بازی Resident Evil 7 حالت آنلاین نخواهد داشت | دمویی دیگر در راه است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z100.jpg
ماه‌های منتهی به انتشار بازی مورد انتظار Resident Evil 7 برای طرفداران این بازی جالب توجه است، نسخه‌های آزمایشی متعددی از این بازی منتشر شده و خواهد شد اما هنوز دیدی کلی نسبت به بازی اصلی برای علاقه مندان نمایان نشده است. اخیراً اطلاعات خوبی از این بازی توسط تولید کننده‌ی آن نشر یافته که باعث می‌شود بدانیم بازی اصلی حاوی چه ویژگی‌ها خواهد بود و چه فقدان‌هایی خواهد داشت.

Masachika Kawata، تولید کننده‌ی Resident Evil 7، اخیراً گفتگویی با YugaTech داشته و برای نخستین با در جریان آن از حالت آنلاین این بازی سخن گفته است. او در این مورد بیان کرد:" بازی Resident Evil 7 از هیچ حالت آنلاینی پشتیبانی نخواهد کرد. برای نمونه، در بازی Resident Evil 5 ما تمرکز خاصی بر روی حالت آنلاین داشتیم که اتفاقاً بازخورد خوبی هم داشت. اما طرح اصلی Resident Evil 7 بر پایه‌ی ترس است، از همان آغاز ساخت بازی، ما عقیده داشتیم که تجربه‌ی بازی به صورت تنها کاملاً ترسناک خواهد بود."

او اشاره‌ای نیز به عرضه‌ی نسخه‌ی آزمایشی [دمو] این بازی برای دیگر پلتفرم‌ها در کنار Playstation 4 داشت اما قولی در این زمینه به طرفداران نداد. اگرچه او اعلام کرد که این نسخه‌ی آزمایشی به زودی به روز خواهد شد و وجه دیگری از بازی را نمایان خواهد کرد. وی در این رابطه اظهار داشت:" ما برنامه داریم تا نسخه‌ی آزمایشی این بازی را برای PSN به روز کنیم تا بازیکنان وجه دیگری از بازی را تجربه کنند. اما تاریخ عرضه‌ی دقیقی تا کنون مشخص نشده، اما واضح است که این عرضه تا قبل از انتشار بازی اصلی صورت خواهد گرفت."

بازی مورد انتظار Resident Evil 7 روز سه شنبه 5 بهمن ماه [24 ژانویه میلادی] برای پلتفرم‌های Playstation 4، Xbox One و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.

منبع

سوالی برام پیش اومده که چرا باید اسم این بازی رو RE7 انتخاب کنن!!!!
توضیحات و گیم پلی که من از بازی می بینم، کاملا نوید یک بازی جدید می ده!!! سری بازی RE با اون سبک خاص خودش RE بوده، حس می کنم این تغییر سبک جالب نیست!!!! و احساس می کنم این بازی اسم RE رو فقط به خاطر فروش یدک می کشه و در حقیقت یک دنیا و یک گیم دیگه ست!!!

این جمله

برای نمونه، در بازی Resident Evil 5 ما تمرکز خاصی بر روی حالت آنلاین داشتیم که اتفاقاً بازخورد خوبی هم داشت.

کجا بازخورد خوبی داشت دیوانه؟!زدین حس ترس و دلهره بازی را از بین بردین!

و این جمله

از همان آغاز ساخت بازی، ما عقیده داشتیم که تجربه‌ی بازی به صورت تنها کاملاً ترسناک خواهد بود.

این را یک بچه 5 سال هم میدونه!جوری میگه انگار یک کشف تازه کردن!

بازی نمره های خیلی بدی می گیره و همین موضوع باعث میشه کپکام به گه گیجه بگیره و وضع بدتر بشه
تا به حال بازی بدی به نظرم نیومده ولی کاملا مشخصه که پلتفرم اصلی بازی برای واقعیت مجازی بوده وگرنه هیچ دلیل دیگه برای اول شخص شدن این بازی نیست

دقیقا به نظر منم ریبوته کلا بازی شده یجورایی تو سبک Outlast و Allien و اونجور بازی ها بازی ترس خالص کردن و اول شخص کردن و تریلر هاش مشخصه رفته تو ی دنیای دیگه و برای حس بیشتر ترسم از دوربین اول شخص کمک گرفتن خدا کنه از اکشن بازی نزده باشن فقط مجبور باشی قایم شی و..

شاتگان و Item Box
ot57ffeu3fmblx5q7ve9.gif

dzu7m5mi53t91vt4fe3b.gif

من خودم احتمال خیلی زیاد روز اول بازی رو نمیگیرم (به دلیل یه سری مسائل نامرتبط به کیفیت بازی) ولی هرچی بیشتر از بازی اطلاعات منتشر میشه، بیشتر به این نتیجه میرسم که بازی دقیقا همون RE هست اما با دید اول شخص و تمرکز بر روی ترس. اینکه بگیم بازی ریبوته، نباید اسم RE روش باشه یا اینکه صرفا یه تقلید از Outlast یا Amnesia هست به نظرم اوج بی‌انصافیه.

آخرین ویرایش:
شاتگان و Item Box
ot57ffeu3fmblx5q7ve9.gif

dzu7m5mi53t91vt4fe3b.gif

من خودم احتمال خیلی زیاد روز اول بازی رو نمیگیرم (به دلیل یه سری مسائل نامرتبط به کیفیت بازی) ولی هرچی بیشتر از بازی اطلاعات منتشر میشه، بیشتر به این نتیجه میرسم که بازی دقیقا همون RE هست اما با دید اول شخص و تمرکز بر روی ترس. اینکه بگیم بازی ریبوته، نباید اسم RE روش باشه یا اینکه صرفا یه تقلید از Outlast یا Amnesia هست به نظرم اوج بی‌انصافیه.
کجاش بی انصافیه این بازی ترکیبی لز المان ها با امارت re1 یکه به اضافه ی تقلید از p.t حالا دروبینش به کنار موجودی که تو صحنه های اخر یکی از تریلرا دیدیم واقعا شبیه p.t بود مخصوصا رنگ پوستش

اینکه بازی حالت آنلاین نداره عالیه. تمرکزشون رو کامل میذارن رو بخش داستانی و محتوای اون. کلی هم ساید-اپیزود و ... داره بازی که محتوای اون رو تضمین میکنه.
شاتگان و Item Box
ot57ffeu3fmblx5q7ve9.gif

dzu7m5mi53t91vt4fe3b.gif

منم دقیق با این نظرت موافقم. من خودم از مخالفهای سرسخت این بازی بودم در ابتدا؛ ولی به مرور و هرچی بیشتر از بازی منتشر میشه و بعد از بازی کردن دموها (هرچند این دمو دومی رو خوشم نیومد) بیشتر به بازی امیدوار میشم و بازی بیشتر به ریشه ها داره برمیگرده. فکرش رو بکن اتاق سیو، مهمات کم، دشمن های عجیب و غریب، صندوق ذخیره وسایل و ... چه شود :D

کجاش بی انصافیه این بازی ترکیبی لز المان ها با امارت re1 یکه به اضافه ی تقلید از p.t حالا دروبینش به کنار موجودی که تو صحنه های اخر یکی از تریلرا دیدیم واقعا شبیه p.t بود مخصوصا رنگ پوستش

برادر کم کم داری به پدیده‌ی این روزهای فروم تبدیل میشی :D مراقب خودت باش :-" اون از TR، بعدش COD و حالا هم RE 7

به نظرم تا وقتي كه جزعيات بيشتري از داستان و قسمت هاي مبارزه اعلام نشه نميشه گفت بد يا خوبه
فعلا بايد منتظر سومين دموي بازي باشيم
اميدوارم اين تغييرات عجيب و غريب و بزرگ كه تو بازي دادن اون رو از resident evil دور نكنه

جدا از مسائل داستانی ، چاشنی اصلی RE تایرنته . دلم برا NEMESIS و T-103 بدجور تنگ شده . نمسیس رو توی ORC خزش کردن رفت ولی T-103 با این گرافیکو هیبتی که داره درو دیوارو بشکنه (مثل تیزر و به شکل مناسبش) بیفته دنبالتون محاله نچسبید به سینه دیوار ، توی انیمیشین Resident Evil: Degeneration هم حضور داشت ، میدونم ایده ی دختره ی لوسو از کجا آوردن فقط تعجب میکنم چرا بیخودو بیجهت دو تا تیزرو (دمو ، تیزر تبلیغاتی) حروم نمایش همین کردن !! ، عجیبتر هم برام اینه تمام چیزی که دارن نمایش میدن گیم پلیو ترسه برا همین بیشتر در مورد داستان خیلیا حساس شدنو حس میکنن مانوری نداره مخصوصا از وقتی که گفتن از کات سین خبری نیست ! .

دوستانی که این نسخه را ریبوت میدونند. re4 را چی میدونند؟:D این بحث ها همش برای قبل از ریلیز بازیه. واقعا باید خدا را شکر کنیم که کپ کام رزیدنت اویل را وارد دوره جدیدش کرد و دست از ساخت شاهکار های سوم شخص مثل re6 برداشته. منظور سری اصلی شماره دار.. باور کنید دوستان فرمول 10 سال اخیر به صورت سوم شخص دیگه جواب نمیداد. بهترین مثال هم re6 و evil within.
---
به طور کلی به موضوع نگاه کنیم گیمر های قدیمی یا بهتر بگم گیمر هایی که رزیدنت اویل ها را در زمان خودشون تجربه کردند و از نسخه های psone به این سری علاقه مند شدند اصولا مشکلی با این تغییرات ندارند.. چون این بار سوم و حتی بیشتر که بازی سر تا ته تغییر میکنه. به نظر من تغییر فعلی بسیار بهتر/برازنده تر از تغییرات re4 در سال 2005 برای فرنچایز رزیدنت اویل.

آخرین ویرایش:
دوستانی که این نسخه را ریبوت میدونند. re4 را چی میدونند؟:D این بحث ها همش برای قبل از ریلیز بازیه. واقعا باید خدا را شکر کنیم که کپ کام رزیدنت اویل را وارد دوره جدیدش کرد و دست از ساخت شاهکار های سوم شخص مثل re6 برداشته. منظور سری اصلی شماره دار.. باور کنید دوستان فرمول 10 سال اخیر به صورت سوم شخص دیگه جواب نمیداد. بهترین مثال هم re6 و evil within.
---
به طور کلی به موضوع نگاه کنیم گیمر های قدیمی یا بهتر بگم گیمر هایی که رزیدنت اویل ها را در زمان خودشون تجربه کردند و از نسخه های psone به این سری علاقه مند شدند اصولا مشکلی با این تغییرات ندارند.. چون این بار سوم و حتی بیشتر که بازی سر تا ته تغییر میکنه. به نظر من تغییر فعلی بسیار بهتر/برازنده تر از تغییرات re4 در سال 2005 برای فرنچایز رزیدنت اویل.
Darkside و umbrella chronicle تجربه ی اول شخصو داشتن ، شما میگی به طور کلی فنهایی که از ابتدا با این بازی بودن مشکلی ندارن باهاش که خب خودش تناقضه و قبول ندارم این حرفو ، دوربین سوم ، اول یا کلاسیک مشکل فنها نیس ، کپکام هم سری اصلی رو به مراتب تکرار کرده و هم فرعی ، برا همین خواسته ی هر دو قشری که دنبال گیم پلی جدیدو کلاسیک هستنو میتونه برآورده کنه ، دستش بسته نیستو نبوده ، ولی خب چیزی که شاهدیم به قول شما بازی سرتا ته تغییر کرده ، ولی این تغییراتی که بنظر شما در سریای قبلی سرتا ته بوده با تغییر فعلی خیلی تفاوتها داره ، کار به داستان ندارم، بازی هویتش مشخص نیست ، تکلیفش با خودش مشخص نیس ، حداقل تا الان با دموئو تریلرایی که اومده اینطور نشون میده ، طرفدارا حق دارن گیج بشن نمیدونن کدومو باور کنن ، بازی اینطور که نشون میدن چیزی رو معلوم نمیکنه و حواس پرتیه از نظر من ، آیتمهایی از سری کلاسیک بهش اضافه میکنن که دل طرفدارا رو خوش کننو بگن دیدی اینجارو شبیه رزیدنتهای کلاسیک شده، من تا Story Trailer رو نبینم نمیتونم درک کنم بازی هدفش چیه . برا خیلیا همینم عالیه چون این سبک موفق عمل کرده ولی برای من یه چیز گنگه ، من از RE انتظارات خیلی بیشتری دارم .

Darkside و umbrella chronicle تجربه ی اول شخصو داشتن ، شما میگی به طور کلی فنهایی که از ابتدا با این بازی بودن مشکلی ندارن باهاش که خب خودش تناقضه و قبول ندارم این حرفو ، دوربین سوم ، اول یا کلاسیک مشکل فنها نیس ، کپکام هم سری اصلی رو به مراتب تکرار کرده و هم فرعی ، برا همین خواسته ی هر دو قشری که دنبال گیم پلی جدیدو کلاسیک هستنو میتونه برآورده کنه ، دستش بسته نیستو نبوده ، ولی خب چیزی که شاهدیم به قول شما بازی سرتا ته تغییر کرده ، ولی این تغییراتی که بنظر شما در سریای قبلی سرتا ته بوده با تغییر فعلی خیلی تفاوتها داره ، کار به داستان ندارم، بازی هویتش مشخص نیست ، تکلیفش با خودش مشخص نیس ، حداقل تا الان با دموئو تریلرایی که اومده اینطور نشون میده ، طرفدارا حق دارن گیج بشن نمیدونن کدومو باور کنن ، بازی اینطور که نشون میدن چیزی رو معلوم نمیکنه و حواس پرتیه از نظر من ، آیتمهایی از سری کلاسیک بهش اضافه میکنن که دل طرفدارا رو خوش کننو بگن دیدی اینجارو شبیه رزیدنتهای کلاسیک شده، من تا Story Trailer رو نبینم نمیتونم درک کنم بازی هدفش چیه . برا خیلیا همینم عالیه چون این سبک موفق عمل کرده ولی برای من یه چیز گنگه ، من از RE انتظارات خیلی بیشتری دارم .
خب دوست من سلیقه ها و برداشت ها متفاوته. والا تا جایی که من میبینم اکثر فن های قدیمی سری نه تنها راضیند بلکه پشماشونم ریخته:D لطفا توضیح بده تناقض اینجا یعنی چی چون متوجه منظورت نمیشم..
شما که میدونی دوربین اول شخص اولین بار نیست که تو این سری استفاده میشه چرا میفرمایی هویت نداره؟ در واقع از رو توضیحاتتون اصلا متوجه نمیشم مشکل شما الان با بازی چیه...
کار به داستان ندارم، بازی هویتش مشخص نیست ، تکلیفش با خودش مشخص نیس ، حداقل تا الان با دموئو تریلرایی که اومده اینطور نشون میده ، طرفدارا حق دارن گیج بشن نمیدونن کدومو باور کنن ، بازی اینطور که نشون میدن چیزی رو معلوم نمیکنه و حواس پرتیه از نظر من
در این مورد این قسمت؟ دوست عزیز شما بازی را تجربه کردید؟ با دیدن دمو و گیم پلی تریلر که تنها وظیفش اشنا کردن ما با تغییرات گیم پلی بازی بوده چطور میشه به این نتیجه رسید که بازی هویت نداره نمیدونم تکلیفش معلوم نیست این حرف ها؟

نزدیک به 20 سال از عمر این سری میگذره. به نظر من کاملا طبیعیه که فرنچایز بزرگترین تغییر خودشو در این سال ها تجربه کنه. چون قدیمی شده. 20 سال گذشته. خب باید شکل جدیدی به خودش بگیره. بماند که این شکل خیلی هم جدید نیست. و به شخصه تو رزیدنت سوروایور با اینکه یک مقدار تم شوتر گرفته بود ولی خیلی ترسیدم:D بچه بودیم دیگه:D فکر کنم revII الان هم بترسونه:D
---
من فکر میکنم فن های ناراضی در واقع ناراضی از نبود کاراکتر اشنا هستند(وقتش بود کاراکتر به معنای واقعی جدید رو بشه). یک سو تفاهم هم به دلیل معرفی مبهم بازی(در خور این سری اینه که همه چیش مبهم باشه) بین یک سری از فن های قدیمی به وجود اومده که بازی هویت نداره این حرف ها... به نظر من شیوه تبلیغاتی درست رزیدنت اویل باید همین باشه.. بازی بسیار مبهمه. هیچیش معلوم نیست. فقط حدس و گمان. مثل رزیدنت های قدیمی و دیگر بازی های ژاپنی مشابه. پیشنهاد میکنم صبر کنیم تا بازی عرضه شه.. سبک بازی طوری شده که استوری تریلر میتونه رو تجربه نهایی تاثیر داشته باشه و از ترس و شوکه کننده بودنش کم کنه. فکر میکنم یکی از دلایلی که بازی این طوری معرفی شده همینه.
---
در نهایت. قبل از تجربه بازی. درست نیست که قضاوت کلی کنیم.
---
ینکه بازی حالت آنلاین نداره عالیه. تمرکزشون رو کامل میذارن رو بخش داستانی و محتوای اون. کلی هم ساید-اپیزود و ... داره بازی که محتوای اون رو تضمین میکنه.
فکرش رو بکن اتاق سیو، مهمات کم، دشمن های عجیب و غریب، صندوق ذخیره وسایل

این قسمت از پست نریمان کوپی کردم. به نظر منم re که اینهارو داره یک re اصیل. و تمام المان های دیگش میتونه تغییر کنه. re باید ترسناک باشه. به امبرلا ویروس ها انگل ها و وسکر ها و کلی کاراکتر جانبی ولی مهم دیگه ربط داشته باشه. به هیچ وجه نمیشه به این re گفت بی هویت!!!
هویت Re هیچوقت لیان جیل دوربین رو شونه و... نبوده. که فقدانشون اینجا بشه بی هویتی. اشتباه نکنید منم عاشق کاراکتر های قدیمیم سال ها با جیل زندگی کردم(:D). ولی خب رزیدنت اویل بار ها کاراکتر جدید رو کرده. این دفعه هم روش:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
چه اصراری به این بحث ها دارید. بازی دیگه رسش کشیده شده، حداقل کپکام دیگه کاری می تونه کنه. الان هم این بازی رو با توجه به محبوب بدون بازی های ترسناک fps در این اواخر دارن می سازن، یه مقدار از RE بهش می زنن که از برند استفاده کنن. کلا هم این طرز فکر کشته من رو که چون شبیه RE قبلیا نیست پس حتما به درد نمی خوره. شمایی که علاقه به بازی های قدیمی داشتی الان تو اقلیتی حداقل برای کپکام. اونا می خوان برن تو یه بازار دیگه از طرفدارای یه سبک دیگه استفاده کنن برای این بازی. دوران RE به سبک قدیم تموم شد رفت. اصلا مدتی هست سوم شخص ترسناک از دور خارج شده چون تکلیفشون با خودشون معلوم نبود می خواستن هم اکشن باشن هم ترسناک، نتیجه هم شد Dead Space 3 و RE6. اومدن طرافداران اکشن رو دریابن طرفدار های خودشون رو هم از دست دادن ترکید رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or