بازی FarCry

• Thread starter Thread starter jamy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jamy

کاربر سایت
سلام :

دوستان عزیز کسی بازی جدید farcry فار کرای جدید رو بازی کرده من توی مرحله

اول تمام نیروها رو کشتم الان هم جلوی اون هواپیمای دم ساحل هستم ولی نمی دونم باید

چیکارکنم هر جا می روم بی فایده است

اگه کسی می تونه راهنمای کنه دریق نفرماید

من که نتونستم واسش کرکی پیدا کنم;)
اصلا فکر نمیکنم نیازی به کرک داشته باشه چون اصلا بازی رسمی نیست.

من هر جا گشتم اسمی از این بازی ندیدم احتمالا خود شرکت های ایرانی روش کار کردن اشتباهی یه جاشو زند پاک کردن.:-"

شرکتهای ایرانی هم عرضه ی این کارها رو ندارن:) فقط موندم کی تونسته این mod رو واسش پیدا کنه و بده تا این ها دانلود کنن و به عنوان فارکرای 2 غالب ملت کنن;)

دوستان من دی وی دی ارجینال این بازی رو پیدا کردم بعید می دونم بازی مشکل داشته باشد

ولی بازم مطمین نیستم حتی من سرچ کردم تو گوگل اما هیچ نتیجه نگرفتم

دوستان من دی وی دی ارجینال این بازی رو پیدا کردم بعید می دونم بازی مشکل داشته باشد

دی وی دی اوریجنال؟؟:)
دی وی دی اورجینالی در کار نیست چون این بازی رو یوبی نزده!!
اون که شما بهش میگی دی وی دی اورجینال یه دی وی دی هست که روی دی وی دیش چاپ کردن و تو باکس گزاشتن شبیه اوریجیناله که ماله خودمم این طوریه;)

ما که رفتیم بگیریم یارو فروشنده گفت Far cry2 اومده من باور نکردم اما گفت بیا خودت ببین البته همون موقع هم به گرافیکش شک کردم که این فار کرای 2 نیست !!! اما دیگه از بی بازییی خریدیمش و اومدیم خونه یه سرچ کوچولو زدیم تو اینترنت دیدیم که این بازی اصلا وجود خارجی نداره و اصلا معلوم نیست این شرکت تکین اینو از کجا آورده :eek:
اسم کاملشم اینه : Far Cry - Hell in Paradise

سلام
شما نصب کردی ببینی سالمه یا نه؟
اگه سالمه میشه بگی مال کدوم شرکته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or