بازی State of Decay در استرالیا ممنوع شد !

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
در چند روز گذشته شاهد بودیم که بازی Saints Row IV در استرالیا ممنوع شد دوباره امروز خبری منتشر شد که بازی State of Decay نیز در استرالیا ممنون شد.

StateOfDecay1.jpg

این خبر ابتدا توسط استودیو سازنده این بازی اعلام شد ولی بعد از ان توسط سازمان درجه بندی استرالیا تایید شد.طبق بیانیه این سازمان این بازی به علت استفاده از موا مخدر و ایجاد علاقه مصرف ان در استرالیا ممنون می باشد همچنین گفته شده است که در بازی قرص های اعتیاد اوری مثل قرص های محرک ، استامینوفن و ... مصرف می شود و در بعضی مراحل به گیمر به عنوان پاداش داده می شود به همین دلیل این بازی در استرالیا ممنون می باشد.این بازی در چند روز گذشته برای XBLA عرضه شده بود.

منبع

مکس پین رو هم ممنوع کرده بودن یا نه !!!
چون مکس هم پین کیلر زیاد مینداخت بالا :d
عجب امضایـی :x بهترین امضا تو سایت بی سی ـه :d

استامینیوفن :)) اسم قرص اومد دیروز تو یکی از فروم های ایرانی ( از بزرگترینهاش ک همگی اشنا هستن) تاپیکی دیدم با این عنوان که کسی تا حالا قرص .... استفاده کرده ...
متاسفانه تاپیک چندین صفحه راجب فاز این قرص و نحوه تهیه و ... بحث شده بود ..جالبه تو این فروم اگه کلمه دختر یا تو قسمت موسیقیش اسم موزیک ویدیو بیاری ؟؟؟؟ ب شدت بات برخورد می شه و تاپیک سریع هم پاک می شه.ولی این چیزا موردی نداره! واقعا نمیدونم مردم ما خوابن یا نمی فهمن خوب و بد چیه .

من یک نیم نگاه کردم جالب اینجاست که استفاده از آسپرین هم بود :دی خیلی جالبه :دی پس ورود من هم به استرالیا ممنوعه هر روز یک اسپرین مصرف میکنم :دی
استرالیا من و شیفته کرده عجیب :دی

به خیال خودشون دارن زندگی میکنن اونجا . مرد واقعی فکر کنم وجود نداشته باشه اونجا با این سوسول بازیا :d
الان یکی نیاد تیریپ روشن فکری ایران و استرالیا رو با مقایسه کنه خودم همه چی رو میدونم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or