بازی Halo Spartan Assault برای PC و موبایل تایید شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-Spartan-Assault-logo.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت دقایقی پیش به طور رسمی بازی Halo: Spartan Assault برای PC و موبایل تایید نمود. طبق خبر بازی فقط بر روی Windows 8 ve Windows Phone 8 قابل اجرا هست و از همه مهمتر بازی در PC به صورت گیم پلیش به صورت لمسی ساخته شده است! قیمت بازی 6.99 است و در ماه جولای فروشش آغاز می گردد. بازی توسط Vanguard Games و کمک استودیو 343 Industries در حال ساخت می‌باشد. دوربین بازی از بلا بوده و از شخصیت Master Chief در بازی خبری نیست.

تصاویر بازی:

بعد یه قرن هیلو برای PC اومد اونم آخرش استراتژیک شد و کردنش فقط واسه Windows 8 و لمسی هستش و خود چیف یعنی اصلی کار هم حضور نداره
ترول آخه در چه حد؟که چی مثلا؟ :-w

به نظر من این کار مایکروسافت یه سیاست سودجویانه و منفوره...!
اگر قراره بازی روی پلتفرم PC بیاد ،دیگه چه کاریه که فقط در انحصاره ویندوز 8 باشه؟!؟!؟!!؟

انحصار ویندوز 8؟ =))
یه لحظه خودتون رو بذارید جای اون کسی که ویندوز رو اوریج خریداری می‌کنه! بنده به عنوان کسی که پایرت می‌کنم اعتراضی نمی‌تونم داشته باشم، ولی اگه قرار بود پول خرج کنم یه قرون به مایکروسافت نمی‌دادم. انحصارطلبی هست که دومی نداره این شرکت.

عجب حرکت خفنی زدن! این همون چیزی هست که من میگفتم از مایکرو انتظار دارم انجام بده تا نسل اپل و اندروید رو از بیخ بکنه ببره! البته شروعش هست! دم مایکرو گرم.

طبق خبر بازی فقط بر روی Windows 8 ve Windows Phone 8 قابل اجرا هست و از همه مهمتر بازی در PC به صورت گیم پلیش به صورت لمسی ساخته شده است!

حالا اون بدبختی که وین 8 داره ولی مانیتور لمسی نداره باید چیکار کنه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or