بازی PSP روی dvd

xbox center

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
من بازیهای تاپ psp را میخواهم لطفا لیست بدین و بگین چه تعداد دارین که با هم هماهنگ کنیم بازی ها زبان انگلیسی باشن و فایلشون کامل باشه با تشکر قیمت هم بدین ممنون

من یه 20 dvd بازی psp دارم که اگه بخوای هر dvd 750 تومن بهت بدم...
داخل هر dvd بیش از 4 5 تا بازی هستش(بعضیها بیشتر از 7 8 تا بازی دارن)...خلاصه همه dvd ها تا خرخره پره...
pes11,fifa11 metal gear ha,gow ha,gta ha , nsf ha,patapon ha وخیلیهای دیگه که الان حضور ذهن ندارم بگم...

سلام.من کارم فروش بازی های psp بود.پرشین تولز بپرسی میگن خیلی از مغازه دارها از من خرید کردن.و یه آرشیو از بهترین بازی های psp جمع کردم.
حدودا 55 دیویدی هستش.این آرشیو از 130 تا دیویدی گلچین شده.بازی های جدید مثل fifa 11 و گاد آف وار هر دو نسخه و ساکر 11 و کشتی 11 و.... هم توشه.جدیدها خیلی زیادن.اکثرا cso شدن تا جای کمتری بگیرن وگرنه بیش از 100 دیویدی میشد.تو هر دیویدی حدودا 5 تا بازی جا میشه هر بازی رو 60 تومن حساب میکردم.هر دیویدی رو هم 200 تومن.یعنی 500 تومن.

عزیز من خودم بازی رایت نمیکنم.ولی از نظر من بازی های تاپ PSP که باهاشون حال کردم ایناست:

Metal Gear Solid : Portable Ops
Metal Gear Solid : Peace Walker
Patapon
Patapon 2
Gran Turismo
FiFa World Cup 2010
Star Wars : Battlefront : Elite Squadron
Assassin's Creed : Blood Lines
God of War : Ghost of Sparta
God of War : Chains of Olympus
Star Wars : The Force Unleashed (یه تجربه ی دیگه ای از TFU هست،دارای Challenge ها و Epic Battle های زیبایی هست.خط داستانیش هم تا حدودی فرق داره)
Final Fantasy VII : Crisis Core
Dissidia Final Fantasy
Dissidia 2012
همینا:d
ضمنا،روی هر دیویدی حدودا 4 تا بازی PSP پر حجم جا میشه.پس مراقب باش سرت کلاه نره و هر بازی رو تک تک روی یه دیویدی نریزن یهو 40 تا دیویدی بهت بدن:d

عزیز من خودم بازی رایت نمیکنم.ولی از نظر من بازی های تاپ PSP که باهاشون حال کردم ایناست:

Metal Gear Solid : Portable Ops
Metal Gear Solid : Peace Walker
Patapon
Patapon 2
Gran Turismo
FiFa World Cup 2010
Star Wars : Battlefront : Elite Squadron
Assassin's Creed : Blood Lines
God of War : Ghost of Sparta
God of War : Chains of Olympus
Star Wars : The Force Unleashed (یه تجربه ی دیگه ای از TFU هست،دارای Challenge ها و Epic Battle های زیبایی هست.خط داستانیش هم تا حدودی فرق داره)
Final Fantasy VII : Crisis Core
Dissidia Final Fantasy
Dissidia 2012
همینا:d
ضمنا،روی هر دیویدی حدودا 4 تا بازی PSP پر حجم جا میشه.پس مراقب باش سرت کلاه نره و هر بازی رو تک تک روی یه دیویدی نریزن یهو 40 تا دیویدی بهت بدن:d

خیلی از بازی های خوب رو از قلم انداختی رفیق.
LocoRoco_Midnight
دانته که دیگه واقعا عالی بود و......
در مورد اون حرفتونم کاملا موافقم.یادش بخیر قدیما خودم خریدینی 4 تا دیویدی فرستادن تو هر دیویدی 2 تا بازی 1 گیگی بود هر دیویدی هم 2 تومن.

من كارم اينه داداش همه نمونه هاي روز دنيا رو دارم هر دي وي دي هم 8 تا بازي توشه با جلد شكيل هست هر دي وي دي 1200 تومن من فقط براي سود 4 % كار ميكنم !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or