Feb 9, 2013 نوشته ها: 4 سلام یه مشکلی تو بازی firefall دارم خیلی به شدت لاگه دیسکانکت هم میشه کسی اطلاعی داره چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد بیشتر...
سلام یه مشکلی تو بازی firefall دارم خیلی به شدت لاگه دیسکانکت هم میشه کسی اطلاعی داره چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد
kparsakia کاربر سایت Feb 9, 2013 #2 آره بازی تا انتشار نهایی این مشکل رو داره! علاوه بر ایام الله سرور های این بازی هم میشه گفت ضعیفن... ولی یکی از بهترین mmorpg های سال خواهد بود
آره بازی تا انتشار نهایی این مشکل رو داره! علاوه بر ایام الله سرور های این بازی هم میشه گفت ضعیفن... ولی یکی از بهترین mmorpg های سال خواهد بود
ash@ash کاربر سایت Feb 9, 2013 #3 نوشته شده توسط kparsakia: آره بازی تا انتشار نهایی این مشکل رو داره! علاوه بر ایام الله سرور های این بازی هم میشه گفت ضعیفن... ولی یکی از بهترین mmorpg های سال خواهد بود بیشتر... البته این بازی mmorpg نیست ترکیب خاصی از mmoprpg و mmofps هست :d با وجود این که سرور هاشم توی آمریکا ان، و سرور های خوبی هم نداره، و مهم تر از همه در ایام الله به سرو می بریم، عادیه
نوشته شده توسط kparsakia: آره بازی تا انتشار نهایی این مشکل رو داره! علاوه بر ایام الله سرور های این بازی هم میشه گفت ضعیفن... ولی یکی از بهترین mmorpg های سال خواهد بود بیشتر... البته این بازی mmorpg نیست ترکیب خاصی از mmoprpg و mmofps هست :d با وجود این که سرور هاشم توی آمریکا ان، و سرور های خوبی هم نداره، و مهم تر از همه در ایام الله به سرو می بریم، عادیه
kparsakia کاربر سایت Feb 9, 2013 #5 نوشته شده توسط ash@ash: البته این بازی mmorpg نیست ترکیب خاصی از mmoprpg و mmofps هست :d با وجود این که سرور هاشم توی آمریکا ان، و سرور های خوبی هم نداره، و مهم تر از همه در ایام الله به سرو می بریم، عادیه بیشتر... آره! فکر کنم اولین بازی تو این سبکه فکر کن وسط wow بری با هیروت call of duty بزنی یه حال معنوی عجیبی داره اصلا
نوشته شده توسط ash@ash: البته این بازی mmorpg نیست ترکیب خاصی از mmoprpg و mmofps هست :d با وجود این که سرور هاشم توی آمریکا ان، و سرور های خوبی هم نداره، و مهم تر از همه در ایام الله به سرو می بریم، عادیه بیشتر... آره! فکر کنم اولین بازی تو این سبکه فکر کن وسط wow بری با هیروت call of duty بزنی یه حال معنوی عجیبی داره اصلا