بازی PS3 بر روی PC اجرا شد ( واقعیت یا دروغ )

Aliɾeza

کاربر سایت
امروز خبری توسط سایت Hackingnation منتشر شد، که ادعا میکند برنامه PS3 Emulator را ساخته است و با استفاده از آن میتوانید بازی های PS3 را به راحتی اجرا کنید

136517034916716PS3-Emulator-538x218.png

تصویری نرم افزار، درحال اجرا بازی Uncharted بر روی PC :

136517066243237PS3-Emulator-for-PC-300x193.png

--------------------------------------------------------------------------------------------PS3-Emulator------------------------------------------------------------------
برای اجرای این نرم افزار موارد زیر را دنبال کنید :

136517066128249PlayStation-3-Emulator.png

1. فایل Rar رو دانلود کنید و سپس درون درایو C اکسترکت کنید

2. برنامه رو اجرا کنید و از آپدیت بودن Bios خود اطمینان حاصل فرمایید

3. برای اجرا کردن بازی های PS3 از منو گزینه Run < File رو بزنید و سپس Image مورد نظر یا DVD رو انتخواب کنید

4. لطفا صبر کنید تا گرافیک ، صدا ، کنترل و ... لود بشه

5. تنظیمات رو با توجه به سخت افزار خود تنظیم کنید

برای دانلود این نرم افزار بر روی عکس زیر کلیک کنید

--------------------------------------------------------------------------------------------PS3-Emulator------------------------------------------------------------------
منبع

بابت خبر ممنون
کافیه فقط ps3 games on pc تو یوتیوب سرچ کنید. 10000 تا ویدو میاد مثل این....هنوز واسه ps2 & xbox (درست و درمون) نیومده بعده این همه سال اونوقت واسه ps3 (با پردازنده cell) اومده باشه. هالا شایعه واسه 360 درست می کردن باز قابل هضمتر بود. b-)

همین چند خط این برنامه کل داستان رو مشخص میکنه :d
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
System.Threading.Thread.Sleep(1000);
switch Interaction.MsgBox("New Version of PS3 Emulator is Available , Would You Like to Download it Now ? ", 68, "Version 1.9.6 Available")
{
case 6:
Process.Start("http://www.fileice.net/download.php?file=3xi3w");
ProjectData.EndApp();
break;
case 7:
ProjectData.EndApp();
break;
case 2:
ProjectData.EndApp();
}
}

*این دستور یعنی شما هر دفعه برنامه رو اجرا کنی پیغام میده ورژن 1.9.6 هست برو بگیر !!(ثابته ، انلاین نیست)
*بالا بری پایین بیای برنامه بسته میشه . :d

عزیز به جَدم قسم میخورم که اجرا کردم من انچارتد 1 و 2 رو بدون افت فریم

دروغ که ندارم بگم !

با گوشیت کامل فیلم بگیر "یعنی اجرا کردن برنامه و ... توش مشخص باشه " آپلودش کن بزار ما هم ببینیم

من اعتقاد دارم کسی که قسم زیاد میخوره یعنی داره دروغ میگه ...

از این شبیه ساز های Fake زیاد هست. همین الان Xbox 360 Emulator رو سرچ کنید با نتایج مشابه‌ای رو به رو میشید. حالا اگر قرار باشه تک تک اینا به عنوان "خبر" قرار داده بشه که...

چطوری از شر این اپدیت اول برنامه که میخواد اپدیت بشه حتما خلاص شدی؟

با گوشیت کامل فیلم بگیر "یعنی اجرا کردن برنامه و ... توش مشخص باشه " آپلودش کن بزار ما هم ببینیم

من اعتقاد دارم کسی که قسم زیاد میخوره یعنی داره دروغ میگه ...

خب با PS3 اجرا کردم
جایی نگفتم که با این برنامه اجرا کردم =))

( بی مزه :d)

ای بابا معماری پردازنده کنسول ها کلی با pc فرق داره.همین ps2 رو در نظر بگیرید با یه cpu که 260/ مگاهرتز هست و رمش 32 مگه که حتیddr نیستش برای اجراش تو pc بدون لگ حد اقل به یه cpu دو هسته ای 3 یا بالاتر و رم بالای 1 گیگ ddr2 نیاز دارید یعنی سیستم باید نزدیک 50 برابر قوی تر باشه تا بتونه بازی کنسولی که بازیاش ضعیف تر از بازی های خود pc هستند رو اجرا کنه حالا حساب کنید کدوم pc نزدیک به 50 برابر قوی تر از ps3 و 360 هستش؟؟؟؟

ای بابا معماری پردازنده کنسول ها کلی با pc فرق داره.همین ps2 رو در نظر بگیرید با یه cpu که 260/ مگاهرتز هست و رمش 32 مگه که حتیddr نیستش برای اجراش تو pc بدون لگ حد اقل به یه cpu دو هسته ای 3 یا بالاتر و رم بالای 1 گیگ ddr2 نیاز دارید یعنی سیستم باید نزدیک 50 برابر قوی تر باشه تا بتونه بازی کنسولی که بازیاش ضعیف تر از بازی های خود pc هستند رو اجرا کنه حالا حساب کنید کدوم pc نزدیک به 50 برابر قوی تر از ps3 و 360 هستش؟؟؟؟

ایشالا سه نسل دیگه همچین PC ای خواهیم داشت:d

اونم ps3 با اون معماری عجق وجق ! حالا قدرتش به کنار .. به نظر من امکان ساخت همچین نرم افزاری تو 4 سال آینده 5 درصده (احتمال رو داری؟:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or