بازی Doom بیست ساله شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Doom_Logo.jpg

درود.

دقیقا 20 سال پیش در چنین روزی یعنی 10 دسامبر سال 1993، شرکت id Software بازی را در شبکه دانشگاه Washington آمریکا آپلود کرد که نامش دقیقا این بود "doom1_0.zip". بله بازی Doom امروز به 20 سالگی خود رسیده و یکی از عناوین بسیار مهیج و زیبا در سبک شوتر به شمار می‌اید. این بازی که ادامه ساخت عناوین FPS این شرکت به شمار می‌رفت، حجمش فقط 2مگ بود. با داشتن این مقدا حجم این بازی دارای دو مد Single-player و multiplayer بود که با انجین id Tech 1 ساخته شده بود. Doom اولین بار بر روی Floppy diskـها عرضه شد که بعدها این عنوان بر روی ویندوز نیز ساخته شد. جالب است بدانید در ساخت این بازی استودیو معروف Midway Games، سازنده بازی مورتال کامبت نیز دست داشته است. این بازی توسط مردان بزرگی چون John Carmack و Tom Hall ساخت شد که همین امر باعث شد بازی دووم به سرعت پیشرفت کند و استودیو به ساخت نسخه دوم این بازی در سال 94 دست بزند. از این سری تا به الان 10 سری ساخته شده است که 6 تا آن مختص به قسمت های اصلی بازی هستند و 4تای دیگر اسپین آف می‌باشند. طبق آخرین خبر، این بازی تا به کنون 10 میلیون نسخه در سرتاسر جهان فروش داشته است.

هر چند از آخرین Doom یعنی Doom 3 مدت بسیار می‌گذرد، ولی همین که می‌دانیم Doom 4 دیگری ساخته خواهد شد و روزی خواهد آمد باعث دلگرمی هواداران این سری می‌باشد.

واقعا چه دورانی بود...یادمه شب ها بازی میکردم و همزمان موسیقی دث متال یا ترش متال گوش میدادم...چه حالی میداد...مخصوصا یادمه وقتی البوم قربانگاه دیوانگان از باند دث متال مربید انجل رو با این بازی گوش میدادم به خودم میومدم صبح شده بود...

مبارک باشه
ولی هیچ وقت نه قسمت بود بازیش کنم نه فرصتش بود :d

پ.ن : لطفا یکی لینک دانلودشو بده

باید ویندوز 95 نصب کنی دوست عزیز :d شاید هم داس!

من با دوک ( duke ) 3d بیشت حال کردم

آخرین ویرایش:
بر هر گیمری واجبه که حداقل یه بار Doom های کلاسیک رو تجربه کنه ! :دی جدا از حس نوستالژیکی که برای خیلی ها داره ، اونایی که تا حالا بازی نکردن هم فکر نکنم بدشون بیاد. گیم پلی بازی بعد از 20 سال هنوز عالیه و به شدت مهیج. از گرافیک مطمئناً نمیشه انتظاری داشت ، ولی از این نظر هم زیاد مشکلی نیست چون گرافیکش 3D اون شکلی نیست که در طول زمان داغون بشه و میشه راحت باهاش کنار اومد. موسیقی های زیبا ، تنوع فوق العاده توی دشمنان و اسلحه ها و طراحی مراحل محشر ! کلاً تجربه ای هست که نباید از دستش داد و هیچ وقت براش دیر نیست.
کلی برنامه هم هست که میشه راحت باهاشون Doom های کلاسیک (و بقیه بازی ها مثل Hexen و Heretic) رو انجام داد ! :دی
ساده ترین روش اینه که ZDoom رو از اینجا دانلود کنین. بعد Wad مورد نظر رو از جاهایی مثل اینجا (یا با یه سرچ ساده از جاهای دیگه) بگیرین و بذارین توی فولدر ZDoom و تمام ! :دی

یادش بخیر :( جز اولین بازیایی بود که بعد کامپیوتر گرفتن رفتم ، هیچی به اندازه اون مغزه منو نمیترسوند :| اصلا یکی از دلایلی که از ساندویچ مغز متنفر شدم همین بود :d

آریا @
نیاز به این کارا نیست :d چند وقت پیش فکر کنم همراه نسخه DOOM 3 BFG نسخه 1 و 2 هم اومدن که دیگه با موس میشد بازی کرد که خیلی راحت تر شده بود "البته من اومدم بازی کنم که ویندوز ترکید و بعد تعویض هم دیگه نصب نکردم :|" یادمه اون نسخه ای که رفتم با موس نبود و نشانگرش هم با کیبورد هدایت میشد

به صورت جدا فکر کنم واسه دانلود هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or