بازی POSTAL III برای PS3 نیز منتشر خواهد شد !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

در تماسی که سایت Scrawlfx با شرکت سازنده بازی Postal III یعنی Running With Scissor داشته اقای Vince Desi رسما اعلام کرد که بازی Postal III برای کنسول PS3 نیز منتشر خواهد شد . همچنین ایشون افزودند که ما هم اکنون در مراحل طراحی اولیه این بازی بر روی کنسول PS3 هستیم ! ایشون اعلام کردند که هر توسعه دهنده ای راه دستیابی خودش را دارد .
بنابراین ما ابتدا با کنسول Xbox 360 کار خود را شروع کردیم و اکنون هم در حال کار با PS3 هستیم . همچنین ایشون گفتند که چه کسی خبر دارد شاید این اتفاق برای کنسول Wii نیز رخ دهد !!

466a727902274_featured_without_text_postal3.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آره مثل اینکه این بازی خیلی ناجوره !
به درد من نمی خوره بابام اگه ببینه من دارم یه چنین بازی ، بازی میکنم دیگه ...............:biggrin1:
من سعی میکنم پولهامو جمع کنم GTA4 بخرم

آره مثل اینکه این بازی خیلی ناجوره !
به درد من نمی خوره بابام اگه ببینه من دارم یه چنین بازی ، بازی میکنم دیگه ...............:biggrin1:
من سعی میکنم پولهامو جمع کنم GTA4 بخرم
خداييش تو هنوز gta4 رو نخردي؟:eek:
البته gta4 هم كمي از اين بازي نداره.
پ.ن:اگه 360 داري gta4 رو روي اون بخر توي 360 افت فريم وجود نداره(توي اين بازي).و توي بعضي جاها روش بهتر كار شده.

دوستان ميشه لطفا در مورد نسخه هاي قبلي،پلتفورم هايي كه روش عرضه شده و داستان بازي توضيح بدن;)

اون يارو چه قدر با ادبه.:biggrin1: يعني توي بازي از اون كارا ميكنه اگه اين جوري باشه راست كار خودمه!:biggrin1:

اسم بازی از یک اصطلاح آمریکایی می یاد که به یک تراژدی واقعی مربوط. در اوایل دهه 90 (اگر اشتباه نکنم)، یک عده کارمند ناراضی پست که از حقوق کم و سایر مشکلات شاکی بودند ناگهان با اسلحه در محل کارشان یا جایی مشابه یک کشتار خلق کردند. ضرب المثل Going Postal به معنی "یکهو قاطی کردن" در آن زمان به وجود آمد.
سالها بعد یک تیم بازیسازی به اسم "دونده با قیچی"، یک بازی به نام Postal با موضوعی در مورد یک آدم عصبانی در هر مرحله در یک ناحیه مسکونی و پر جمعیت با اسلحه و غیره به جان بزرگ و کوچک و زن و مرد می افتاد. این بازی که تغریبا در تمام جهان ممنوع شد برای PC عرضه شده بود.

اما شروع واقعی (ببخشید) "کثافت کاری" (و البته سرگرم کننده و جالب :cheesygri) با قسمت دوم تحت نام Postal 2 آغاز شد. آین بازی حالتی Sandbox داشت که وقایعش در یک شهر خیالی به نام Paradise می گذشت. قهرمان بازی مردی معمولی به نام Postal Dude است که زنش اون رو برای خرید شیر می فرسته. هر فصل بازی قهرمان ما باید کارهای معمولی چون گرفتن حقوق از بانک، خرید شیر، سر زدن به قبر پدر و رفتن به کلیسا و غیره را انجام دهد اما...
از اینجا کمی اوضاع خراب می شود. راجع به قابلیت های بی ادبانه و شنیع بازی نمی توان نوشت اما همین بس که یکی از آنها با ترکیب ادرار، مردم بی گناه و قبر پدر قهرمان سر و کار دارد. همچنین در صورت آتش گرفتن قهرمان، باید از همان ادرار به نوعی استفاده کرد...

قابلیت ریختن نفت روی مردم و سوزاندن دسته جمعی آنها، پرتاب قیچی تیز، سر بریدن با بیل! یک سلاع اتمی و غیره تنها بخشی از امکانات بازی هستند. (یکی از بد ترین و احمقانه ترین امکانات یازی به ترکیب گربه ی نگون بخت و شات گان برمی گردد که بیش از این نمی توان توضیح داد...) ( قابلی خودکشی با نارنجک رو هم فراموش نکنیم)
در مورد روند کلی باید بگویم که در راستای هریک از موارد داستانی اشاره شده نظیر سر زدن به کلیسا، خرید شیر و غیره ، هر بار یک اتفاغ احمقانه و خشونت آمیز به وقوع می پیوندد مثلا در کلیسا تمام ارتش طالبان ناگهان به شهر حمله می کند و یا طرفداران محیط زیست کتابخانه را به آتش می کشند...

تمام اینها فقط مربوط به بازی Postal 2 خالی هستند که باری PC عرضه شد. یک Expansion Pack هم به نام Apocalypse Weekend آمد که بازی را بیش از پیش جنون آمیز کرد...

با تمام این اوصاف، فکر کنم Postal 3 کمی مادبانه تر از قسمت قبل باشد، مخصوصا که برخی از نکات بی ادبانه Postal 2 در Expansion سانسور و حذف شده بودند که دلیلش هم اخطار ESRB به سازندگان بود :(

امیدوارم این طومار تو عملی نشه وگرنه پستال دیگه بازی نیست ....
همهی اینها + خشن و مزخرف باید بهش اضافه بشه تا بشه پستال 3 :biggrin1:
بازی هایی هستند که به خاطر خشونت معروفو زیبا هستند شاید پستال بازیش مزخرف ترین خط داستانی را داشت ولی خودتون میدونید اتفاقاتش جالب بود مخصوصا زندانش
حالا این دیگه نظر خودتونه آیا دوست دارید پستال را AO بازی کنید یا M ؟؟

امیدوارم این طومار تو عملی نشه وگرنه پستال دیگه بازی نیست ....
همهی اینها + خشن و مزخرف باید بهش اضافه بشه تا بشه پستال 3 :biggrin1:
بازی هایی هستند که به خاطر خشونت معروفو زیبا هستند شاید پستال بازیش مزخرف ترین خط داستانی را داشت ولی خودتون میدونید اتفاقاتش جالب بود مخصوصا زندانش
حالا این دیگه نظر خودتونه آیا دوست دارید پستال را AO بازی کنید یا M ؟؟

جذابیت Postal هم به همین دیوونه بازیها و داستان و شوخی های بی رحمانشه :cheesygri و به خاطر همونا من عاشقشم.

من که از خدامه AO باشه ولی سونی و ماکروسافت اجازه عرضه بازی AO رو پلتفرمهاشون نمی دن ودر نتیجه بازی مطمئنا نمی تونه AO بشه. رو PC هم وضع فروش AO افتضاحه. :(

ياشار جان اصلاعات جالبي در اختيارمون گذاشتي كلا اگه ميخواهيد بفهميد با چه ادم هاي ديوانه اي سر كار داريد كافي برويد تيو سايت سازنده هاي بازي ماشالا سايت پ**ن رفتيد انگار :biggrin1:
.........................

من يك سري اطلات قبلا با فريدون تيو قسمت 360 گذاشته بودم گفتم توضيحات ياشار جان تكميل كنيم مطمئن بعد از خوندن اين مطالب ميفهميد با چه رواني ها سرو كار داريد اما اين حس ديوانگي خيلي دوست دارم اميدوارم از Postal 2 خشن تر باشه
........................

هر وقت اسم خشونت در بازی های تصویری پیش میاید بلافاصله نام GTA و Manhunt در ذهن پدیدار میشود. اما سخت در اشتباه هستید!. سری Postal معنی واقعی این واژه را به خوبی نشان میدهد.
اولین قسمت این مجموعه در سال 97 وارد بازار شد. با اینکه طرفداران زیادی دارد اما همیشه مورد انتقاد قرار گرفته و هیچ وقت به مزاج منتقدین خوش نیامده است. این مجموعه موجی از مخالفتهای سیاسی اجتماعی به همراه داشته که اقلب ساز مخالفی ست با سیاستهای "امری کا".
خشونت بازی بقدری بالا و افراطی بود نظیرش تا همین لحظه دیده نشده است!.
Postal یک اول شخص خاص و منحصر به فرد است. نه بخاطر گرافیک و گیم پلی خوب بلکه برای المانهای مختص به خودش. سبک گردش آزاد، طنز تلخ و سیاه، آزادی عمل نسبی و عناصر عجیب و غریب دیگر.
مثلا شما میتوانید از خانه ای دزدی کنید، بعد برای تفریح گردن صاحب خانه را با بیل قطع کنید و برای اینکه شیرین کاری خود را کامل کرده باشید خانه وی را نیز به آتش بکشید!!. *_ چندی پیش تو جوان زیر 18 سال بعد از آتش زدن 4 خانه و یک اتوموبیل دستگیر شدن و بعد از تحقیقات مشخص شد دلیل اصلی این فاجعه بازی Postal بوده است_*
عجیب تر هم میشود وقتی بدانید یک کالون بنزین و یک بسته کبریت جزو وسایل اصلی بوده و بیشترین کاربرد را دارد. در اکثر بازی ها برای بازیابی سلامتی از بسته کمک های اولیه، جیره غذای و ... استفاده میشود ولی در کمال ناباوری شما با مصرف " ت ر یاک" میتواد سلامتی خود را بدست بیاورد!!!.
در Postal تقریبا همه Object ها قابل استفاده بوده و تنوع اسلحه زیاد است که جزو نکات مثبت ان به شمار میاید.
و اما Postal III. تغییرات عمده ای در بازی ایجاد شده و شما دید سوم شخص _ TPS _ نیز خواهید داشت. داستان پیچیده، آزادی عمل بمراتب بیشتر از شماره های قبلی همراه با گردش آزادبودن و استفاده از کلیه واسیل نقلیه موجود در شهر باعث تنوع هر چه بیشتر ان میشود.
سری Postal یاد اورد موضوعاتی عجیب و غیرمنتظره ست که تا بحال در هیچ بازی تجربه نکرده باشید. شما در P3 نقش یک Postal Dude را بازی میکنید که در خلال داستان و ماجراهای که پیش رو دارد با گروهای " ت روریستی"، "س یاست مداران معروف، روحانیان ارشد مسیحی و حتی گروهک " ط البان" نیز دیداری خواهید داشت!.
با اسلحه های زیاد و بسیار عجیبی در P3 مواجه خواهید شد که نظیر ان را هرگز ندیده اید.
بازی در شهری جریان دارد که به زیبای طراحی شده و NPC ها در حال زندگی عادی خود هستن و هر یک به کاری مشغول است. حتی گفته شده خیلی از ستاره های شهیر موسیقی در بازی حضور دارند.
آزدی عمل و با تم نقش آفرینی در P3 نسبتا بالا ست و شما چندین راه برای به اتمام رساندن ماموریت خود دارید و میتوانید کارکتر خود را در سه حالا عادی، خوب یا بد اداره کنید و بازی را به پایان برسانید.
P3 توسط شرکت Running With Scissors و با استفاده از آخرین ویرایش موتور قدرتمند Source Engine محصول Valve در حال ساخت است.
Postal III برای پلتفروم های Xbox360 , PC درنظر گرفته شده است و به احتمال زیاد در اواخر سال 2008 منتشر خواهد شد.

نکته: یکی از سازندگان اصلی بازی در مورد خشونت P3 گفته است: بازی ای میسازیم که Manhunt و GTA پیش آن درجه سنی E باشند!!!.

اولين كار در اين بازي پيدا كردن شغل هست . در اين بازي با يك OPEN -WORLD واقعي روبرو هستيد. اما خنده دار ترين نكته بازي اينه كه در بازي شخصيت UWE BOLL هم هست كسي كه استاد گند زدن به بازي هاي كامپيوتري هست با ساختن فيلم اونها اخرين مثل ALONE IN THE DARK - BLOOD RAYNE و......... ايشون ساخت فيلم POSTAL هم در اختيار داشته اما نكته اصلي اينجاست كه گويا اين فيلن انقدر بد در اومده كه يك نكته جالب در بازي هست و اون هم وجود شخصيت UWE BOLL در باز و شما حتي قابليت كشتن اون رو هم داري

97i7nb.jpg

...........................
حالا لینک سایت سازنده را بده ببنم چیه؟!
بغل اسم شركت سازنده كه بالا اسمش هست فقط يك com. بزن:biggrin1:

و البته برای PS3 ( مراجعه شود به پست اول تاپیک ! )

از اون ايراد بني اسرائيلي ها گرفتي علي رضا اين تايپيك كه من مطلب از روش برداشتم ماله 3 ماه پيشه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به به به به کسری دمت گرم بابا حال دادی به ما به جز خشونت پو**ن هم داره؟؟!!:biggrin1:
حالا لینک سایت سازنده را بده ببنم چیه؟!
کسری بی تربیت!
امیدواریم که توش همیچین چیزایی نباشه
منهانت و... باید پیشش +3 بگیرند!!:-"

آخرین ویرایش:
جذابیت Postal هم به همین دیوونه بازیها و داستان و شوخی های بی رحمانشه :cheesygri و به خاطر همونا من عاشقشم.

من که از خدامه AO باشه ولی سونی و ماکروسافت اجازه عرضه بازی AO رو پلتفرمهاشون نمی دن ودر نتیجه بازی مطمئنا نمی تونه AO بشه. رو PC هم وضع فروش AO افتضاحه. :(
البته یاشار جون یادت رفت به سیستم بازیافت سلامتی اشاره کنی که با استعمال تریاک درست میشد (؟!:دی!?)
تاپیک بازی

ممنون از کسری و یاشار عزیز برای توضیحات.

Postal III برای پلتفروم های Xbox360 , PC درنظر گرفته شده است و به احتمال زیاد در اواخر سال 2008 منتشر خواهد شد.

و البته برای PS3 ( مراجعه شود به پست اول تاپیک ! )

--------------

به نظر من اگر بازی رو درجه ی AO بسازن به شدت از فروش بازی کاسته میشه، ولی خدا کنه AO باشه. با گفتن این جمله یه کم امیدوار شدم:

نکته: یکی از سازندگان اصلی بازی در مورد خشونت P3 گفته است: بازی ای میسازیم که Manhunt و GTA پیش آن درجه سنی E باشند!!!.

اونجا هم واقعاً هیچ راه درست حسابی ـی برای تهیه ی بازیی با این درجه ی سنی نیست ! چون حتی اگر اونجا سنتون بالاتر از 21 سال باشه و به قیافتون هم بخوره، باز هم از شما ID میخوان !

شماره 2 ش که ته بازی بود هرموقع روانی بازی در میوردم یه حالت خوبی بهم دست میداد:biggrin1:
ولی خیلی طبیعی بود اگه زندان میوفتادی میتونستی کبریت بگری زیر سنسور ضد حریق بعد در زندان باز میشد بعدم میپیچوندی:biggrin1:

بابت لطف تمام دوستان واقعا ممنونم :love:

به به... به به :cheesygri
کسری جان و فریدون جان، خیلی خیلی ممنونم. کولاک کردید :love:
در مورد Postal 3 اصلا این قضیه Uwe Boll رو نمی دونستم. امیدوارم در بازی نهایی حذفش نکنند تا بتوانم حسابی پدر این نامرد رو در بیارم.

البته یاشار جون یادت رفت به سیستم بازیافت سلامتی اشاره کنی که با استعمال تریاک درست میشد (؟!:دی!?)
تاپیک بازی
سیستم بازیافت سلامتی در Postal 2 رو کاملا یادم رفته بود.
واقعا معرکه بود. البته خودم بیشتر عاشق قابلیت صحنه اهسته با آن غذای گربه بودم. اون ساطور Apocalypse Weekend هم خیلی مریض بود. ای بابا... جو گیر شدم. الان می خوام دوباره Postal 2 رو نصب کنم. هیچ وقت Weekend رو تموم نکردم. فکر کنم وقتش باشه :cheesygri

امیدوارم تو بازی چیز بی تربیتی نباشه چون خشونت بازی کمرنگ خواهد شد
شدید موافقم. شماره 2 هم جدا از برخی بی ادبی ها کلا خیلی به پ*رن کار نداشت. امیدوارم P3 هم به خشونت و روانی بودن بچسبه.

به نظر من اگر بازی رو درجه ی AO بسازن به شدت از فروش بازی کاسته میشه، ولی خدا کنه AO باشه. با گفتن این جمله یه کم امیدوار شدم!
من هم امیدوارم AO بشه. می دنم نمی شه ولی اگه بشه، چی میشه :cheesygri
به امید یک نسخه AO یا Uncut برای PC به همان سبک که برای Indigo Prophecy عرضه شد.

شماره 2 ش که ته بازی بود هرموقع روانی بازی در میوردم یه حالت خوبی بهم دست میداد:biggrin1:
ولی خیلی طبیعی بود اگه زندان میوفتادی میتونستی کبریت بگری زیر سنسور ضد حریق بعد در زندان باز میشد بعدم میپیچوندی:biggrin1:
واقعا هم این جور بازی ها برای رفع استرس عالی هستند. من خودم همیشه هر وقت عصبانی می شوم سراغ Postal و Carmageddon میرم.
جالبه که من تا مدت ها راه فرار از زندان رو بلد نبودم و در نتیجه همیشه Reload می کردم تا بالاخره اواخر کار که لباس پلیس گرفتم فهمیدم :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or