خبر رسمی بازی Starfield بزرگترین عرضه Xbox در سراسر اروپا

Adam

عضو تحریریه
Xyph6dvBi9oydZYwPdcP4C.jpg

داده‌های GSD نشان می‌دهد که Starfield در هفته اول عرضه، به راحتی پرفروشترین بازی در سراسر اروپا بود.

این بازی ایکس باکس که بر روی رایانه شخصی نیز عرضه می شود، به عنوان پرفروش ترین آی پی جدید سال و در کل پنجمین بازی پرفروش سال شناخته شد. بازی Starfield توانست بیشتر از Final Fantasy 16 و Resident Evil 4 فروش داشته باشید، اما بازیهای Hogwarts Legacy, Diablo IV, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom و Star Wars Jedi: Survivor رتبه های اول تا پنجم فروش بازیها رو به خود اختصاص دادند. البته نباید فراموش کرد که این بازی برای روی سرویس گیم پس نیز دردسترس هست.

این بازی تقریباً پرفروشتر از Forza Horizon 5 به‌عنوان بزرگ‌ترین بازی ایکس‌باکس این نسل در سراسر اروپا است.

جدول فروش بازیها:

stf.jpg

گنده بودن بتسدا اینجا معلوم میشه که تقریبا هر کدوم از بازیای این لیستو نگاه کنی جز شناخته شده ترین IP های تاریخ هستن یا هم اینقد قدیمین که ریشه در کودکی هممون دارن، بعد بتسدا اومده IP جدید تو یه دنیای کاملا متفاوت داده بازم تونسته خودشو بین اینا جا کنه اونم با وجود اینکه اون شاهکار Game 2.0 که بعضیا انتظار داشتن نشد:D
تازه قطعا اگه رو گیمپس نمیومد و روی پلی استیشن هم میومد شرایط فرق میکرد.

آخرین ویرایش:
@Adam
این آمار شامل فیزیکی و دیجیتالیه؟

تو منبع دقیق اشاره نکرده...اما اونطور که من متوجه شدم بله شامل دیجیتال و فیزیکی میشه

فراموش نشه که امار گیمپس جداست و تو این خبر محاسیه نشده

تو منبع دقیق اشاره نکرده...اما اونطور که من متوجه شدم بله شامل دیجیتال و فیزیکی میشه

فراموش نشه که امار گیمپس جداست و تو این خبر محاسیه نشده
آخه چند روز پیش همین جدول رو منتشر کردن و گفتن این جدول فروش نسخه فیزیکیه بازی توی uk

آخه چند روز پیش همین جدول رو منتشر کردن و گفتن این جدول فروش نسخه فیزیکیه بازی توی uk
رفیق این جدول فروش هفته اول تو سال ۲۰۲۳ در اروپا هست و شامل فروش فیزیکی و دیجیتالی می شود.استارفیلد تو هفته گذشته هم در بریتانیا و هم در اروپا پرفروش ترین بازی هفته بود،در مجموع سال و با در نظر گرفتن هفته اول فروش هم در رتبه پنجم قرار می گیرد.

درسته که بازی از نظر امتیازات ترکید ، ولی از نظر فروش ترکوند ! زلدا ، استاوارز ، هری پاتر ، دیابلو ! اینا هر کدومشون آی پی هی با تاریخ 20-30 ساله هستن با کلی بکگراند و اتفاقات ، ولی استارفیلد یه New IP که روی فقط یک کنسول و ویندوز آمده ، اینطوری بین این عناوین قرار گرفته :D از نظر فروش بتسدا جزو کمپانی ها که هر چی بده همینطوری میره توی لیست چندتای اول اون سال ، بلکم بیشتر !

والا برای کنسولی که کویر بازی انحصاریه ، و قرنی ی بار یه بازی خوب براش ساخته میشه و همه خریداراش رو منتظر نگه میداره همچین فروش دهن پرکنی هم نیست.
ضمن اینکه بتسدا هم پشت قضیس که میلیون ها فن داره و بعد سال ها ی بازی داده بیرون که خب مشخصا هیچ رقمه در حد فال اوت و اسکایریم نمیتونه بفروشه با این استارت

واسه IP جدیدی که روی گیم پس هست عملکردش خیلی خوبه هر جور حساب کنیم
البته فکر نکنم Leg اش مثل بقیه بازیای بتسدا بمونه و همین جوری بفروشه ولی خب احتمالا به صورت مداوم همیشه یه مجموع مخاطب خاصی رو روی گیم پس نگه میداره که همینم موفقیته برای سرویس

البته فکر نکنم Leg اش مثل بقیه بازیای بتسدا بمونه و همین جوری بفروشه ولی خب احتمالا به صورت مداوم همیشه یه مجموع مخاطب خاصی رو روی گیم پس نگه میداره که همینم موفقیته برای سرویس
به نظر من با توجه به ستینگ بازی عمر بازی احتمالا از اسکایریم هم بیشتر شه.
بازی بهشت ماد سازهاست و گذشته از ماد احتمالا خود بتزدا هم قرار نیس بیخیالش شه.

خیلیها احتمال میدن که بازیهای قبلی بتزدا به شکل سیاره به منضومه های بازی اضافه بشه.

ویرایش:منظور تم ه این بازیاست

آخرین ویرایش:
من با اطمینان به شما میگم استارفیلد مثل نیو وگاس میشه در آینده نه چندان دور :D پتانسیل ماد هم که به سمت بی نهایت میل میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or