خبر رسمی بازی Senua’s Saga: Hellblade 2 برای PS5 تایید شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000020696.jpg
بازی Senua’s Saga: Hellblade 2 رسماً برای PS5/Pro توسط ماکروسافت تایید شد .
بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 عرضه خواهد شد و نسخه‌ای بهینه‌شده برای کنسول PS5 Pro نیز در دسترس قرار می‌گیرد.
جزئیات نسخه PS5 و PS5 Pro​

بهینه‌سازی برای PS5 Pro: نسخه PS5 Pro از ویژگی‌های گرافیکی پیشرفته‌تری بهره‌مند خواهد شد.

عرضه دیجیتالی: بازی به‌صورت دیجیتالی با قیمت ۴۹.۹۹ دلار عرضه خواهد شد.

تاریخ انتشار: در حالی که تاریخ دقیق انتشار اعلام نشده است، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 منتشر خواهد شد.

پیش‌زمینه و دلایل عرضه بر روی PS5

مایکروسافت پس از بررسی عملکرد فروش نسخه اول بازی و بازخوردهای کاربران، تصمیم گرفته است تا نسخه دوم را نیز برای PS5 عرضه کند. این تصمیم در راستای استراتژی جدید مایکروسافت برای گسترش دسترسی به بازی‌های خود بر روی پلتفرم‌های مختلف اتخاذ شده است .​

آخرین ویرایش:
بنظرم این خشم و فشارتون رو بر سر اسپنسر بزنید، حال روحی بهتری خواهید داشت:D موفق باشی...:D
یه بنده خدایی رو میشناختم همون شروع نسل با من شرط بست که این نسل مایکرو با این کنسول و این قدرتی که داره برند پلی استیشن و جمع میکنه ! یکم گذشت گفتم چی شد پس؟ گفت وایسا زنیمکس و که تازه خریدن ٬ اکتیویژنم بگیرن دیگه کار تمومه و من حقیقتش نگران برند Playstation هستم!
بعد که گفتن بازی هارو میدیم برای PS گفت نه اینا بازی رسانه ست٬ هیچی به جای اسپنسر با من قهر کرد الانم ازش بیخبرم
هرچی گفتم داداش بیا حالا حلش میکنیم با صحبت...گوش نکرد و رفت.

بنظرم این خشم و فشارتون رو بر سر اسپنسر بزنید، حال روحی بهتری خواهید داشت:D موفق باشی...:D
حالا چرا کانال رو عوض کردی:D
اشتباهه دیگه پیش میاد:D
یاد یک بنده خدایی افتادم اشتباه که هیچی یه و رو در خبر جا مینداخت ۵۰ نفر قطاری میریختن سرش به اتهام ترول نشر دروغ و......

• Like
Reactions: BlackMinor79
پس از مدت کوتاهی تخفیف آنچنانی می خوره و اگر کسی عجله نداشته باشه از جمله عناوینیه که روی پلاس هم میاد اما... اکثر کاربران فروم از اکانت های ظرفیتی استفاده می کنن پول چیپس و پفکشون در میاد اهمیتی نداره :D

الان ظرفيت ٢ ها شده حدود ٣ تومن با اين قيمتم نميارزه :D

• Like
Reactions: FERYGAMER
بیشتر از نصف نسل گذشت، سونی به یه بنچمارک گرافیکی قدر تمام نسل بعدی نیاز داشت که رُس کنسولشو بکشه
مایکرو هم بازی که رو پلتفرم خودش مجانی بذل و بخشش کرد، بعد از یکسال در اکوسیستم دیگران فروش میکنه
بازی دو سر برد

بیشتر از نصف نسل گذشت، سونی به یه بنچمارک گرافیکی قدر تمام نسل بعدی نیاز داشت که رُس کنسولشو بکشه
مایکرو هم بازی که رو پلتفرم خودش مجانی بذل و بخشش کرد، بعد از یکسال در اکوسیستم دیگران فروش میکنه
بازی دو سر برد

دوست عزیز من و تنی چند از کاربران هدف! بدجوری آلوده شدیم، بی زحمت بگو کدوم پارک بیاییم. چون اینجور که پایین نوشتی، جنس اعلا میدید دست مشتری...:D لباس آبی که رو نوشته PS تنم هست...:D

1000021110.jpg

ولی صادقانه بخوایم بگیم مایکروسافت ناشر خوبی بوده تا الان :D کلی داره عنوان عرضه میکنه تو تابستون. بازی های هم که میده جدا بهینه ان رو PS و کم نذاشته از نظر کیفیت فنی. فقط مشکلش اینه داخل نسخه های فیزیکی بلوری خام میذاره خودمون روش رایت کنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or