بازی Half-Life 3 برای کنسول‌های PS4 , X1 و PC تایید شد. اولین تریلر E3 2014

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

halflife3_r2_c2.jpg

درود.

سال‌ها با شایعات آمدن بازی جدید Half-Life 3 روزگار هوادارن این بازی سر شد. ولی امروز بلاخره اقای John Guthrie که Level Designer بازی‌هایی چون Half Life 1 ,2 و بازی Quake بود تایید کرد که بازی HLF3 برای سه پلتفرم PC , Xbox one و PS4 روانه بازار خواهد شد. وی در نوشته خود اذعان کرد:

"باید بلاخره بگویم که بازی HLF3 در مراحل اولیه ساخت خود به سر می‌برد و این بازی برای دو کنسول فعلی و نسل بعدی در حال ساخت است. باید اضافه کنم بازی همچنین برای پلتفرم اصلی ما یعنی PC به صورت منحصر به فرد نیز ساخته خواهد شد. آقای John Guthrie در ادامه می‌نویسد، امیدواریم اولین تریلر بازی را در E3 سال 2014 به نمایش در بیاوریم."

این سخنان را سایت NoShitShurlock از زیر زبان وی بیرون کشیده است و آقای Guthrie به آنان اعتراف کرده است که، بله بازی HLF3 موجود است و داستان از جایی که تمام شده ادامه خواهد یافت. وی در آخر سخنان خود نیز اذعان کرد در بازی خبری از بخش‌های co-op و multiplayer نیست و فقط به بخش داستانی سوار است.

Half Life 3 coming late 2014 to PC and Console

من برم به این سایته بگم یه دونه Prince of Persia نسل بعدی هم تایید کنه! :دی

- - -ویرایش - - -

اگه صحت داشته باشه عالیه و عالیتر از همه اینکه واسه x360 هم بیاد

چه جوری به این نتیجه رسیدید که واسه 360 هم میاد ؟ :-/
---------------------------------
مثل اینکه روزه رو بینایی من هم تاثیر گذاشته!:دی اون قسمت نسل فعلیش را ندیدم! :p

آخرین ویرایش:
ای بابا چرا با احساسات جون مردم بازی میکنید به خدا اشک خوشحالی از صورتم جاری شد .
حالا که اومدم تو تاپیک دیدم منبع زیاد موثق نیست.

"باید بلاخره بگویم که بازی HLF3 در مراحل اولیه ساخت خود به سر می‌برد و این بازی برای دو کنسول فعلی و نسل بعدی در حال ساخت است. باید اضافه کنم بازی همچنین برای پلتفرم اصلی ما یعنی PC به صورت منحصر به فرد نیز ساخته خواهد شد. آقای John Guthrie در ادامه می‌نویسد، امیدواریم اولین تریلر بازی را در E3 سال 2014 به نمایش در بیاوریم."

چه جوری به این نتیجه رسیدید که واسه 360 هم میاد ؟ :-/

به دلیل بالا!

واقعا وقتی عنوان خبر رو خوندم خشکم زد، باور کردن یه همچین خبری دیگه خیلی سخت شده، به قول دوستان باید خود Valve رسما بیاد خبر ساخت بازی رو تایید کنه. ولی ای کاش ای کاش ای کاش ایدفعه دیگه راست باشه و یه خبرایی در راه باشه، اگه بازی نمایش داده بشه تلفاتی هست که میده:d یعنی دنیای نت منفجر میشه.

هیچ بازی اندازه این تا به حال گیمر جماعت رو ترول و مسخره نکرده

تیتر خبر ـو دیدم یک ثانیه قلبم گرفت. یکم برای ما هم که شده مراعات کنین.:دی
نو شیت شرلاک؟ اصن نشنیدم چی هست.:دی
برین کامتارو اون پایین بخونین.:دی گیب نیوِل هم تایید کرده. lol.

تا خود اون گنده بک نیاد تایید کنه خود گیم اسپات و IGN هم بیان بگند باور نمیکنم !! :d

با جان مردم بازی نکنید :| دوست دارید پشت میله های زندان بشنید به خاطر قتل مردم ؟!

واقعا وقتی عنوان خبر رو خوندم خشکم زد، باور کردن یه همچین خبری دیگه خیلی سخت شده، به قول دوستان باید خود Valve رسما بیاد خبر ساخت بازی رو تایید کنه. ولی ای کاش ای کاش ای کاش ایدفعه دیگه راست باشه و یه خبرایی در راه باشه، اگه بازی نمایش داده بشه تلفاتی هست که میده:d یعنی دنیای نت منفجر میشه.
دنياي نت رو نميدونم ولي من خبر رو خوندم يه جيغ بنفش كشيدم خونمون منفجر شد:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or