بازی Gran Turismo 6 رسما معرفی شد

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
gran_turismo_6_logo-590x330.jpg

درود.

سونی دقایقی پیش به طور رسمی بازی Gran Turismo 6 رو برای کنسول PS3 معرفی نمود. طبق خبر این بازی در سال آینده روانه بازار خواهد شد.

نکته: آقای Kazunori Yamauchi درخبری اذعان کرد احتمال آمدن بازی GT6 برای کنسول PS4 می‌باشد. وی گفت این حرف تاییدی برا آمدن این بازی بر روی PS4 نیست فقط میخواهیم بدانید در گوشه ای از مغزمان به این مسئله هم فکر میکنیم

مراسم کامل معارفه بازی Gran Turismo 6
11668726693198546963.jpg

HD---SD


تیزر بازی:

71779744608576409127.jpg


HD SD

در حال حاضر خبر از این این بازی کنسول PS4 نیست ولی گفته می‌شود خبرهای جدید به زودی خواهند امد. طبق گزارش سونی، بازی GT6 در کنسول PS3، سطح جدیدی از شبیه ساز رانندگی را به ارمغان خواهد آورد و این بازی همچنین از یک انجین جدید بهره خواهد برد.

بازی دارای جادها، ماشین‌ها و یک رابط کاربری بسیار عالی می‌باشد. آقای Kazunori Yamauchi همچنین در مورد این بازی اذعان کرد، فکر کردن به این مهم که ما 15 سال پیش اولین سری Gran Turismo را معرفی کردیم بسیار هیجان انگیز است. وی در ادامه اذعان کرد:

" چیزهای بسیار از آن زمان تا کنون تغییر کرده‌اند و در حال حاضر بازی Gran Turismo 6 تکاملی کامل از رویا‌های من می‌باشد؛ افتخار داریم تا بازی GT6 را برای کنسول PS3 و جامعه بسیار وفادار آن معرفی کنیم."

در آخر نیز شایان ذکر است بازی در مجموع دارای 1200 ماشین است.




اپدیت خبری.

بازی GT6 در تعطیلات 2013 عرضه میشود.
هر ماه جادهای جدید به صورت DLC منتشر میشن.
 
آخرین ویرایش:
تاريخ ريليزشو خيلي ديرگذاشتن اون موقع ديگه ps4 اومده:((
این همه ps3 فروخته باید براش بازی بده بیرون یا نه ؟:|
مثل PS2 که GOW2 اومد براش ...
همین حرکت باعث میشه خیلی ها کار PS3 ىو تموم شده ندونن و برن بخرن ... ولی اگر برای PS4 فقط معرفی میشد تو فروش خیلی تاثیر داشت
 
اگه این بازی واسه خود ـه سونی نبود اونوقت سونی خیلی ضرر میکرد و شرکت سازنده هم خیلی سود میکرد ولی این بازی چون انحصاری هست پس سودش واسه خود ـه سونیه و فروشش رو کنسولی که بالای 70 میلیون فروخته خیلی خیلی خیلی سود آور تر از فروشش واسه کنسولی که نهایتا سه چهار میلیون فروخته خواهد بود و یه Corss-Gen هم بزنه تنگش + هماهنگی که با تبلت ها و گوشیها و PC خواهد داشت یه سود هنگفت واسه سونی و یه انحصاری ناب واسه طرفدارا . (این است دلیل ـه سونی از عرضه این بازی تو اواخر نسل :دی )
 

تو عکس بالایی نشون میده که توجه به جزییات پیست ها بیشتر شده و وقتی ماشین رو او برگها میره خیلی جالب رو هوا پخش و پلا شده :d
فقط نکته ای که منو نگران کرده اینکه هنوز دارودرخت ها حالت دو بعدی خودشون رو دارن ....
تو تیزر کنفرانس گفته شد بازی از فیزیک جدید بهره میبره ...چیزی که تو GT5 ازار دهنده بود و تقریبا میشه گفت بازی فیزیک نداشت
امیدوارم تمام مشکلات ریز و درشت GT5 رو بهش توجه کرده باشن که مطمنا هم همینطوره و یه GT6 بی نقص رو شاهد باشیم ....
 
نکته: آقای Kazunori Yamauchi درخبری اذعان کرد احتمال آمدن بازی GT6 برای کنسول PS4 می‌باشد. وی گفت این حرف تاییدی برا آمدن این بازی بر روی PS4 نیست فقط میخواهیم بدانید در گوشه ای از مغزمان به این مسئله هم فکر میکنیم
دیگه ماجرا پِرفکت شد :bighug:
من خودم احساس میکنم یه سال بعد برای PS4 هم میاد :دی
 
خوب یادم نیست ولی بعد عرضهgt5گفتن میخوان موتورسیکلت رو باdlc به بازی اضافه کنن ولی خب نکردن:دی فکر میکردم توgt6میارن ولی خبری نشد:دی
 
با توجه به اینکه تقریبا قطعی به نظر میاد که Forza Motorsport 5 برای نسل بعد داره ساخته می شه از اومدن یه شبیه ساز دیگه در انتهای این نسل استقبال می کنم.

دیگه داشتم بی خیال این می شدم که یه عنوان قوی توی این مایه ها ببینم اخر نسلی توی ریسینگ شبیه ساز.
 
کسی به اون صورت مخالف اینکه روی PS3 هم بیاد نیست ،ولی اینکه فقط برای PS3 باشه یا نسخه PS4 ـش به 2014 موکول بشه ، احمقانه و غیر قابل درک ـه.
این موضوع وقتی بدتر میشه که سونی به شدت در تلاش ـه تا برعکس PS3 که اوایل 2007 در اروپا عرضه شد ، PS4 رو اواخر امسال و همزمان با عرضه در امریکای شمالی در اروپا منتشر کنه ، در این صورت اگه GT6 اواخر امسال فقط برای PS3 منتشر بشه ، (با توجه به محبوبیت بی نظیر بازی در اروپا) سونی خودش یک رقیب قوی ( یا حداقل یک عامل بازدارنده از خرید کنسول جدیدش ) برای PS4 درست کرده.
 
Lord Zeus

آخه دقیقا از این کارا کرده Sony قبلا"! همون اولای 07 که پلی استیشن 3 رو توی اروپا ریلیز کرد، گاو آو وار 2ـش هم عرضه شد! تصور نمی کم تصور سونی هم مثل من و تو باشه؛ اونها شاید در نگاه اول و سطحی ما، دارن برای پلی استیشن 4ـشون رقیب درست می کنن اما گویا در اصل، سود حاصل از کنسول نسل قبلیشون (در مورد گاد آو وار 2 پلی استیشن 2 و الآن پلی استیشن 3) براشون اهمیت و چربش ـش بیش تر هست. و خب، کمپانی هم قطعا به دنبال کسب سود هست.
از طرفی، می شه محرک های دیگه ای رو برای محبوب کردن پلی استیشن 4 رو کرد. چیزایی که ممکنه اونقدر مهم و موتیو باشن که سونی از خیر بزرگترین آی پی خودش (گرن توریزمو) بگذره حتی.
 
بابا چون این بازی واسه خود ـه سونی هست واسه سونی مهمه چون اگه رو PS3 بیاد سودش خیلی زیاد و قابل مقایسه با سود حاصله از PS4 نیست . و این پول رو میشه زد به بازیای دیگه این وسط فقط بازی GT که میتونه کیفیت خیلی بیشتری رو PS4 داشته به احتمال زیاد رو PS4 هم میاد هم طرفداران شاد میشن و هم سونی سودشو میکنه با PS3 :دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or