خبر رسمی بازی Senua’s Saga: Hellblade 2 برای PS5 تایید شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000020696.jpg
بازی Senua’s Saga: Hellblade 2 رسماً برای PS5/Pro توسط ماکروسافت تایید شد .
بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 عرضه خواهد شد و نسخه‌ای بهینه‌شده برای کنسول PS5 Pro نیز در دسترس قرار می‌گیرد.
جزئیات نسخه PS5 و PS5 Pro​

بهینه‌سازی برای PS5 Pro: نسخه PS5 Pro از ویژگی‌های گرافیکی پیشرفته‌تری بهره‌مند خواهد شد.

عرضه دیجیتالی: بازی به‌صورت دیجیتالی با قیمت ۴۹.۹۹ دلار عرضه خواهد شد.

تاریخ انتشار: در حالی که تاریخ دقیق انتشار اعلام نشده است، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ برای PS5 منتشر خواهد شد.

پیش‌زمینه و دلایل عرضه بر روی PS5

مایکروسافت پس از بررسی عملکرد فروش نسخه اول بازی و بازخوردهای کاربران، تصمیم گرفته است تا نسخه دوم را نیز برای PS5 عرضه کند. این تصمیم در راستای استراتژی جدید مایکروسافت برای گسترش دسترسی به بازی‌های خود بر روی پلتفرم‌های مختلف اتخاذ شده است .​

آخرین ویرایش:
شاید تنها بازی اکس باکس باشه هیچ حسی بهش ندارم :D نسخه اولش خیلی خوب بود اما نسخه دوم چیز جدیدی نداره ظاهرا. ۵ ۶ ساعت با سرعت لاکپشت این‌ور اون‌ور رفتن برای انجام کارای محدود و کامبت تکراری، خیلی جالب به نظر نمیرسه :D

شاید تنها بازی اکس باکس باشه هیچ حسی بهش ندارم :D نسخه اولش خیلی خوب بود اما نسخه دوم چیز جدیدی نداره ظاهرا. ۵ ۶ ساعت با سرعت لاکپشت این‌ور اون‌ور رفتن برای انجام کارای محدود و کامبت تکراری، خیلی جالب به نظر نمیرسه :D
اصلا به این بدی که میگی نیست.
من برای تجربه این نسخه اول رو دوباره تموم کردم و پشتش بلافاصله این نسخه رو رفتم.

این شکل از تجربه دوتا بازی خیلی بهم چسبید.
به همه پیشنهاد میکنم همین کار رو انجام بدین.

اصلا به این بدی که میگی نیست.
من برای تجربه این نسخه اول رو دوباره تموم کردم و پشتش بلافاصله این نسخه رو رفتم.

این شکل از تجربه دوتا بازی خیلی بهم چسبید.
به همه پیشنهاد میکنم همین کار رو انجام بدین.

بد كه نيست ولى انقد بزرگش كردن كه بد به نظر بياد و درست هم هست.

• Like
Reactions: HalfLife G
بد كه نيست ولى انقد بزرگش كردن كه بد به نظر بياد و درست هم هست.
فقط همین به نظر بیاد درسته.

از اونطرف بیش از حد هایپش کردن و از این طرف بعد از انتشار کوبوندنش.

اما وقتی که بازی میکنی واقعا بازی جذابیه، مخصوصا دو نسخه رو پشت به پشت.

فقط همین به نظر بیاد درسته.

از اونطرف بیش از حد هایپش کردن و از این طرف بعد از انتشار کوبوندنش.

اما وقتی که بازی میکنی واقعا بازی جذابیه، مخصوصا دو نسخه رو پشت به پشت.

كوبيده شدنش واسه همون هايپش بود سازنده هم مقصر بود كه نيومد بگه اقا ما يه چيزى در حد همون نسخه اول قراره بسازيم.
داستان و فضاش خيلى خوب بود (هر چند نسخه دوم دقيقا جايي كه داستان اومد اوج بگيره تموم شد) و گيم پلى اوكى بود و صرفا در خدمت روايت بود.

خلاصه كه بازى در خد خودش اوكى بود؛نسخه اول ولى به نسبت زمانى كه عرضه شد ولى بازى بهترى بود و تازه تر بود.

من خودم خيلى هايپ داشتم براش و واقعا نا اميدم كرد حقيقتا ولى الان كه زمان گذشته،يكمى دلم صاف تره :D

صبر کنید تخفیفی بخوره بشه ۱۰ دلار یا بیاد روی پلاسی چیزی! یه دمو گرافیکی ۵۰ دلار؟! لول :D
داستان جالب و درگیر کننده ای داره! ولی این قیمت اصلا نمیارزه! اونم تابستونی که کلی بازی خفن و ارزشمند دیگه میاد!

مخلص بازی های خطی با گرافیک خوب و داستان جون دار هستم :D شدیدا هم منتظر تاریخ خوردنش بودم.
ولی شرمنده ۵۰ یورو برای ۴ ساعت واقعا نیستم. این پول رو هم داشتم باز Gears Reload تو اولويته.

من بشدت از این بازی لذت بردم
تجربه و اون حس کاملا متفاوتی از بازی میگیری که نظیرش توی هیچ بازی پیدا نمیشه. کیفیت کار بالا قشنگ مشخصه برای لحظه به لحظه‌اش، وقت گذاشته شده. مثل یک سفر کوتاه دیوانه کننده میمونه. شاید تنها نکته منفیش این باشه، که مدت زمان بسیار طولانی و منابع زیادی برای ساخت بازی صرف شد که با پروژه تناسب نداره.

حقیقتا برای من یکی از پشم ریزون ترین بازی های این نسل بود

نمیدونم روی ایکس باکس چجوری بوده اما روی PC هیچ تفاوتی با یک فیلم سینمایی نداشت و سیستم مبارزاتشم من خوشم اومد خیلی طبیعی بود

اتمسفر خفنی داشت ،موسیقی و داستان هم بی نظیر بود

پ.ن : انتظار DMC نداشته باشین ازش، انتظار یک بازی داستان و اتمسفر محور رو داشته باشین

آخرین ویرایش:
اگه از شماره اول خوشتون اومد مسلما از این هم خوشتون میاد. بازی از نظر تجاری قربانی سکوت خود سازنده شد . همون اول اگه میگفتن ادامه راه شماره یک هست مطمعنا تو فروش بهتر عمل می‌کرد و هایپ کاذب راه نمیفتاد. ولی با همه کم و کاستی های ارزش یک بار تجربه رو صد درصد داره. و بالاترین و خفن ترین گرافیک کنسولی رو از دید خودم این بازی داشته تا به الان. واقعا یک چیز خوفناک هست از نظر گرافیکی و انیمیشن و ... اصلا رو دستش نیست( نسل ۹ واقعی) .از اونجایی که بازی فقط داستانی هست اصلا لازم نیست فول پرایس هزینه کنید. ظرفیت یک بخرید و بازی کنید. دیگه خیلی شدید خوشتون اومد میتونید وایستید بعدا تو تخفیفات بگیرید . ولی برای اینکه زود بازی کنید همون روز اول ظرفیت یک بخرید .

خیلی گرونه اگه مثل نسخه ایکس باکس قیمت گذاری بشه که قطعا میشه .حالا اون سمت یه گیم پسی بود ارزون تر در میومد. برای ما به نظرم برای ۵ ۶ ساعت بازی ۵۰ تا نمی ارزه لعنتی دیسک هم نداره ادم بگیره سریع تموم کنه بفروشه در نتیجه تا یه تخفیف اساسی صبر میکنیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or