@m.d.makan
گل سرسبد کپکام RE به زور 10 میلیون میفروشه 5 میلیون نسخه اونم برا سبکی که میگی زیاد خواهان نداره قطعا برا یکی مثل کپکام موفقیت محسوب میشه . در کل بخوایم اینجوری به بقیه IP هاش نگاه کنیم باید پرونده خیلیاشون رو ببندیم چون به اندازه بقیه سبک ها نمیفروشن !! خود همین DD که میگی نسخه اولش فروش انچنانیی نداشته تو بازار الان هم فکر نمیکنم کسی سبک RPG رو به خاطر سیستم کامبتش بازی کنه !! DD یـ بازی نسبتا خوب بود با یـ سیستم کامبت عالی نه بیشتر نه کمتر اگه قرار باشه اینجوری تو بازار RPG رقابت کنه بعیده بتونه دووم بیاره . در مورد DMC6 هم به نظر کپکام اشتباه میکنه بین این دوتا نسخه اینجوری اختلاف زمانی میندازه DMC6 با توجه به موفقیت DMC5 قطعا بیشتر از اینا میفروشه الان یـ جورایی IP دوباره میره تو خواب زمستونی و اثر این موفقیت رو کمتر میکنه ! هرچی که هست تصمیم خود Itsuno ـه همونجوری که ساخت DMC5 هم تصمیم خودش بوده (کپکام بین DD و DMC5 حق انتخاب داده بود بهش)
من بحثم در ارتباط با کیفیت خود DD بود و اینکه دوستمون اشاره کرده که بازی کردمش و جلوی DMC5 حرفی برای گفتن نداره و...
اصلا بحث من مقایسه DD با DMC نیست.
بخوام بیشتر توضیح بدم اینکه الان نه کپکام برخلاف اونچه که اعلام میکنه علاقه آنچنانی به ساخت DMC داره (این از اینکه فقط به استودیوی ایتسونو سپرده شده مشخص میکنه، وگرنه الان 2تا استودیوی دیگه هم روی نسخه های مختلف ازش کار میکردن) ، ونه بازار آنچنان آمادگی اینو داره که هر 3-2 سال یک نسخه ازش فروش بره که اگه غیر این بود الان بازار تو این سبک بازیهای بیشتری به خودش میدید.
اینهم باید ببینیم که DD یک بازی تماما RPG مثل دراگون ایج یا سری TES نبود که بخواد با اونها رقابت کنه، همونطور که گفتی تمرکز بازی روی بخش مبارزات هست + یکسری عناصر هم از RPG در خودش داره.
جدا نتیجه کار بنظرم عالی شده، البته بازیی نیست که 10 دقیقه بازی کنی و همون اول جذبت کنه، از اون بازیهاست که بعد چند ساعت تازه ظرفیتهاش نشون میده و اونجاست که به بازی دچار میشی و عاشق

از این لحاظ مثل سری Gothic و ساخته های دیگه Piranha bytes میمونه یا همینطور سری دارک سولز به نوعی.
بنظرم اگه کسی هست که هنوز بازی نکردتش ویا نتونسته باهاش ارتباط بگیره، حتی الان تو 2022 هم براحتی میتونه ازش لذت ببره و به یکی از بهترین بازیهای عمرش تبدیل بشه.
در آخر بخوام سرتون درد نیارم، من واقعا خوشحالم که الان دارن روی DD2 کار میکنن و شانس دوباره ای به این عنوان دادن.
همینکه الان تیم ایتسونو پخته تر شده ، هم انجین فوق العاده ای دارن و هم از اشتباهات نسخه قبلی میتونن درس بگیرن.
از DMC ایرادی نمیگیرم ولی برای من یکی تجربه DD2 بمراتب میتونه جذابتر از nامین نسخه از DMC باشه.
========================
@ehsan M
در جواب شما هم که به فروش DD اشاره کردی، اینکه DD عنوان جدید بوده ولی نزدیک به 5 میلیون یا بیشتر فروخته، فکر نمیکنم آمار بدی بوده باشه.
این که میگم کپکام و بازار خواهان DMC نیستن چیز بدی نیست و به کیفیت بازی ارتباطی نداره ، این شرایط برای DD هم صادق هست و دچار همین سیاست شده و گرنه تا الان راحت یکی 2 نسخه دیگه ازش ساخته و منتشر شده بود.