خبر رسمی بازی Senua’s Saga: Hellblade 2 برای PS5 تایید شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000020696.jpg
بازی Senua’s Saga: Hellblade 2 رسماً برای PS5/Pro توسط ماکروسافت تایید شد .
بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 عرضه خواهد شد و نسخه‌ای بهینه‌شده برای کنسول PS5 Pro نیز در دسترس قرار می‌گیرد.
جزئیات نسخه PS5 و PS5 Pro​

بهینه‌سازی برای PS5 Pro: نسخه PS5 Pro از ویژگی‌های گرافیکی پیشرفته‌تری بهره‌مند خواهد شد.

عرضه دیجیتالی: بازی به‌صورت دیجیتالی با قیمت ۴۹.۹۹ دلار عرضه خواهد شد.

تاریخ انتشار: در حالی که تاریخ دقیق انتشار اعلام نشده است، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 منتشر خواهد شد.

پیش‌زمینه و دلایل عرضه بر روی PS5

مایکروسافت پس از بررسی عملکرد فروش نسخه اول بازی و بازخوردهای کاربران، تصمیم گرفته است تا نسخه دوم را نیز برای PS5 عرضه کند. این تصمیم در راستای استراتژی جدید مایکروسافت برای گسترش دسترسی به بازی‌های خود بر روی پلتفرم‌های مختلف اتخاذ شده است .​

آخرین ویرایش:
من بشدت از این بازی لذت بردم
تجربه و اون حس کاملا متفاوتی از بازی میگیری که نظیرش توی هیچ بازی پیدا نمیشه. کیفیت کار بالا قشنگ مشخصه برای لحظه به لحظه‌اش، وقت گذاشته شده. مثل یک سفر کوتاه دیوانه کننده میمونه. شاید تنها نکته منفیش این باشه، که مدت زمان بسیار طولانی و منابع زیادی برای ساخت بازی صرف شد که با پروژه تناسب نداره.
قسمت قبلیشم بازی کردی؟ در مورد اون نظرت چیه؟ من تازه شروعش کردم جذاب بوده واقعن تا اینجا

• Like
Reactions: Farh@d
قسمت قبلیشم بازی کردی؟ در مورد اون نظرت چیه؟ من تازه شروعش کردم جذاب بوده واقعن تا اینجا
قسمت اول تازگی بیشتری برام داشت مخصوصا موقع عرضه، نسخه دوم در مقایسه با اون محافظه کارانه حساب میاد و خیلی سازنده دست به ریسک نزده.

• Like
Reactions: Farh@d and Destro
بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 عرضه خواهد شد و نسخه‌ای بهینه‌شده برای کنسول PS5 Pro نیز در دسترس قرار می‌گیرد.

بهینه‌سازی برای PS5 Pro: نسخه PS5 Pro از ویژگی‌های گرافیکی پیشرفته‌تری بهره‌مند خواهد شد، از جمله پشتیبانی از وضوح 4K، نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه و (Ray Tracing) .

تاریخ انتشار: در حالی که تاریخ دقیق انتشار اعلام نشده است، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 منتشر خواهد شد.

مایکروسافت پس از بررسی عملکرد فروش نسخه اول بازی و بازخوردهای کاربران، تصمیم گرفته است تا نسخه دوم را نیز برای PS5 عرضه کند. این تصمیم در راستای استراتژی جدید مایکروسافت برای گسترش دسترسی به بازی‌های خود بر روی پلتفرم‌های مختلف اتخاذ شده است .​

قراره رو ps5 pro با ریج ریسینگ 4k 60 fps اجرا شه ؟ سورس این خبر سایت قرار میدید، اینطوری ک خیلی عالیه

من تجربش کردم به هیچ عنوان ارزش 50 دلار رو نداره چون نه گیم پلی جالب و درگیر کننده ای داره و نه ارزش تکراری
تنها نکته مثبت بازی همون گرافیکش بود که دستت بسته بود و بجز تماشا کردنش کار دیگه ای نمیشد انجام داد

• Like
Reactions: FERYGAMER
من تجربش کردم به هیچ عنوان ارزش 50 دلار رو نداره چون نه گیم پلی جالب و درگیر کننده ای داره و نه ارزش تکراری
تنها نکته مثبت بازی همون گرافیکش بود که دستت بسته بود و بجز تماشا کردنش کار دیگه ای نمیشد انجام داد
پس از مدت کوتاهی تخفیف آنچنانی می خوره و اگر کسی عجله نداشته باشه از جمله عناوینیه که روی پلاس هم میاد اما... اکثر کاربران فروم از اکانت های ظرفیتی استفاده می کنن پول چیپس و پفکشون در میاد اهمیتی نداره :D

بهینه‌سازی برای PS5 Pro: نسخه PS5 Pro از ویژگی‌های گرافیکی پیشرفته‌تری بهره‌مند خواهد شد، از جمله پشتیبانی از وضوح 4K، نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه و (Ray Tracing) .

سایتهای مرجع و سورس خبر چک کردم چیزی پیدا نکردم مبنی بر اجرای 4k@60fps همراه با Ray tracing سورس خبرتونو درمورد همین موضع قرار میدید ؟؟؟

سایتهای مرجع و سورس خبر چک کردم چیزی پیدا نکردم مبنی بر اجرای 4k@60fps همراه با Ray tracing سورس خبرتونو درمورد همین موضع قرار میدید ؟؟؟
درسته. هیج جا به صورت رسمی جزئیات اجرای بازی اعلام نشده.
در حالی که این دوستمون حالت ۶۰ فریم رو فقط برای ps5pro شخصا تایید کردند، متن بیانیه و ویدیوی نینجا تئوری فقط به ویژگی های جدید بازی اشاره کرده که به صورت همزمان برای pc و xbox هم در همان روز با آپدیت اضافه می شه

View attachment 1000001229.mp4

1000001227.jpg

لطفا از این ب بعد اطلاعت دقیق بدید نظر شخصی و وارد خبر نکنید…

عزیزان نیازی به خودزنی نیست! :D حرف خودمم به خودم نزنید! زمانی که خبر اومد VGC دقیقا همین رو نوشت که این بابا هم از اونجا برداشت و الان گویا خبر ادیت شده:D نگرانی نداره و اینقدر هم عصبانیت لازم نیست. ادیت میکنم خبرو :D حالا اگه 4k و ۶۰ فریمم بود زیاد تاثیری نداشت...:-"

1000020835.jpg

عزیزان نیازی به خودزنی نیست! :D حرف خودمم به خودم نزنید! زمانی که خبر اومد VGC دقیقا همین رو نوشت که این بابا هم از اونجا برداشت و الان گویا خبر ادیت شده:D نگرانی نداره و اینقدر هم عصبانیت لازم نیست. ادیت میکنم خبرو :D حالا اگه 4k و ۶۰ فریمم بود زیاد تاثیری نداشت...:-"

View attachment 380662
آفرین دیگه از این به بعد اطلاعات غلط ندید

• Like
Reactions: richard92

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or