بازی Diablo 3 در سه ماهه دوم سال جاری منتشر می‌شود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Diablo3-logo.png

گویا چندین سال وقت و فرصت برای شرکت بزرگ بلیزارد کافی نبوده است که بار دیگر در طی خبری اذعان کردند بازی Diablo 3 تا سه ماه دوم سال 2012 تاخیر خورده است. عنوانی که گفته می‌شد در سه ماه اول امسال وارد بازار شود با این تاخیر نا به هنگام مواجه گردید. طبق گفته مسئولان، بازی دیابلو 3 در اوایل ماه April و تا اواخر ماه June منتشر می‌شود.

رئیس شرکت بلیزارد نیز اقای Mike Morhaime در این مورد اذعان کرد:

"باید این این مطلب را تایید کنم که بازی Diablo 3 در سه ماه دوم سال جاری منتشر می‌شود و فکر می‌کنم در هفته اینده اطلاعات جامع و بیشتری را در مورد تاریخ دقیق بازی ارائه کنیم. "

در دیگر سو نیز از Activision-Blizzard اقای Thomas Tipp اذعان کرد کرد که حداقل دو بازی دیگر از سوی شرکت بلیزارد امسال منتشر می‌شود. که معلوم نیست چه عنوان‌هایی باشند، در حال حاضر شرکت بزرگ بلیزارد در حال ساخت
بازی‌هایی چون World of Warcraft: Mists of Pandaria, StarCraft 2: Heart of the Swarm و Blizzard DOTA می‌باشد که به احتمال قوی یکی از این دو بازی که امسال منتشر می‌شود Heart of the Swarm باشد.

آخرین ویرایش:
بلیزارد ما را گرفته هی امروز و فردا میکنه :| بعد دیابلو 3 سه ماهه سوم بیاد WOW هم حتما آخر سال میاد StarCraft II میخواد کی بیاد احیانا؟ :d بوی تاخیر میاد شدید :|

quarter نمی‌شه چهار ماه؟:دی
=====================
بلیز می‌خواد صبر کنه که شاید دنیا نابود شه طرفدارا آرزو دیابلو بازی کردنو به گور ببرن :دی. ولی‌ بازم خوبه تاریخ اعلام کرده.

اینheart of swarm هم خوب چیزی هست :دی

quarter نمی‌شه چهار ماه؟:دی
=====================
بلیز می‌خواد صبر کنه که شاید دنیا نابود شه طرفدارا آرزو دیابلو بازی کردنو به گور ببرن :دی. ولی‌ بازم خوبه تاریخ اعلام کرده.

اینheart of swarm هم خوب چیزی هست :دی
یعنی یک چهارم که سال تقسیم کنی میشه 3 ماه .....
در ضمن در همین خبر اومده که امسال فقط 2 بازی از بلیزارد میبینیم یکیش که دیابلو 3 هست و دیگری یا wow باید باشه یا starcraft 2

چرا اطلاعات نادرست به مردم میدید؟
بلیز گفته 3 ماهه دوم.بازی دوم هم بنا به رسم wow mist of pandaria هست چون بین یه exp بلیز فاصله زیادی نمیتونه بزاره وگرنه تعداد پلیرها کمتر میشن.

فکر می کنم خبرنگار سایت دیگه فرق بین Two و Three رو میدونه!
مطمئنا اشتباه تایپی رُخ داده و منظورش همون سه ماهه دوم بود. شاید هم سه ماهه ی Financial Year منظورش بوده.
به هر حال اشتباه رُخ داده و قصد فرهاد دادن اطلاعات اشتباه نیست.

بلیز گفته 3 ماهه دوم.بازی دوم هم بنا به رسم wow mist of pandaria هست چون بین یه exp بلیز فاصله زیادی نمیتونه بزاره وگرنه تعداد پلیرها کمتر میشن.

همینطور که سینا جان گفت استباه تایپی بود که رفع شد. اطلاعات نادرست دیگه چیه! در کل تصیح شد.

بلیزرد عزیز!!! این کارا چیه دیگه!!! چرا میخوای به ادم بدبخت ظلم کنی؟ اخه یه خورده هم به من گوش کن!!!:d
دیالوگ فیلم جدایی نادر از سیمین بود!!!:d

سه ماه سوم که میگه July تا اکتبر اینا ؟ لعنت بهش :دی دم کنکوری بشینیم دیابلو بازی کنیم یعنی ؟ :|

کنکور که دیگه خوندن نمی خواد :دی پول
بهتر که دیر تر بیاد این همه بازی با حجم درسای دانشگاه اصلا من به اندازه یک سال عقبم فکر کنم ال تی 3 رو باور کنید تا پاییز سال دیگه نتونم بریزم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or