Red Ѵ Red Devil کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Nov 11, 2016 #1 سلام خریدار بازی کار کرده Rise Of Tomb Raider هستم ریجن هم فرق نداره هرچی که بود فقط بازی تمیز باشه خواستم دوباره بفروشم اوضاع نباشه با تشکر Reactions: Democracy
سلام خریدار بازی کار کرده Rise Of Tomb Raider هستم ریجن هم فرق نداره هرچی که بود فقط بازی تمیز باشه خواستم دوباره بفروشم اوضاع نباشه با تشکر
evilwhitin کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Nov 14, 2016 #2 سلام دوست عزیز این بازی رو برای فروش دارم فقط اینکه غرب تهران میتونم تحویل بدم حالا نمیدونم شما تهران هستین یا شهرستان تشکر
سلام دوست عزیز این بازی رو برای فروش دارم فقط اینکه غرب تهران میتونم تحویل بدم حالا نمیدونم شما تهران هستین یا شهرستان تشکر
Red Ѵ Red Devil کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Nov 14, 2016 #3 نوشته شده توسط evilwhitin: سلام دوست عزیز این بازی رو برای فروش دارم فقط اینکه غرب تهران میتونم تحویل بدم حالا نمیدونم شما تهران هستین یا شهرستان تشکر بیشتر... سلام، شهرستان هستم بازم ممنون
نوشته شده توسط evilwhitin: سلام دوست عزیز این بازی رو برای فروش دارم فقط اینکه غرب تهران میتونم تحویل بدم حالا نمیدونم شما تهران هستین یا شهرستان تشکر بیشتر... سلام، شهرستان هستم بازم ممنون