بازی Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition رسما معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
راکستار بالاخره به شایعات چند ماه اخیر پایان داد و رسما از کالکشن سه‌گانه سری GTA رونمایی کرد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی GTA San Andreas

این کالکشن سه‌گانه شامل ورژنی بروزرسانی شده از بازی‌های GTA: Vice City ،GTA III و GTA: San Andreas است که در قالب پکیجی به‌نام Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition برای پلتفرم‌های مدرن، از جمله سوئیچ، منتشر شود. شرکت Rockstar تأیید کرده که کالکشن مذکور را به‌زودی و تا پایان سال 2021 منتشر خواهد کرد.

این کالکشن در حالی معرفی شده که به بیستمین سالگرد نسخه سوم سری نزدیک می‌شویم. به گفته راکستار، هر سه بازی بهبودهای کلی را در بخش‌های گرافیک و گیم‌پلی به‌خود خواهند دید. با اینحال، سازندگان اعلام کرده‌اند که حس و حال و ظاهر کلاسیک نسخه‌های اوریجینال همچنان حفظ شده است. همچنین راکستار هشدار داد که از هفته آینده، نسخه اوریجینال هر سه بازی از فروشگاه‌های دیجیتالی حذف خواهند شد.

بازی Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition به‌زودی برای رایانه‌‌های شخصی (از طریق لانچر راکستار گیمز)، نینتندو سوئیچ، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر می‌شود. نسخه موبایلی نیز برای نیمه اول سال 2022 در نظر گرفته شده است. راکستار وعده داده که طی هفته‌های آینده، اطلاعات بیشتری را از این کالکشن به اشتراک می‌گذارد.​

اصلن قیمت عجیبی نیست، وقتی یه شبیه ساز ساده رو برای ps4 اومدن 15 $ قیمت گذاری کردن یعنی 45$ در کل (کاری ندارم بعدن تخفیف های خوبی خورد ولی قیمت پایه و اولیه این بود) طبیعی هست حالا که تغییراتی ایجاد کردن و روش کار هایی کردن 60-70$ به اندازه ی یه بازی جدید قیمت بذارن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: kamyy
به شخصه حاضرم 70 دلار رو دونیت کنم به بروبکس modder و فروم هاشون جای این که تو جیب این فلان شده ها بریزم :D
حالا سریع هم قضاوت نمیکنم شاید واقعا ریمستر های ارزشمندی از آب دربیان! ولی با سابقه درخشانی که داشتن 70 دلار رو آدم بذاره برای یه تایتل جدید که Day 1 با DLC هاش تجربه کنه منطقی تره.

پسوند Trilogy به این معنیه که با ریمیک واقعی طرف نیستیم، در حد ریمستره متاسفانه.
حیف شد، vice city و san Andreas اونقدر ارزش داشتند که از هرکدام یک ریمیک کامل با انجین جدید ساخته بشه و جداگانه فروخته بشن، واقعاً انصاف نبود اینها رو ریمستر کنند و هر سه تاشو بچپونن توی یک پکیج و اینطوری پرونده اش رو ببندند...

آخرین ویرایش:
پسوند Trilogy به این معنیه که با ریمیک واقعی طرف نیستیم، در حد ریمستره متاسفانه.
حیف شد، vice city و san Andreas اونقدر ارزش داشتند که از هرکدام یک ریمیک کامل با انجین جدید ساخته بشه و جداگانه فروخته بشن، واقعاً انصاف نبود اینها رو ریمستر کنند و هر سه تاشو بچپونن توی یک پکیج و اینطوری پرونده اش رو ببندند...

Trilogy حتما که نباید ریسمتر باشه
Trilogy هایی داشتیم که پورت خالی بودن و فقط برا اینکه چند نسخه قدیمی تو یه پک بوده اسم Trilogy براش گذاشتن

• Like
Reactions: mqg1387
Trilogy حتما که نباید ریسمتر باشه
Trilogy هایی داشتیم که پورت خالی بودن و فقط برا اینکه چند نسخه قدیمی تو یه پک بوده اسم Trilogy براش گذاشتن
معنی کلمه Trilogy رو میدونم دوست عزیز، یعنی «سه مقاله» یا «سه درام». به پکیجهای سه تایی از یک فرانشیز میگن تریلوژی. پس منظور بنده از آن جمله ای که نوشتم چیز دیگری بوده. معمولاً در تریلوژی ها کیفیت فدای کمیت میشه چون باید ۳ تا بازی رو آماده کنند، به همین دلیل گفتم که با محصول چندان خوبی روبرو نخواهیم شد. تریلوژی ها رو معمولا با تُف مالی و سیاه کاری سر و تهش رو هم میارند، به ندرت پیش میاد ریمیک با کیفیت شده باشند.

آخرین ویرایش:

Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition PC Requirements​

Minimum:

• Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • 8 GB RAM
  • 45 GB Storage Space
  • Windows 10
Recommended:

• Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • 16 GB RAM
  • 45 GB Storage Space
  • Windows 10
خب با توجه به سیستمی که میخواد قطعا باید فراتر از یک پورت ساده با افزایش رزولوشن باشه.

احتمالا علاوه بر ارتقا گرافیکی، یک سری انیمیشن جدید طراحی کردند، موشن کپچر جدید ضبط کردند و تغییراتی هم در سیستم driving و shooting ایجاد کردند.

اگر این طور باشه به نظرم کارشون ارزشمند خواهد بود.

The support site mentions that the games have been “updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new lighting and environmental upgrades, high-resolution textures, increased draw distances”. Additionally, players can expect “Grand Theft Auto V-style controls and targeting”.

۱۶ GB رم! :huh: نسخه های اصلی بازی رو فکر کنم با رم ۶۴ یا ۱۲۸ بازی میکردیم

سیستم من از حداقل سیستم پایینتره ولی GTA V رو راحت با تنظیمات بالا بازی میکنم.
با همچین سیستم بالایی که میخواد نباید فقط یه ریمستر معمولی باشه و به گرافیک بازی خیلی امیدوار شدم... خیلی دلم میخواد وایس سیتی رو با گرافیک امروزی تجربه کنم

عالی شد
حداقل سیستم مورد نیازش در حد RDR 2 هست این نشون میده بازی گرافیک و نور پردازی چشم نوازی باید داشته باشه
دوم اینکه حجم کلی سه گانه اصلی زیر 10 گیگ هست این 45 گیگ پس قطعا پیشرفت گرافیکی خوبی داره

ای کاش رو کنسول های نسل جدید 120 اف پی اس بشه بازیش کرد

• Like
Reactions: mqg1387
عالی شد
حداقل سیستم مورد نیازش در حد RDR 2 هست این نشون میده بازی گرافیک و نور پردازی چشم نوازی باید داشته باشه
دوم اینکه حجم کلی سه گانه اصلی زیر 10 گیگ هست این 45 گیگ پس قطعا پیشرفت گرافیکی خوبی داره

ای کاش رو کنسول های نسل جدید 120 اف پی اس بشه بازیش کرد
راک استار ۹۰ fps هم بده ما راضی هستیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or