بازی Spider Man به صورت ریل تایم و In-Game بر روی PS4 اجرا شده است نه PS4 Neo

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

یکی از سورپرایزهای سونی در کنفرانس E3، نمایش تریلر بازی جدید «Spider Man» برای PS4 بود. نمایش زیبای بازی در کنفرانس سونی، این ابر قهرمان را با کارهای منحصر به فردش در شهر منتهن نشان داد. اخیرا، سازنده بازی اعلام کرد که نمایش بازی به چه صورت بوده است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
7zg9_27046534534059ff73a97ojpg-bf6797_765w.jpg
Insomniac Games (سازنده Spider Man) در توئیتر گفت که نمایش بازی در E3 به صورت in-game و ریل تایم بوده است. همچنین این استودیو تایید کرد که نمایش بازی بر روی کنسول ارتقا یافته PS4 یعنی PS4 Neo اجرا نشده است، بلکه بر روی PS4 بود. سونی تایید کرد که نه تنها این بازی بر روی PS4 اجرا شده بود، بلکه همه‌ی نمایش‌ دموهای کنفرانس‌اش بر روی این کنسول اجرا شده بودند.
یکی از قسمت‌های نمایش بازی، این ابر قهرمان را با جست و خیزهایش در یک کافه نشان می‌دهد که پنجره آن را مشکند و با عبور از آن، وازد خیابان می‌شود. سپس یکی از آدم بدهای ماجرا در داخل ماشین را با تار انکبوت‌هایش اسیر کرده و آویزان تیر چراغ راهنما می‌کند. او با قدرت خود و تعامل با محیط اطراف، کارهای خارق العاده‌ای انجام می‌دهد و تریلر بازی صحنه‌های اکشن زیبایی را در معرض نمایش قرار داد.
تاریخ انتشار بازی مشخص نشده است.

یکی از بازی های بود که من بعد چندین سال مجبور کنه تو سبک اینجور بازی ها بازی بخرم.

آخرین بازی که کاراکتر های برگرفته از فیلم و کارتون و کمیک بود آخریش Ironman بود روی X360 بعد اون قول دادم هیچ بازی اینجوری نخرم چون واقعا بازی های که از روی کمیک یا فیلم یا ... ساخته میشن 99% کیفیت ندارن و فقط میخوان یک چیزی ساخته باشن اما این به نظرم یک چیز دیگه بود البته بتمن این وسط بحث فرق میکنه .^:)^

به هر حال منتظر میشم برای اینکه ببینم یکم از گیم پلی بازی بیاد ببینم چی میشه اما چیزی که نشون دادن واقعا عالی بود.=D>

• Like
Reactions: esm nadaram
من به شخصه حالم از Spider-Man بهم میخورد اما اگر ساکرپانچ یا اینا میساختن میتونستم عاشقش بشم :D
که الان هم این اتفاق افتاده و خوشحال هستیم ، مطمئنم یه چیز کاملا یونیک و متفاوت رو شاهد خواهیم بود

• Like
Reactions: Masta_killa
حالا همچنین گرافیک شاخیم نداشت که اینطوری گفتن گیم پلیش هم چیز خاصی نشون ندادن اما اکثر حرکات در همین نسخه های قبلیشم بود
اره بابا گرافيكش اشغال بود
مخصوصا طراحي نيويورك

حالا همچنین گرافیک شاخیم نداشت که اینطوری گفتن گیم پلیش هم چیز خاصی نشون ندادن اما اکثر حرکات در همین نسخه های قبلیشم بود
نوژن درسته بازی انحصاریه سونی هست ولی بذار بازی بیاد بعد ترول کن . :))
این استودیو کاراش عالیه بخصوص زمانی که انحصاری میسازه . اخرین نمونه اش هم رچت هست که کولاکه. در ضمن خودت هم یه عنوان متوسط ازشون رفتی که از خود بیخود شده بودی :D:D

البته بازی 60 فریم نیست و قطعا برای تو قابل تحمل نخواهد بود و ارزشی نداره ، گناه بعدیش هم اینه که توسط سونی در حال ساخت هست:D

نوژن دقیقا باید چی بسازن که تو راضی بشی ! 4k !!:Dچون انحصاری هست اینجوری ترول میکنی بیچاره که هنوز نیامده قرار نیست که همه بازی هارا رو pcبدن

دقت کنید نگفتم گرافیک اشغاله گفتم گرافیکش خوبه اما همچینم دیگه بالا نبود که بگیم cg بوده یا فلان یادمه سر انچارتد هم گفتم متاش می شه 93 همین اقا حسین گفت دعا کن بشه 93 اما می شه 95 تا چند روز دیگه اخرشم شد 93

گناهش سونی بودنش نیست گناهش اینه که شماها فن هستید من نیستم شماها ان چیزی که دوست دارید رو می گید اما صرفا حقیقت نیست همین انچارتد 4 گرافیکش از همین نمایش بازی بیشتر هست.

این اخلاق بد هم به نظرم کنار بذارید که پست ادم رو کلا 180 درجه تغییر می دیدید. من خودم طرفدار spiderman هستم شدید همه ی نسخه هاشم هرچی که فکر کنید هم تموم کردم قطعا از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم اما از هایپ های الکی متنفرم

وای عجب گرافیکی!!!!!!:o

اصلا رو دست این بازی گرافیک نیومده!!!!!!!!!!!!>:D<

سونی فن ها امیدوارم از این دروغ ها راضی باشن!:|:|:|

این Insomniac چی زده یه همچین چیزی گفته!(:|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: THE BEST BOY
دقت کنید نگفتم گرافیک اشغاله گفتم گرافیکش خوبه اما همچینم دیگه بالا نبود که بگیم cg بوده یا فلان یادمه سر انچارتد هم گفتم متاش می شه 93 همین اقا حسین گفت دعا کن بشه 93 اما می شه 95 تا چند روز دیگه اخرشم شد 93

گناهش سونی بودنش نیست گناهش اینه که شماها فن هستید من نیستم شماها ان چیزی که دوست دارید رو می گید اما صرفا حقیقت نیست همین انچارتد 4 گرافیکش از همین نمایش بازی بیشتر هست.

این اخلاق بد هم به نظرم کنار بذارید که پست ادم رو کلا 180 درجه تغییر می دیدید. من خودم طرفدار spiderman هستم شدید همه ی نسخه هاشم هرچی که فکر کنید هم تموم کردم قطعا از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم اما از هایپ های الکی متنفرم
کسی صحبتت رو تغییر نداده. دقیقا گفتم ترول نکن. چون میدونم ترول میکنی.
لطفا بقیه رو صرفا با فن خطاب کردن زیر سوال نبر.
داستان انچارتد و متاش هم ربطی به این جا نداره نوژن جان.
گرافیک انچارتد بهتر از این هست ولی چه ربطی به این ماجرا داره؟!
تریلر نمایش داده شده نوید یه بازی ابرقهرمانه خوب و با کیفیت رو میده. سازنده کارش ثابت شده است. سونی هم شرکتی است که وقت و ساپورت کافی رو که باید بذاره برای شرکت سازنده میذاره.
برای همینه بچه ها اینجا خوشحالن .
بنابراین این قضیه ربطی به فن بودن نداره.
کسی هم انچنانی هایپ نکرده اگر هم بازی بد شد خوش به حال شما
ولی مشکل رو هم من میدونم و هم خودت
کلا با سونی حال نمیکنی به همین علت از نظر تو هم انچارتد مشکل داره و هم اسپایدرمن و....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

آخرین ویرایش:

قرار نیست هر بازی معرفی بشه گرافیکش در حد cgباشه درسته !هر چند به نظر من گرافیک و گیپ پلی که از بازی نشون دارن هایپ برد تا سقف !
الان بحث چه ربطی به انچارتد داره را نمیدونم ولی همین انچارتد که متاش 93 هست هم تو ترول می کنی به خودم بارها گفتی تکراری هم و نوع اوری نداره و ایتم ندارو و ........ نگو که نگفتی چون فن ماکرو هستی نگو که نیستی چون 100 بار به خودم گفتی !

حالا الان 95 آنچارتد با یه 4 و 5 شد 93 چی شد مثلا ؟ خیلی بد شد ؟ :-? 38 تا 10 گرفت فن ها هایپ الکی کرده بودن ؟! چه ربطی داشت اصن ! گرافیکش هم مثل خوده بازی که با اختلاف بهترین گرافیک نسل بوده . اسپایدرمن هم گرافیکش چیزی که در E3 دیدیم با توجه به اپن ورد بودنش خیلی عالیه و در کل نمایش فوق العاده ای داشت نظره خیلی از سایت ها هم همین بوده و کسی هایپ الکی نمیکنه خیال شما راحت ! جالبه که اینسامنیاک همین 2 ماه پیش R&C رو داد یه بازی خیلی موفق با اون گرافیک فوق العادش استدیوی دره پیتی هم نیست که بگیم کارشون رو بلد نیستن
وای عجب گرافیکی!!!!!!:o
اصلا رو دست این بازی گرافیک نیومده!!!!!!!!!!!!>:D<
سونی فن ها امیدوارم از این دروغ ها راضی باشن!:|:|:|
lol:-jخداوکیلی با این پستات سطح اینجا رو نابود نکن , فقط نقل قول کردم همینو بگم چون ارزش نقل قول کردن نداشت طبق معمول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or