بازی Metal Gear Solid 5 از سوی موزیسین آن فاش شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

12823003979906.jpg

چیزی که مشخص است این که سری جدید بازی Metal Gear Solid در حال ساخت است ولی این عنوان هرگز از سوی استودیو Kojima Productions با نام Metal Gear Solid 5 خوانده نشده بود؛ ولی امروز اقای Umar Arar که یک گیتاریست مستقل است در پیامی که در صفحه فیـــس بوک خود گذاشت رسما Metal Gear Solid را همان Metal Gear Solid 5 نامید. پیام وی دقیقا به شرح زیر است:

"یکی از بهترین موقعیت‌های شغلی که بدست اوردم کار بر روی موسیقی متن بازی Metal Gear Solid 5 می‌باشد. البته یک مشکل هم وجود دارد که باید برای کار خارج کالیفرنیا و در ژاپن باشم."

کار بر روی این بازی بزرگ برای هر کسی ارزو می‌باشد و عجیب است که اقای Umar Arar رفتن به ژاپن و کار در انجا را مشکل می‌خواند. نمودار کاری وی را ما می‌توانیم در بازی Devil Bunny ببینیم که محصول شرکت Myth Studios بود.

gematsu

فقط امیدوارم تو این نسل عرضه بشه . تنها چیزی که از این نسل نیخوام یک نسخه-ی شماره داره دیگه از سری MGS هستش . واقعا میتونه این آخر نسلی یک تکون اساسی به کنسولها بده

دیگه فکر و خیال در رابطه با انحصاری بودن MGS بس است مطمئنا کوجیما اینقدر عاقل هست که طرفداراهای ایکس باکس رو هم به سمت بازیهاش بکشونه

اگه هری ویلیامز آهنگساز نباشه من ...
فکر کنم این یارو یکی از بروبچه های قسمت موزیک بازی باشه:d تو MGSهای قبلی هم که ویلیامز تنها نبود.حتی بعضی از آهنگ ها رو هم خودش نساخته بود.اینها دستیارانش هستند به احتمال زیاد

حالا دلیل آتش سوزی ساختمان کونامی رو فهمیدم :دی نفر بعدی که قراره زنده زنده بسوزوننش ایشون هست احتمالاً , نفر قبلی فرصت لو دادن بازی نصیبش نشد :دی

ما که فعلا hd داریم میریم برای هرچیزی هم بیاد خدا را شکر همه کنسول ها رو دارم میتونم بازی کنم ولی امیدوارم دست از مسخره با هایی که 360 قدرت اجرا نداره و این حرف ها ور دارن
اگر میخوان انحصاری بدن خوب بدن کسی هم پرسید بگن خوب پولش را سونی داده فقط این چرت تو پرت هاییی که کشش نداره و جا نداره چون از نظر کشش که دیگه با اومدن کرایسیس ثابت شد همه ی کنسول ها کشش دارن حجم هم خوب والا فکر نکنم کسی بدش بیاد 5 تا دیویدی بخره بتونه mgs بازی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or