبر انتشار نشدن این عنوان در بعضی مناطق باعث نارضایتی و نگرانی گیمر ها شده‌ است. طبق تاییدیه منتشر شده توسط سازمان ESRB بازی The Last Of Us Part 2 همانند نسخه قبلی دارای محتویات مناسب برای بزرگسالان خواهد بود به عنوان مثال می‌توان به رابطه الی با رایلی در DLC Left Behind اشاره کرد که شاهد وجود دوباره محتوای این‌ چنینی در تریلر های نسخه جدید بودیم و به احتمال زیاد در سری دوم این قضیه بیشتر خواهد شد چرا که احتمال می‌رود این عملکرد ها ریشه در داستان بازی دارند.

به گفته نویسنده سریال The Last Of Us در شبکه...

Continue reading...

Last edited by a moderator:
مقاله کاملا غلط و گمراه کننده است ( احتمالا بخاطر ترجمه یا منبع زرد). خیلی از ثابت های فیزیکی حتی روی سطح زمین هم ممکنه تغییر کنه در این مورد مشکلی نیست مثلا سرعت نور در خلا و داخل اب اختلاف خیلی جزئی داره ولی به معنی زیر سوال رفتن قوانین فیزیک نیست.
مثلا این مساله که سرعت مساوی است با مسافت ضرب در زمان رو شما به اون سر جهانی که در اون هستیم برید صدق میکنه. به این ها میگن قوانین فیزیکی. چیزی که شما گفتی این بود که قوانین فیزیک سیاره به سیاره و منظومه به منظومه فرق میکنه . خیر به هیچ وجه اینطور نیست . مثلا در روی زمین و روی مریخ و مشتری یا روی هر سیاره ای در کهکشان اندرومدا سرعت مساویه با مسافت در زمان. این قانون فیزیکه و قابل شکستن و رد شدن نیست.
یک چیزی هم که احیرا مد شده و این تقصیر شما نیست خبر های زرد علمیه که یا ترجمه اش غلطه یا منبعش بد متوجه شده و غلط پخش کرده برای نمونه هفته پیش خبر معروفی اومد که در قطب جنوب شواهد وجود دنیای موازی کشف شده که به کل غلطه و تقصیر یه سایت خارجی زرد بود.
بهرحال داره زیادی اف تاپیک میشه فقط شما این رو در نظر بگیر که اگر تا چیزی ثابت و تبدیل به علم نشده باشه دلیلی بر درستیش نیست و یکبار دیگه تکرار میکنم قوانین فیزیکی در همه جای این جهان یکسانه حتی اگر خبرگذاری ها تیتر بزنن که البته از این تیتر ها زیاد داشتیم.

+++++++++++++++++++

برای اینکه کمتر اف تاپیک باشه لطفا همه رعایت کنن. هربحثی در زمینه اخلاقیات و اینها رو نمیشه در یک سایت گیم مطرح کرد. رعایت کنید تا بحث ها ادامه داشته باشه.
درباره این که مقاله غلطه شما لطف کنید درستش و بیارید که منظور اون دانشمند چی بوده ، البته که منظور من در اصل همون تغییر ثابتهای فیزیک ( مثلا قوانین فیزیک زمین نسبت به ماه ) بود ولی چون شما خیلی روی قوانین کلی فیزیک تاکید کردید خواستم بدونید همونم زیر سواله ! منم نگفتم ثابت و تبدیل به علم شده ، قوانینی که نمیشه همه جای دنیا اون و ثابتش کرد نباید به عنوان حجت تمام پذیرفته بشه

ضمن احترام گذاشتن به قوانین سایت و دعوت همگان به اون قوانین ، باید اضافه کنم این بازی و خیلی از بازیای دیگه دقیقا با اخلاقیات و اینها ارتباط داره و طبق قوانین سایت بحث حول محور داستان یک بازی و نقد و بررسی اون اشکالی نداره ، حالا اگه هستن عده ای که جنبه ندارن و هی از دکمه گزارش استفاده میکنن یا توی پستهاشون توهین میکنن دیگه بحثش جداست و من نمیخوام واردش بشم .

همگی موفق باشید ، آخرین پست من در این تاپیک بود .

• Like
Reactions: MehradCreed
آقا من یادمه ۱۰ سال پیش هم ملت همین حرفا رو میزدن :))
البته اخلاق فقط سر بریدن با داس lol

نسبت به ۱۰ سال پیش خیلی چیزها تغییر کرده مثلا تو همین فروم مینوشتی دو جنسه بن دائم می شدی
کلا کسی تو خونه و بین دوستان جرات نداشتن حتی اشاره کوچکی به یک سری مسائل کنن اما الان اینقدر آزاد شده که خودتون دارین میبینید البته خوب خیلی مانده به دیگر کشور ها برسه به خاطر حکومت های بسته اما بالاخره فرهنگ تغییر میکنه فقط زمان می خواد

هیچ لذتی نداره:D الکی خودتون رو گول نزنین. همش یه عطش برای جمع کردن -عذر میخوام از همگی- کلاغ وار دیسک و آرشیو کردن بازی هاست که معمولا افرادی که اینطوری هستن، بعد از اولین خرید دیجیتالی و رفتن مزه-ش زیر زبونشون بیخیال فیزیکی میشن:D کلا مربوط به بازی هم نمیشه. کلا آدمیزاد دوست داره آرشیو جمع کنه از هر چیزی، چه بازی، چه فیلم و حتی کتاب.
حرفت کاملا درسته الان من بشکلی دیجیتالی فن شدم که دوست داشتم ps5 یه ورژن بدون درایو داشت، البته از وقتی کالکتور آرشیو کردم دیگه نسخه معمولی بازی‌ها آرشیوش منو به کمال نمیرسونه :))

• Smile
Reactions: Paradise Lost
خاورمیانه تنها شامل عربستان و‌امارت هست؟؟؟ یا کشورهایی دیگه هم‌ممنوع کرده اند؟
some difficulties acquiring it. Various details suggest that the game won't be getting an official release in certain Middle Eastern countries due to some of the game's themes.

PlayStation Support said any game that does not appear in a regional store has been "banned by the competent authorities of the country and we can not do anything regarding that."

شامل قطر و بحرین و... هم میشه احتمالا بستگی ب قوانین مقامات داره ولی فکر میکنم موضوع در باره ریجن خاورمیانه ست . مقامات ماهم درگیر پروژه بزرگ پارکور بازها هستن :D

خاورمیانه تنها شامل عربستان و‌امارت هست؟؟؟ یا کشورهایی دیگه هم‌ممنوع کرده اند؟

بازی برای پیشخرید از استور کشور های خاورمیانه حذف شد.
استور امارات و بحرین و ... هم سرچ یزنید فقط نسخه اول موجوده.

• Like
Reactions: sara700

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or