بازی Red Dead Redemption 2 برای پیش فروش گزاشته شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

4645.red_2D00_dead_2D00_redemption_2D00_wallpaper_2D00_10.jpg_2D00_610x0.jpg

درود.

بازی Red Dead Redemption بی‌شک یکی از زیباترین بازی‌هایی بود که در این نسل به بازار عرضه شد. این عنوان که در سال 2010 از سوی Take 2و Rockstar Games برای دو کنسول PS3 و 360 عرضه شد مدت بسیاریبود که از قسمت جدیدش خبری به گوش نمی‌رسید. در همین راستا طبق لیستی که در سایت سوئدی Webhallen قرار گرفته است، قسمت دوم این بازی یعنی Red Dead Redemption 2 برای پیش فروش گزاشته شده که قیمت آن نیز 599 کرون می‌باشد.

طبق لیست این سایت بازی در سال 2014 عرضه می‌شود.

عکس سایت مذکور.

آخرین ویرایش:
خیلی هم بعید نیست که بازی سال بعد عرضه بشه. راکستار هر سال یک بازی عرضه می کنه و با توجه به این که Rockstar Vancouver پارسال Max Payne رو عرضه کرد خیلی بعیده که بازی بعدیشون (Bully) سال دیگه منتشر بشه و هر طوری بخواییم حساب کنیم سال دیگه نوبت RDR هست.:d
فکر هم نمی کنم که بازی فقط برای نسل بعد منتشر بشه چون Bully هم یک سال بعد از عرضه ی 360 برای PS2 منتشر شد.

آقایون اون موقع که راکستار سالی یه بازی میداد به خاطر این بود که هزینه ساخت بازی هم پایین بود. الان یه بازی ساختن هزینه های سرسام آور و پروسه طولانی تری داره.
علی بچه ها فک کنم *R رو میگن تو *R
biggrin1.gif

الآن دیگه بقیه استودیوها *R و *R دارن بازی میسازن دیگه
biggrin1.gif

ولی باز هم هرسال نمیتونه بازی بده ، چون این ها اینقدر وسواس دارن و بلند پروازن که این کاره نیستن
biggrin1.gif
دقیقا میخواستم همینو بگم
biggrin1.gif
راکستار خیلی با برنامه و منظم پیش میره. این وسط یه بودجه هم باید وجود داشته باشه که باهاش بازی بسازن
biggrin1.gif
به نظرم از این به بعد با فواصل بیشتری یه بازی رو از طرف راکستار میبینیم

آخرین ویرایش:
خبر دلگرم کننده ای بود . متاسفانه انقدر گیمرا از شرکتهای بازیسازی ناامید شدن که وقتی خبری از آی پی در حال ساخت شرکتهای دلسوزو کاردرست میشنون حتی شایعشم کلی خوشحالشون میکنه . شرکتهای دیگه باید از این بابت خجالت بکشن که با این همه آی پی ای که در حال ساخته و ساخته شده هنوز انقدر فقر توی این صنعت داریم . انگار این صنعتو چند نفر دارن راه میبرنو بقیه نظاره گرن تا نتیجشو ببینن تا بعده ها به نفع خودشون استفاده کنن با شکلو شمایلی که بنظر خودشون پول سازه .

امکان نداره RDR 2 باشه. RDR ه:دی
پ.ن: چی گفتم؟:|
من که فهمیدم چی گفتی :دی این RDR خودش قسمت دوم تو سری RDR ــه :-"
آقایون اون موقع که راکستار سالی یه بازی میداد به خاطر این بود که هزینه ساخت بازی هم پایین بود. الان یه بازی ساختن هزینه های سرسام آور و پروسه طولانی تری داره
علی بچه ها فک کنم *R رو میگن تو *R :دی
الآن دیگه بقیه استودیوها *R و *R دارن بازی میسازن دیگه :دی
ولی باز هم هرسال نمیتونه بازی بده ، چون این ها اینقدر وسواس دارن و بلند پروازن که این کاره نیستن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or