بازی Spider Man به صورت ریل تایم و In-Game بر روی PS4 اجرا شده است نه PS4 Neo

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

یکی از سورپرایزهای سونی در کنفرانس E3، نمایش تریلر بازی جدید «Spider Man» برای PS4 بود. نمایش زیبای بازی در کنفرانس سونی، این ابر قهرمان را با کارهای منحصر به فردش در شهر منتهن نشان داد. اخیرا، سازنده بازی اعلام کرد که نمایش بازی به چه صورت بوده است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
7zg9_27046534534059ff73a97ojpg-bf6797_765w.jpg
Insomniac Games (سازنده Spider Man) در توئیتر گفت که نمایش بازی در E3 به صورت in-game و ریل تایم بوده است. همچنین این استودیو تایید کرد که نمایش بازی بر روی کنسول ارتقا یافته PS4 یعنی PS4 Neo اجرا نشده است، بلکه بر روی PS4 بود. سونی تایید کرد که نه تنها این بازی بر روی PS4 اجرا شده بود، بلکه همه‌ی نمایش‌ دموهای کنفرانس‌اش بر روی این کنسول اجرا شده بودند.
یکی از قسمت‌های نمایش بازی، این ابر قهرمان را با جست و خیزهایش در یک کافه نشان می‌دهد که پنجره آن را مشکند و با عبور از آن، وازد خیابان می‌شود. سپس یکی از آدم بدهای ماجرا در داخل ماشین را با تار انکبوت‌هایش اسیر کرده و آویزان تیر چراغ راهنما می‌کند. او با قدرت خود و تعامل با محیط اطراف، کارهای خارق العاده‌ای انجام می‌دهد و تریلر بازی صحنه‌های اکشن زیبایی را در معرض نمایش قرار داد.
تاریخ انتشار بازی مشخص نشده است.

lol:-jخداوکیلی با این پستات سطح اینجا رو نابود نکن , فقط نقل قول کردم همینو بگم چون ارزش نقل قول کردن نداشت طبق معمول

خداوکیلی پستت اصلا ارزش نقل کردن نداره ولی چون پست منو جواب دادی منم نقل کردم!:-j
چقدر شما ها باحالین آخه8-}8-}8-}

قرار نیست هر بازی معرفی بشه گرافیکش در حد cgباشه درسته !هر چند به نظر من گرافیک و گیپ پلی که از بازی نشون دارن هایپ برد تا سقف !
الان بحث چه ربطی به انچارتد داره را نمیدونم ولی همین انچارتد که متاش 93 هست هم تو ترول می کنی به خودم بارها گفتی تکراری هم و نوع اوری نداره و ایتم ندارو و ........ نگو که نگفتی چون فن ماکرو هستی نگو که نیستی چون 100 بار به خودم گفتی !

ببین حسین جان شما از وقتی ps4 خریدی فن خفن سونی شدی قبلش که اصلا pc باز بودی

دقیقا ربط داره چرا که زمانی که انچارتد 4 با گرافیک بهتر از این بازی در ps4 داره اجرا می شه این حرف که spiderman گرافیکش cg هست یا فلان مسخره هست چیزی جز هایپ الکی نیست.

قضیه بدی بله من گفتم که با انچارتد در حد نمره 8 یا 8.5 حال می کنم نه بیشتر قرار نیست من با همه ی بازی ها که حال کنم خود شما مگه نمی گی diablo با star carft با witcher 3 اشغاله محضه پس منم باید بگم فن هستی یا فلان نظر شخصی دیگه حتی پست هات هم نقل نکردم با اینکه مخالف بودم چرا که نظر شخصیت هست.
نظر شخصی من اینه که جنس بهتر رو می خرم فرقی برام نمی کنه چرا که پولش در جیب من نمی ره اما استفادش چرا لوازمی هم که استفاده می کنم که از هر برند 1 چیزی دارم اثباتی بر حرفم هست.
من از last of us تعریف می کنم به شدت از زمانی که بازی کردم ماله سونی هست برای همون سازنده از نمایش gow تعریف کردم پس فن بازی در کار نیست دیگه e3 امسال هم گفتم جفتشون عالی عمل کردن اما من تعریفی از برند رقیب ندیدم بکنی نیما جان که اصلاماکروسافت سایش هم با تیر می زنن تعریف جای خودش داره.

حالا کار نداریم ولی در کل همین اینسامنیاک زمان سانست بعضی ها خوب ازش تعریف میکردن تا جایی که قبل E3 امسال در نظرسنجی تاپیک کنفرانس مایکروسافت (نظرسنجی در مورد بیشترین احتمال رونمایی انحصاری تردپارتی ها بود) بازی انحصاری توسط اینسامنیاک با اختلاف بیشترین رای رو آورده بود ! به هر حال تا اون موقع خوب بوده دیگ حتما ولی بعد از سورپرایز E3 معمولی شده مثل زمان R&C و رزیستنس:D

کاری ندارم ولی خدایی کسی فکر کرد که تریلرش این گیم نیست؟؟!
دیگه گفتیم این نسل تعطیله ولی نه در این حد که بیان بگم تریلرش رو فور بوده..:D
فضاسازیش عالیه حرکات نرم اسپای هم عالی طراحی شده.
فرداپسفردا میان یه ریمستر میزنن میگن رو 4 داره اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.1

دقیقا ربط داره چرا که زمانی که انچارتد 4 با گرافیک بهتر از این بازی در ps4 داره اجرا می شه این حرف که spiderman گرافیکش cg هست یا فلان مسخره هست چیزی جز هایپ الکی نیست.

قضیه بدی بله من گفتم که با انچارتد در حد نمره 8 یا 8.5 حال می کنم نه بیشتر قرار نیست من با همه ی بازی ها که حال کنم خود شما مگه نمی گی diablo با star carft با witcher 3 اشغاله محضه پس منم باید بگم فن هستی یا فلان نظر شخصی دیگه حتی پست هات هم نقل نکردم با اینکه مخالف بودم چرا که نظر شخصیت هست.
نظر شخصی من اینه که جنس بهتر رو می خرم فرقی برام نمی کنه چرا که پولش در جیب من نمی ره اما استفادش چرا لوازمی هم که استفاده می کنم که از هر برند 1 چیزی دارم اثباتی بر حرفم هست.
من از last of us تعریف می کنم به شدت از زمانی که بازی کردم ماله سونی هست برای همون سازنده از نمایش gow تعریف کردم پس فن بازی در کار نیست دیگه e3 امسال هم گفتم جفتشون عالی عمل کردن اما من تعریفی از برند رقیب ندیدم بکنی نیما جان که اصلاماکروسافت سایش هم با تیر می زنن تعریف جای خودش داره.

اینایی که گفتی نوژن جان همه اش قصه بود و من کاری ندارم. من حرفم رو زدم چیزی که تجربه نکردی نه میشه امتیاز داد نه نظر قطعی. حالا شما چجوری مثلا انچارتدی که نرفتی باهاش حال نکردی جای خود داره یا در حد ۸ یا هر چیز دیگه ای حال کردی هم به من مربوط نیست.
ولی الان متوجه شدم که مثلا من باید بیام از کنفرانس فلان شرکت تعریف کنم تا شما راضی بشی و فن محسوب نشم!!
راجب کنفرانس ماکرو و یا هر شرکت دیگه هم تو جای خودش اگه لازم باشه نظرم رو میدم. ربطی به اینجا نداره که
پستت رو تقل قول کردم چون میدونم از سر شیطنت ترول میکنی . دیگه به ایه و داستان نیاز نیست.
در کل برای من و خیلی های دیگه این عنوان سوپرایز محسوب میشه و از خیلی بازی های شماره دار و تکراری که به زور رزولوشن و چهارتا افکت انودیا به خورد ملت میدن بهتر و هیجان انگیز تره

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

وای عجب گرافیکی!!!!!!:o

اصلا رو دست این بازی گرافیک نیومده!!!!!!!!!!!!>:D<

سونی فن ها امیدوارم از این دروغ ها راضی باشن!:|:|:|

این Insomniac چی زده یه همچین چیزی گفته!(:|
من که به نوبه ی خودم راضیم ;;)
شایدم من اشتباه متوجه شدم/:):-??

من که به نوبه ی خودم راضیم ;;)
شایدم من اشتباه متوجه شدم/:):-??

من نگفتم بازی بدیه و فقط بحث سر اینه که مگه چه گرافیکی داره که Insomniac اومده میگه بازی CG نیست و IN Game بوده نمایش E3!

100 درصد از تمام بازی های Spider Man که تا به حال اومده بهتره و گرافیک بالاتری داره!

ولی گرافیکش اصلا به غول های گرافیکی نسل 8 نزدیک هم نشده!:-w

من نگفتم بازی بدیه و فقط بحث سر اینه که مگه چه گرافیکی داره که Insomniac اومده میگه بازی CG نیست و IN Game بوده نمایش E3!

100 درصد از تمام بازی های Spider Man که تا به حال اومده بهتره و گرافیک بالاتری داره!

ولی گرافیکش اصلا به غول های گرافیکی نسل 8 نزدیک هم نشده!:-w
اخه بدبختی اینه کسی نگفت CG یا از این حرفا :-t
ولی واقعا واسه یه بازی اپن ورلد واقعا گرافیکش خوبه شما تریلرو با کیفیت بالا 200 m ببین یا قسمتی که تو رستوران از شیشه بیرون میپره
یه تحلیل کوچیک کن پیش خودت که بازی open world و مقایسه های عجیبم با سبک های جدا uncharted و QB..... نکن
میبینی واقعا گرافیکش عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

• Like
Reactions: beh1382
اخه بدبختی اینه کسی نگفت CG یا از این حرفا :-t
ولی واقعا واسه یه بازی اپن ورلد واقعا گرافیکش خوبه شما تریلرو با کیفیت بالا 200 m ببین یا قسمتی که تو رستوران از شیشه بیرون میپره
یه تحلیل کوچیک کن پیش خودت که بازی open world و مقایسه های عجیبم با سبک های جدا uncharted و QB..... نکن
میبینی واقعا گرافیکش عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
من موقعی که زنده داشت پخش میشد سوای خوشالیم به رفیقم گفتم عجب گرافیکی داره.
گرافیکش عالیه رفیق ولی اینجوری نیست که بگیم ریله یانه...
نمیدونم چرا یاد تریلر 2005 کیلزون فقید افتادم
اون تریلر چه جنجالی بپا کرد...
یادش بخیر اولین تریلر متال 4 وقتی تو tgs پخش شد اخرش یه تیکه هایی از کیلزون 2 رو نشون دادن.نمیدونم کسی یادش هست یا نه ولی عجیب هایپ شدیم تو نوجوانی:D

نوزن جان خودت میدونی قبلا هم با هم صحبت کردیم تو مشکلت کلا با فریم هست بازی زیر 60 فریم باشه از نظر تو اشغال و قوطی و غیره هست ! نمونش درایور کلاب که میگفتی چون 30 فریم هست .......... و فورزا چون 60 فریم هست عالی و ........
در موردlast of us هم واقعا با اون متا بالا جای هیچ حرف حدیثی باقی نماند دیگه بماند کلا با فریم اونم مشکل داری تو
کلا برادر من به نظر من از بازی لذت ببر زیاد حساس نباش

نوزن جان خودت میدونی قبلا هم با هم صحبت کردیم تو مشکلت کلا با فریم هست بازی زیر 60 فریم باشه از نظر تو اشغال و قوطی و غیره هست ! نمونش درایور کلاب که میگفتی چون 30 فریم هست .......... و فورزا چون 60 فریم هست عالی و ........
در موردlast of us هم واقعا با اون متا بالا جای هیچ حرف حدیثی باقی نماند دیگه بماند کلا با فریم اونم مشکل داری تو
آخه مساله اینه که بهترین فورزا یعنی Forza Horizon 2 و همین طور نسخه جدیدش هم ۳۰ فریم هستند
مساله ۳۰ فریم و اینا نیست اینا همش بهانه اس

آخه مساله اینه که بهترین فورزا یعنی Forza Horizon 2 و همین طور نسخه جدیدش هم ۳۰ فریم هستند
مساله ۳۰ فریم و اینا نیست اینا همش بهانه اس

حسین چرا مغلطه می کنی من گفتم شبیه ساز RACING باید 60 فریم باشه دیگه اخر فن ها هم به این قضیه اعتقاد دارن همین GT که می پرستی هم 1 نسخه زیر 60 فریم نداشته ضمن اینکه گفتی DRIVE CLUB گرافیکش بهتر از FORZA هست منم گفتم اون به خاطر اینکه 30 فریمه بایدم گرافیکش بهتر باشه.

تو که اصلا از SPIDERMAN بدت می امد حالا انحصاری شده دیگه شده مقدسات بگذریم من اینجا نظر شخصی دادم لازمم نیست به کسی جواب پس بدم تاپیک هم به ریختیم.

حسین چرا مغلطه می کنی من گفتم شبیه ساز RACING باید 60 فریم باشه دیگه اخر فن ها هم به این قضیه اعتقاد دارن همین GT که می پرستی هم 1 نسخه زیر 60 فریم نداشته ضمن اینکه گفتی DRIVE CLUB گرافیکش بهتر از FORZA هست منم گفتم اون به خاطر اینکه 30 فریمه بایدم گرافیکش بهتر باشه.

تو که اصلا از SPIDERMAN بدت می امد حالا انحصاری شده دیگه شده مقدسات بگذریم من اینجا نظر شخصی دادم لازمم نیست به کسی جواب پس بدم تاپیک هم به ریختیم.

کی گفته من از اسپایدر من بدم میاد :> جالب اینجاست از طرف من هم نظر شخصی می دی ! اگه هم ناراحت مجبور نیستی جواب بدی کسی زورت نکرده من مثل تو فکر نمیکنم بازی 30 فریم باشه بهش بگم اشغال و ...........حالا میخواد GTباشه یا گاداوار یا یا فورزا
همانطور هم که بقیه گفتن مشکل از جای دیگه هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or