بازی Resident Evil 7 حالت آنلاین نخواهد داشت | دمویی دیگر در راه است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z100.jpg
ماه‌های منتهی به انتشار بازی مورد انتظار Resident Evil 7 برای طرفداران این بازی جالب توجه است، نسخه‌های آزمایشی متعددی از این بازی منتشر شده و خواهد شد اما هنوز دیدی کلی نسبت به بازی اصلی برای علاقه مندان نمایان نشده است. اخیراً اطلاعات خوبی از این بازی توسط تولید کننده‌ی آن نشر یافته که باعث می‌شود بدانیم بازی اصلی حاوی چه ویژگی‌ها خواهد بود و چه فقدان‌هایی خواهد داشت.

Masachika Kawata، تولید کننده‌ی Resident Evil 7، اخیراً گفتگویی با YugaTech داشته و برای نخستین با در جریان آن از حالت آنلاین این بازی سخن گفته است. او در این مورد بیان کرد:" بازی Resident Evil 7 از هیچ حالت آنلاینی پشتیبانی نخواهد کرد. برای نمونه، در بازی Resident Evil 5 ما تمرکز خاصی بر روی حالت آنلاین داشتیم که اتفاقاً بازخورد خوبی هم داشت. اما طرح اصلی Resident Evil 7 بر پایه‌ی ترس است، از همان آغاز ساخت بازی، ما عقیده داشتیم که تجربه‌ی بازی به صورت تنها کاملاً ترسناک خواهد بود."

او اشاره‌ای نیز به عرضه‌ی نسخه‌ی آزمایشی [دمو] این بازی برای دیگر پلتفرم‌ها در کنار Playstation 4 داشت اما قولی در این زمینه به طرفداران نداد. اگرچه او اعلام کرد که این نسخه‌ی آزمایشی به زودی به روز خواهد شد و وجه دیگری از بازی را نمایان خواهد کرد. وی در این رابطه اظهار داشت:" ما برنامه داریم تا نسخه‌ی آزمایشی این بازی را برای PSN به روز کنیم تا بازیکنان وجه دیگری از بازی را تجربه کنند. اما تاریخ عرضه‌ی دقیقی تا کنون مشخص نشده، اما واضح است که این عرضه تا قبل از انتشار بازی اصلی صورت خواهد گرفت."

بازی مورد انتظار Resident Evil 7 روز سه شنبه 5 بهمن ماه [24 ژانویه میلادی] برای پلتفرم‌های Playstation 4، Xbox One و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.

منبع

خب دوست من سلیقه ها و برداشت ها متفاوته. والا تا جایی که من میبینم اکثر فن های قدیمی سری نه تنها راضیند بلکه پشماشونم ریخته:D لطفا توضیح بده تناقض اینجا یعنی چی چون متوجه منظورت نمیشم..
شما که میدونی دوربین اول شخص اولین بار نیست که تو این سری استفاده میشه چرا میفرمایی هویت نداره؟ در واقع از رو توضیحاتتون اصلا متوجه نمیشم مشکل شما الان با بازی چیه...

در این مورد این قسمت؟ دوست عزیز شما بازی را تجربه کردید؟ با دیدن دمو و گیم پلی تریلر که تنها وظیفش اشنا کردن ما با تغییرات گیم پلی بازی بوده چطور میشه به این نتیجه رسید که بازی هویت نداره نمیدونم تکلیفش معلوم نیست این حرف ها؟

نزدیک به 20 سال از عمر این سری میگذره. به نظر من کاملا طبیعیه که فرنچایز بزرگترین تغییر خودشو در این سال ها تجربه کنه. چون قدیمی شده. 20 سال گذشته. خب باید شکل جدیدی به خودش بگیره. بماند که این شکل خیلی هم جدید نیست. و به شخصه تو رزیدنت سوروایور با اینکه یک مقدار تم شوتر گرفته بود ولی خیلی ترسیدم:D بچه بودیم دیگه:D فکر کنم revII الان هم بترسونه:D
---
من فکر میکنم فن های ناراضی در واقع ناراضی از نبود کاراکتر اشنا هستند(وقتش بود کاراکتر به معنای واقعی جدید رو بشه). یک سو تفاهم هم به دلیل معرفی مبهم بازی(در خور این سری اینه که همه چیش مبهم باشه) بین یک سری از فن های قدیمی به وجود اومده که بازی هویت نداره این حرف ها... به نظر من شیوه تبلیغاتی درست رزیدنت اویل باید همین باشه.. بازی بسیار مبهمه. هیچیش معلوم نیست. فقط حدس و گمان. مثل رزیدنت های قدیمی و دیگر بازی های ژاپنی مشابه. پیشنهاد میکنم صبر کنیم تا بازی عرضه شه.. سبک بازی طوری شده که استوری تریلر میتونه رو تجربه نهایی تاثیر داشته باشه و از ترس و شوکه کننده بودنش کم کنه. فکر میکنم یکی از دلایلی که بازی این طوری معرفی شده همینه.
---
در نهایت. قبل از تجربه بازی. درست نیست که قضاوت کلی کنیم.
---
ینکه بازی حالت آنلاین نداره عالیه. تمرکزشون رو کامل میذارن رو بخش داستانی و محتوای اون. کلی هم ساید-اپیزود و ... داره بازی که محتوای اون رو تضمین میکنه.
فکرش رو بکن اتاق سیو، مهمات کم، دشمن های عجیب و غریب، صندوق ذخیره وسایل

این قسمت از پست نریمان کوپی کردم. به نظر منم re که اینهارو داره یک re اصیل. و تمام المان های دیگش میتونه تغییر کنه. re باید ترسناک باشه. به امبرلا ویروس ها انگل ها و وسکر ها و کلی کاراکتر جانبی ولی مهم دیگه ربط داشته باشه. به هیچ وجه نمیشه به این re گفت بی هویت!!!
هویت Re هیچوقت لیان جیل دوربین رو شونه و... نبوده. که فقدانشون اینجا بشه بی هویتی. اشتباه نکنید منم عاشق کاراکتر های قدیمیم سال ها با جیل زندگی کردم(:D). ولی خب رزیدنت اویل بار ها کاراکتر جدید رو کرده. این دفعه هم روش:D
من فقط آواتارم عوض شده از دیشب ! فکر نکنم کسی ندونه توی تاپیک دمو پستهام چی بوده . شما که پست نریمانو نقل میکنی پستای منم باید یادت بیاد .
Item box , herb ، اتاق سیو ، صدای منو هم همونه :|چقدر رزیدنت ایول .. رزیدنت ایول شده ، برای شرح کاملتر که متوجه منظورم بشی ارجاع میدم بازم به پست چند وقت پیشم :

کپکام همونطور که بعد E3 گفتم هدفی نداره ، میخواد نظر اکثریتو جلب کنه که متاسفانه توی همین یه مورده که خیلی ضعف داره ، گفته ی فنهائو غیرفنها در زمینه اکشنو هارور رو باید بریزه بیرون ، به دید گیمرا نمیشه بازی ساخت چون هر کس یه دستور پختی واسه خودش داره ، از دید من سریِ اصلی رو نمیشه با ویروس A تا Z تا N شماره ادامه داد ، یا با ترسناکتر کردنش ، هر IP ی که مانورش روی داستانو شخصیتهاست تاریخ مصرفی داره ، همین بازی رو میتونست با نام دیگه ای و شخصیتهای جدیدی عرضه کنه ، تحسینش میگردم پاشم وایمیستادم ، ولی به تنها چیزی که کپکام فکر میکنه تضمین فروششه ، دستوبالکم میزنه همه بفهمن ، کپکام زحمتو میکشه ، هزینه میکنه ، تبلیغ میکنه ، بله همه ی اینا رو میدونیم ، تنها فوبیاش اینه : مثل یه پیرمرد میمونه که ترس از تغییر داره و نمیخواد عرصه رو برای دیگران باز کنه ، چسبیده دو دستی به ایول ول کنم نیست ، بله پولسازه آی پی ولی این راه درستی برا بدست آوردنش نیست ، کپکام کمپانی بزرگیه که قدرت ریسکم روی AAAها رو انجام میده ، البته از راه غلطش ، بجای کمو زیاد کردن چاشنی بیاد خود محتوا رو از نوع پایه گذاری کنه با نامو شخصیتهای جدید ، نه زیر سایه ی دیگرانه ، نه فنا میکامی رو میکوبن تو سر کپکام (البته این یه مورد یه جور نفرینه که از پیشونی کپکام پاک نمیشه) ، در مورد هر بحثی در تاپیک ها شرکت میکنم ولی توی تاپیک ایول کم پیدام میشه و بحث نمیکنم ، به عنوان یه فن خسته شدم از تکرار حرفای همیشگی و چیزی که تموم شدست در سری اصلی .

اینکه بازی حالت آنلاین نداره عالیه. تمرکزشون رو کامل میذارن رو بخش داستانی و محتوای اون. کلی هم ساید-اپیزود و ... داره بازی که محتوای اون رو تضمین میکنه.

منم دقیق با این نظرت موافقم. من خودم از مخالفهای سرسخت این بازی بودم در ابتدا؛ ولی به مرور و هرچی بیشتر از بازی منتشر میشه و بعد از بازی کردن دموها (هرچند این دمو دومی رو خوشم نیومد) بیشتر به بازی امیدوار میشم و بازی بیشتر به ریشه ها داره برمیگرده. فکرش رو بکن اتاق سیو، مهمات کم، دشمن های عجیب و غریب، صندوق ذخیره وسایل و ... چه شود :D

برادر کم کم داری به پدیده‌ی این روزهای فروم تبدیل میشی :D مراقب خودت باش :-" اون از TR، بعدش COD و حالا هم RE 7
نه این یکی فرق میکنه الان تو تاپیک اصلی بازی خیلا از این حرفا میزنن وبا حرف همدیگه موافقن اگه همچین ادمی بودم میرفتم میگفتم بتل چرته فایتال چرته یا nba 2k چرته!!!!! مگه مرض دارم من از این ناراحتم که اینا ریشه های بازی رو عوض کردن خب چی میشد یه ذره بیشتر وقت میذاشتن یه چیز نو خلق میکردن من خودم از طرفدارای این بازی بودم ولی خب حالا که فکرش میکنم خیلی هم بد نیست ما که هنوز موجودات دیگش ندیدیم صحنه های ترسناک و اکشنشم که ندیدیم ولی اون یارو که با جارو میزد خیلی مسقره بود اصلا ارسناک نبود:|

آخرین ویرایش:
والله من یکی از اونها که بعد از E3 فکر میکردم این نسخه فرعی هست و اون فقط یک نمایش بود و جزء کوچیکی ازشماره بعد هست.
اما هرچی گذشت بیشتر به بازی امیدوار شدم، این آخری که نبود لیون تو بازی تائید شد دیگه گفتم نه واقعا دارن یه کارائی میکنه این کپکام.
الان دوستانی که دلواپسن خواهش میکنم شفاف سازی کنن که دقیق از کدوم بخش این بازی خوششون نیومده یا ضعف داشته.
اون دوست جدید و عزیزی هم که میگه کاش یکار "نو" میکردن، دیگه باید چیکار کنه کپکام؟
با حفظ یه سری از المانها داره بازی رو برای دوره جدیدی آماده میکنه، لااقل فرصت بدیم بازیو کامل معرفی بکنه بعد باهم با کاردو چنگال میوفتیم به جونش.
این ماههای مونده دیگه وقت پرده برداری از بخش داستانی بازی هست، خیلی دوست دارم ببینم کپکام تو این بخش چیکار کرده.
===========
پ.ن: دوست عزیز و پایه کار هر تاپیک، منتقد از X1 تا PS4، از بازی پلتفرمینگ تا شبیه ساز ریسینگ، یه توصیه میکنم بهت:
قبل از اینکه نظری ارسال کنی یه بار اون متنی رو که نوشتی بخون، ببین اصلا نیاز هست که اون رو با ما به اشتراک بزاری یانه.
اینطوری که تو داری پیش میری خیلی زود از پا میافتی (میندازنت).

والله من یکی از اونها که بعد از E3 فکر میکردم این نسخه فرعی هست و اون فقط یک نمایش بود و جزء کوچیکی ازشماره بعد هست.
اما هرچی گذشت بیشتر به بازی امیدوار شدم، این آخری که نبود لیون تو بازی تائید شد دیگه گفتم نه واقعا دارن یه کارائی میکنه این کپکام.
الان دوستانی که دلواپسن خواهش میکنم شفاف سازی کنن که دقیق از کدوم بخش این بازی خوششون نیومده یا ضعف داشته.
اون دوست جدید و عزیزی هم که میگه کاش یکار "نو" میکردن، دیگه باید چیکار کنه کپکام؟
با حفظ یه سری از المانها داره بازی رو برای دوره جدیدی آماده میکنه، لااقل فرصت بدیم بازیو کامل معرفی بکنه بعد باهم با کاردو چنگال میوفتیم به جونش.
این ماههای مونده دیگه وقت پرده برداری از بخش داستانی بازی هست، خیلی دوست دارم ببینم کپکام تو این بخش چیکار کرده.
===========
پ.ن: دوست عزیز و پایه کار هر تاپیک، منتقد از X1 تا PS4، از بازی پلتفرمینگ تا شبیه ساز ریسینگ، یه توصیه میکنم بهت:
قبل از اینکه نظری ارسال کنی یه بار اون متنی رو که نوشتی بخون، ببین اصلا نیاز هست که اون رو با ما به اشتراک بزاری یانه.
اینطوری که تو داری پیش میری خیلی زود از پا میافتی (میندازنت).
منظورتون با منه؟؟؟؟ حواسم هست از اطلاعتون ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or