بازی PS3 ریجن3

Irisviel Ackerman

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام.دوستان یه بازی Ps3 هست که از تاپیک فروش کنسولم جا مونده :d مشخصاتش به شرح ذیل میباشد :

آنچارتد 2 ریجن 3 بدون دفترچه:d:-s = 21000 تومان
= فروخته شد

DSC00041.jpg 27044d1334775977-dsc00042.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز 16 خریدارم

:) کسی 16 میفروشه خببرم کن ازش بخرم.دوستان دیگه قیمتشون از برای من بالاتر هست.تو همین بازارچه هم هست تاپیکشون.25 تومن و 30 تومن قیمت گذاشتن.برای من هم چون دفترچه نداره این قیمت گذاشتم.

نه دوست عزیز کی آخه الان بازی ارجینال میخره وقتی طرف میره با 2 تومن بازی میگیره .منم الان بازی wm3 رو بزنم 150 عیب نداره مهم اینه که کسی نمیخره امیدوارم این دوست عزیزمون به بالاترین قیمت بفرشه.........

اخه دوست عزیز چون رجین 3 هست گفتم اگه 2 بود که بالاتر میگفتم به هر حال اگه خواستین 17 با هزینه پست با خودم بر میدارم

نه دوست عزیز کی آخه الان بازی ارجینال میخره وقتی طرف میره با 2 تومن بازی میگیره .منم الان بازی wm3 رو بزنم 150 عیب نداره مهم اینه که کسی نمیخره امیدوارم این دوست عزیزمون به بالاترین قیمت بفرشه.........

کسی میاد بازی ارجینال میگیره که دستگاهش اوریج خور هست!شما برو همون 2000 تومن رو بده بازی بگیر ببینم میتونی آنلاین بازی کنی!منظورت از wm3 احتمالا MW3 هست.اون هم قیمتش مشخص هست.حدود 75 تومن ریجن 2 .پسر خوب حالا خوبه بهت آدرس دادم تو همین بازارچه اینجا دارن 25-30 میفروشن همین ریجن 3 رو !برای من هم چون دفترچه نداره کمتر گذاشتم.خریدار نیستی لطفا الکی پست نده.:) فوقش میرم میفروشم به مغازه دار 20 تومن

کسی میاد بازی ارجینال میگیره که دستگاهش اوریج خور هست!شما برو همون 2000 تومن رو بده بازی بگیر ببینم میتونی آنلاین بازی کنی!منظورت از wm3 احتمالا MW3 هست.اون هم قیمتش مشخص هست.حدود 75 تومن ریجن 2 .پسر خوب حالا خوبه بهت آدرس دادم تو همین بازارچه اینجا دارن 25-30 میفروشن همین ریجن 3 رو !برای من هم چون دفترچه نداره کمتر گذاشتم.خریدار نیستی لطفا الکی پست نده.:) فوقش میرم میفروشم به مغازه دار 20 تومن
نه من که خودم بهتون پیشنهاد دادم خودمم تازه کپی خور دارم.:d
========
دوستان قیمت ایشون خوبه خود بنده بهشون پیشنهاد خرید دادم.
علت خریدمم 2 چیز هست:
1- این بازی رو دوست دارم و به همین علت دوست دارم یه نسخه اصلی ازش داشته باشم.
2- دیسک بوت برای بعضی از بازی ها نیازه و خوب این بازی ارزشش بالاتر از یه دیسک بوت هستش همین دیسک های بی خود بوت مثل فیفا 10 و دمو رو 10-12 میدن.
دوستان باید توجه کنن افرادی مثل من هم که با این که کنسولشون کپی خوره ولی اورجینال هم میخرن کم نیستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or