بازی Halo Spartan Assault برای PC و موبایل تایید شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-Spartan-Assault-logo.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت دقایقی پیش به طور رسمی بازی Halo: Spartan Assault برای PC و موبایل تایید نمود. طبق خبر بازی فقط بر روی Windows 8 ve Windows Phone 8 قابل اجرا هست و از همه مهمتر بازی در PC به صورت گیم پلیش به صورت لمسی ساخته شده است! قیمت بازی 6.99 است و در ماه جولای فروشش آغاز می گردد. بازی توسط Vanguard Games و کمک استودیو 343 Industries در حال ساخت می‌باشد. دوربین بازی از بلا بوده و از شخصیت Master Chief در بازی خبری نیست.

تصاویر بازی:

دوستان گفته شده که بازی به صورت لمسی ساخته شده ولی نگفته که فقط لمسیه و با موس و کیبورد نمیشه بازیش کرد که به احتمال زیاد فکر کنم با موس و کیبورد هم بشه بازیش کرد سبک بازی هم استراتزی نیست مثل بازی lara craft and the gaurdians of temple هست.

گفته شده بعد انتشار تیم سازنده روی آپدیتی مبنی بر سازگاری با کنترلر X360 خواهد کرد .
موس و کیبرد رو فک کنم بی خیال شده کلا .
ما هم بی خیال بازی میشیم:|

ویندوز فون 8 واقعا سیستم عامل خوبیه چند روز پیش یکی از دوستام یه گوشیه لومیا 920 نوکیا خریده بود تو همون چند ساعتی که دسته من بود تقریبا عاشقش شده بودم یه جذابیت خاصی داره چندتا app از store ویندوز فون براش دانلود کردیم و همشون قابل قبول بودن و تعداد app هاشم در حال زیاد شدنه مایکرو اگه یکی دوتا گیم خوب و معروف اختصاصی براش بسازه خیلی سریع میتونه سهم قابل قبولی از بازارو بگیره.

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال . بازی ورژن wp8 کات سین داره؟

یعنی چی؟

بابا نگفتن فقط تاچه که گفتن تاچ هم پشتیبانی می شه بازی استراتژیک هم که خوراکه pc هست با قیمت 7 دلار از مفتم یه چیزی اون ور تره فکر نکنم pc این قیمت باشه

ویندوز فون 8 واقعا سیستم عامل خوبیه چند روز پیش یکی از دوستام یه گوشیه لومیا 920 نوکیا خریده بود تو همون چند ساعتی که دسته من بود تقریبا عاشقش شده بودم یه جذابیت خاصی داره چندتا app از store ویندوز فون براش دانلود کردیم و همشون قابل قبول بودن و تعداد app هاشم در حال زیاد شدنه مایکرو اگه یکی دوتا گیم خوب و معروف اختصاصی براش بسازه خیلی سریع میتونه سهم قابل قبولی از بازارو بگیره.

- - -ویرایش - - -

یعنی چی؟

یعنی ورژن ویندوز فونی بازی Cut Scenes (صحنه ای سینمایی از پیش رندر شده) داره؟

یعنی ورژن ویندوز فونی بازی Cut Scenes (صحنه ای سینمایی از پیش رندر شده) داره؟
بازیای مجانیش که من دانلود کردم تو هیچ کدوم ندیدم ولی دموی بازی amazing spider man که دانلود کردم اولش یه دموی CG داشت احتمالا بقیه بازیاشم داره.
اگه خواستی بازی دانلود کنی اینارو دانلود کن قشنگن:
The Dark Knight Rises | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Modern Combat 4 | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Contre Jour | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Sonic 4 Episode I | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

بازی مجانیاشم از اینجا دانلود کن:
Top free games | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

بازیای مجانیش که من دانلود کردم تو هیچ کدوم ندیدم ولی دموی بازی amazing spider man که دانلود کردم اولش یه دموی CG داشت احتمالا بقیه بازیاشم داره.
اگه خواستی بازی دانلود کنی اینارو دانلود کن قشنگن:
The Dark Knight Rises | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Modern Combat 4 | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Assassin's Creed***8482; - Altaïr's Chronicles HD | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Contre Jour | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

Sonic 4 Episode I | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

بازی مجانیاشم از اینجا دانلود کن:
Top free games | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

خیلی ممنون دوست گلم لطف کردید.
والا من wp8 ندارم اکثر این بازی ها رو تو Ios رفتم همینطوری گفتم خواستم بدونم بازی کات سین های مختلف در طی بازی داره یا نه؟

اگه مایکرو همینطوری پیش بره و انحصاری هایی مثل این رو برای wp8 معرفی کنه میتونه در ضمینه بازی رقیب جدی برای اندروید باشه!

عزیز دلم تو بازیهای انحصاری موبایل اپل اوله
بهترین سیستم عامل موبایل برای بازی Ios هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or