بازی Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد

Adam

عضو تحریریه
death.jpg

بازی Death Stranding که محصول استودیو Kojima Productions است، هم اکنون برای Xbox Series X|S در دسترس قرار گرفت. کوجیما پروداکشنز عرضه‌ی نسخه‌ی Xbox را در یک پست در شبکه‌ی اجتماعی اعلام کرد و تأیید کرد که برای مدت محدودی با 50 درصد تخفیف در دسترس خواهد بود، به این معنی که قیمت آن در ایالات متحده 19.99 دلار و در بریتانیا 17.49 پوند است.

این خبر زمانی اعلام شد که دقیقاً پنج سال از اولین عرضه‌ی بازی Death Stranding برای پلی استیشن 4 می‌گذرد، که می‌تواند نشان دهد که قرارداد انحصاری این بازی منقضی شده است. طبق صفحه‌ی Xbox.com، بازی Death Stranding شامل پشتیبانی از اچیومنت‌های Xbox، ذخیره‌ی ابری، Play Anywhere و همچنین ویژگی‌های Director’s Cut مانند حالت عکس، پشتیبانی از مانیتور Ultra-Wide و غیره است. سونی Death Stranding را برای PS4 در نوامبر 2019 منتشر کرد و شرکت 505 آن را برای PC در جولای 2020 منتشر کرد. نسخه‌ی The Director’s Cut در سال 2021 برای PS5 عرضه شد و در اوایل سال 2022 برای PC منتشر شد.

دنباله آن، Death Stranding 2: On The Beach، در حال حاضر به طور انحصاری برای پلی استیشن 5 در حال توسعه است. با این حال، خالق این بازی، Hideo Kojima، با معرفی بازی جدید OD، روابط خود را با مایکروسافت تقویت کرده است.

کوجیما در دسامبر سال قبل در مراسم The Game Awards گفت: من واقعا دوست دارم چیزهای جدید را به چالش بکشم. با کمک استودیوی بازی‌سازی ایکس‌باکس و با استفاده از فناوری Cloud Gaming آنها، این کار را با هم انجام می‌دهم. این یک بازی است، اشتباه نکنید. در عین حال این شکل جدیدی از رسانه است.

اون بازى ip براى سونى هست ولى همون پسوند lego باعث ميشه يه مالك ديگه هم داشته باشه.
رو ps واقعا بعيده فروش خوبى بكنه و منطقيه كه lego اصرار كنه كه رو سويچ عرضه بشه و اگه سونى قبول نميكرد بايد توقع مالى لگو رو از جيب ميداده.
همين اسپايدرمن هم تو قرارداد ها بود اگه فروشش از حدى پايين تر باشه انحصارش شكسته ميشه چون مالك نام تجارى مارول هست.
ولى اون فروش تضمين شده ايي داره روى ps.
حرف خنده دار میزنیا
سونی اسپایدرمن که همچین محبوبیتی داره انحصاری کرده تمام بازیای SE رو انحصاری کرده بعد زور لگو انقدر زیاد بوده که سونی رو مجبور کرده آیپی خودش رو خودش روی سوییچ منتشر کنه؟!

اخه بازی که با موتور گوریلا ساخته شده و بودجه و نیروی سونی رو در اختیار داشته چطور برای ایکس باکس عرضه میشه ؟

از من میپرسی میگم خود سونی اجازه داده بازی مولتی بشه و صداش رو در نمیارن .

اخه بازی که با موتور گوریلا ساخته شده و بودجه و نیروی سونی رو در اختیار داشته چطور برای ایکس باکس عرضه میشه ؟

نه
از همون وقتی که خبر اومد فیلم بازی رو می خواد A24 بسازه، مشخص بود همه چی بازی در دست سونی نیست

شما فکر کن، چند دهه قبل سونی با کپکام برای اقتباس از اثارش یک قراردادی بسته، این سونی پیکچرز تا امروز و در آینده داره با شاهکار های سینماییش شلنگ رو می گیره رو فرنچایز های کپکام:دی
اونم کپکامی که خودش یک پا ایول هست، که چند بار نینتندو با اون وکلاشو دور زده:دی مشخصا کپکام نتونسته هنوز کامل از اون قرارداد رها بشه:دی

اونوقت پیکچرز راحت اجازه می داد، ip خودش رو یکی دیگه بسازه؟!
اصلا بحث اینکه کوجیما می خواسته فیلم مستقل بسازه و هنری باشه نیست، چون اتفاقا سونی پیکچرز، لیبل های نشر سینمایی برا محصولات با فرم مستقل داره که اتفاقا کارشون خوبه، یا حتی تو بحث سریالا که خودشون شبکه ندارن، اجازه می دن کارگردان های بازی ها با اون شرکا همکاری کنند!پس این نبوده که پیکچرز نزاره کوجیما نظارت کنه!

صرفا همه چی برمیگرده به ترکمانچای که کوجیما با سونی همون 2015 بسته!
ولی نکته ای که داره، اون زمان کوجیما تو موقعیت کاملا ضعف قرار داشت، همچین قزاردی بسیار بعید بود:دی

ولی خب استاد هست دیگه، مگه چند تا استاد داریم؟ اسمش خیلی به پلتفرم هولدر ها می تونه کمک کنه
حتی برا امریکایی ها بازی می سازه که آمریکایی ها خوب نمی تونن درکش کنند...
الانم استاد هدفش ساخت بازی هایی هست که فضایی ها بعدا در موردش بحث کنند...
البته به شرطی که ذهنش که به هوش مصنوعی قراره وصل بشه، موقع نقد بازیش نگه، شما فضایی ها بازی منو درک نمی کنید:دی
Hideo Kojima wants his games to impress aliens from space in the future

حرف خنده دار میزنیا
سونی اسپایدرمن که همچین محبوبیتی داره انحصاری کرده تمام بازیای SE رو انحصاری کرده بعد زور لگو انقدر زیاد بوده که سونی رو مجبور کرده آیپی خودش رو خودش روی سوییچ منتشر کنه؟!

ميدونم خيلى توهم شيرينى زديد و تهشم نميفهميد (يعنى نميخوايد بفهميد).
ولى همون اسپايدرمن هم در صورتى كه كم تر از يه خدى بفروشه مارول حق اينو داره مولتى پلتفرمش كنه.

حرف خنده دار میزنیا
آره داداش از هفته دیگه قرار دونه دونه گیم های فرست پارتی سونی برای اکس باکس هم بیاد شما یه نفس راحت بکش:دی ببین مایکرو چه ضربه هولناکی به شما زده که از یه خبر خیلی واضح و ساده چنین هیجانی در درونتون ایجاد شده:دی

این Death Stranding واقعاً ربطی به بقیه بازی‌های پلی استیشن نداره و مفهومش این نیست که همه بازی‌ها در آینده برای اکس باکس میان. :دی یه چیزی تو مایه‌های نمونه‌های مشابه قدیمی مثل Ninja Gaiden هست که یه زمانی توسط مایکروسافت به طور انحصاری روی اکس باکس منتشر می‌شدن و بعدش با یه ناشر دیگه برای پلی استیشن.
اینکه اسم سونی توی تیراژ یا Credits بازی باشه هم تغییری توی این قضیه ایجاد نمی‌کنه و مثلاً Credits بازی F.I.S.T: Forged in Shadow Torch رو هم اگه روی پلتفرم‌هایی به جز پلی استیشن نگاه کنیم، عبارت Sony Interactive Entertainment دیده می‌شه، چون بازی جزئی از China Hero Project بوده و سونی روی این جور بازی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنه.
----------
در مورد Lego Horizon حدس می‌زنم در آینده نزدیک مشخص می‌شه که جریانش چیه.
پیشنهاد تولید این بازی رو خود شرکت لگو به گریلا و سونی داده بود و بعد از محبوبیت بالای لگو Tallneck، رفتن پیش اینا گفتن همکاری رو گسترش بدیم و رسیده به اینجا. به نظرم بعید نیست یکی از بندهای قرارداد هم انتشار بازی برای سوئیچ و پی‌سی (روز اول عرضه) بوده باشه.
البته گریلا گفته علتش اینه که بازی Family Friendly هست و از این صحبت‌ها، چون احتمالاً گفتنش راحت‌تر از اینه که اعلام کنن به خاطر قرارداد مجبور شدیم بازی رو برای سوئیچ منتشر کنیم. :دی وگرنه مثلاً Helldivers 2 هم به عنوان یه بازی سرویسی، می‌تونه روی اکس باکس با استقبال خوبی مواجه بشه و یه مدلی هست که احتمالاً خیلی از اهالی اکس باکس باهاش حال می‌کنن، ولی خبری ازش نشده و سونی ترجیح داده بازی رو توی فضای کنسولی در انحصار PS5 نگهش داره که ملت سراغ کنسول دیگه‌ای نرن.
نکته جالب در مورد Lego Horizon هم اینه که حداقل فعلاً خبری از نسخه PS4 نیست، در حالی که کلی مخاطب کودک و نوجوان روی اون کنسول وجود دارن که هنوز سراغ PS5 نیومدن و اگه سونی دوست داشت از سهم PS5 بزنه و به بقیه پلتفرم‌ها بده، اول از همه سراغ اون یکی پلتفرم خودش می‌رفت.
در کل به نظرم همین قضیه که بازی روز اول عرضه برای سوئیچ میاد، نشون می‌ده که توطئه‌ها در کار است! :دی وگرنه حتی اگه سونی خودش هم دوست داشت بازی رو برای کنسول نینتندو منتشر کنه، می‌تونست مثلاً دو ماه در انحصار PS5 نگه داره و یه نیمچه فروشی اونجا داشته باشه و حتی در قالب یه باندل PS5 با قیمت مناسب به عنوان کادوی کریسمس به والدین گرامی معرفی کنه و بعدش که ماه‌های اولیه تموم شد، نسخه سوئیچ رو هم بفرسته بازار و روی اون کنسول هم فروش خودش رو داشته باشه.

كاشكى كوجيما هم بيخيالش ميشد اخه اين چيه :D واقعا من در عذابم كه نميتونم باهاش ارتباط بگيرم و حالا نسخه دوم هم داره :D
چندين بار شروعش كردم و دراپ كردم؛الانم با اومدن خبر عرضه ش واسه ايكس باكس دوباره كرمش به تنم افتاده باز برم سراغش.
اون OD هم كه به نظر يه چيزيه ازين عجيب تر به خصوص با اون حرفايي كه در مورد كلاود و اينا زدن شايد اصلا ما تو ايران نتونيم تجربش كنيم درست حسابى.
واقعا برام افت داره و اصلا سخته كه MGS V اخرين بازى كوجيما بوده كه تموم كردم و اخرين بازى هم كه بيشترين لذت رو ازش بردم mgs4 بوده.

كوجيما سان واقعا شرمنده ام اجازه بديد هاراكيرى كنم :D

اون بازى ip براى سونى هست ولى همون پسوند lego باعث ميشه يه مالك ديگه هم داشته باشه.
رو ps واقعا بعيده فروش خوبى بكنه و منطقيه كه lego اصرار كنه كه رو سويچ عرضه بشه و اگه سونى قبول نميكرد بايد توقع مالى لگو رو از جيب ميداده.
همين اسپايدرمن هم تو قرارداد ها بود اگه فروشش از حدى پايين تر باشه انحصارش شكسته ميشه چون مالك نام تجارى مارول هست.
ولى اون فروش تضمين شده ايي داره روى ps.

ارزش این قیمت رو داره 🙂

Screenshot_20241108_171817~2.jpg

جدی من متوجه نمیشم چرا فکر میکنید قراره تمام انحصاری‌ها برای اکس باکس بیاد و سونی چرا باید دنبال همچین چیزی باشه؟ اونجا پول بالای خود بازیای انحصاری نمیدن و صرفا چون روی گیم‌پس میان دانلود میکنن و اکثرا هم تموم نمیکنن بازیارو، بعد سونی چرا باید انحصاری‌هاشو بده روی اون کنسول؟ :D برای من به عنوان پلیر که اهمیتی نداره. وقتی یه بازی رو انجام میدم واسم مهم نیست ۴نفر دیگم رو کنسول دیگه بازیش کنن، اما این وسط سودی برای سونی وجود نداره.

ظاهرا ناشرش هم حتى سونى نيست.
مالكيتى هم روى ip از بيخ نداره.
يه قرونم بعيد ميدونم گيرش بياد :D

ارزش این قیمت رو داره 🙂

View attachment 356185

رو پلاس اكسترا هست از همونجا هى دانلودش ميكنم :D

كوجيما كلا كاراش عجيبه :D
من همچنان سالى ٣-٤ بار تلاش ميكنم با اين شبيه ساز كولبرى ارتباط بگيرم هى نميتونم.
ولى اسم كوجيما چون روشه نميتونم كامل بيخيالش بشم.
اتفاقا چون اسم کوجیما روشه باید بیخیالش بشی
کم کم شاهد تغییر لقب از شبیه ساز پیاده روی به شاهکار بی بدیل در کامیونیتی ایکس باکس خواهیم بود
این بازی از همون اولم انحصاری XBOX بود ، بازم شبیه ساز پیاده روی در شرایط سخت بود. حالا شاید یک عده با این جور بازیها حال کنند که به سلیقه خودشان ربط داره

• Like
Reactions: ALI_FURY
حرف خنده دار میزنیا
آره خب بحث لگو که میشه همه کمپانیها حاضرن هرکاری براش انجام بدن.
چون این بازیها فروش خوبی دارن و کلا اسم لگو که میاد دست و پای ملت شل میشه.
یکیش خود من ، از نسل 7 به این ور هیچ بازی لگویی نبوده که بزارم رد بشه.
بسیار بازیهای خوش ساختی هستن و سرگرم کننده.

من اطلاعی ندارم ولی به نظرم خود سونی/گوریلا رفتن دنبال لگو که لیسانسش رو بگیرن.
مشخصه که هدف بزرگ و محبوب کردن مجموعه هورایزن بوده ، خب چه بهتر که روی پلتفرمهای بیشتری هم منتشر بشه.
البته فکر کنم این شرایط گرفتن لیسانس "لگو" باشه ، دلیلی براش ندارم ولی فکر میکنم کلا قراردادهاشون رو مولتی پلتفرم میبندن.
چون تا حالا به یاد ندارم که نسخه ای از این سری بازیها انحصاری بوده باشه.

الان سونى مالك ip نيست.
ناشرش هم روى بقيه پلتفرما نيست.
يعنى جدى جدى قراره موز نصيبش بشه از مولتى شدن نسخه يك؟ :D

آره خب بحث لگو که میشه همه کمپانیها حاضرن هرکاری براش انجام بدن.
چون این بازیها فروش خوبی دارن و کلا اسم لگو که میاد دست و پای ملت شل میشه.
یکیش خود من ، از نسل 7 به این ور هیچ بازی لگویی نبوده که بزارم رد بشه.
بسیار بازیهای خوش ساختی هستن و سرگرم کننده.

من اطلاعی ندارم ولی به نظرم خود سونی/گوریلا رفتن دنبال لگو که لیسانسش رو بگیرن.
مشخصه که هدف بزرگ و محبوب کردن مجموعه هورایزن بوده ، خب چه بهتر که روی پلتفرمهای بیشتری هم منتشر بشه.
البته فکر کنم این شرایط گرفتن لیسانس "لگو" باشه ، دلیلی براش ندارم ولی فکر میکنم کلا قراردادهاشون رو مولتی پلتفرم میبندن.
چون تا حالا به یاد ندارم که نسخه ای از این سری بازیها انحصاری بوده باشه.

تصور دوستان از كمپانى لگو يه چيزى در حد كارگاه توليد ايناس:

IMG_5921.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or