بازی Cyberpunk 2077 هفته آینده به فروشگاه پلی استیشن باز می‌گردد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
حدود 6 ماه پس از عرضه، کاربران کنسول‌های پلی استیشن مجددا می‌توانند از تاریخ 21 ژوئن (دوشنبه، 31 خرداد) بازی Cyberpunk 2077 را از طریق فروشگاه دیجیتالی پلی استیشن خریداری کنند. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Cyberpunk 2077

تنها چند روز پس از عرضه رسمی سایبرپانک 2077 بود که شرکت Sony این عنوان را طی اتفاقی کم سابقه، از روی فروشگاه پلی استیشن برداشت. بازی از مشکلات فنی شدیدی رنج می‌برد و حال بیش از 180 روز بعد، سونی با شرکت CD Projekt Red موافقت کرده تا این عنوان پرحاشیه بر روی کنسول‌های پلی استیشن قرار گیرد.

با این وجود، تاکنون جزئیات دقیقی از بهبودهای فنی صورت گرفته اعلام نشده است. یکی از سخنگویان سونی در بیانیه‌ای که به پالیگان ارسال کرده، به کاربران هشدار داده که عملکرد نسخه پلی استیشن 4 بازی همچنان دارای مشکلاتی خواهد بود و سی دی پراجکت رد به پایدارسازی Cyberpunk 2077 بر روی همه پلتفرم‌ها ادامه خواهد داد. سونی پیشنهاد می‌کند تا پس از بازگشت بازی بر روی پلی استیشن، آن را بر روی PS4 Pro یا پلی استیشن 5 تجربه کنید.

بازی Cyberpunk 2077 ابتدا در دسامبر سال گذشته عرضه شد و علی‌رغم فروش اولیه بسیار خوب (بیش از 13 میلیون نسخه ماه عرضه)، با مشکلات فنی شدیدی بر روی کنسول‌های نسل قبل همراه بود. در حالی که سونی بازی را از فروشگاه دیجینتالی خود حذف کرد، مایکروسافت نیز یک علامت هشدار را بابت وضعیت ناپایدار برای کاربران ایکس باکس وان قرار داد.

بازی طوری لانچ شده که روی بتسدا و Fallout76 رو سفید کرده... واقعا لایق ترول تا سال 2077 اهه! :-"
طوری هم نیست بگیم حرکت کمی زده...یکی از بزرگترین Scam های گیمینگ بوده.
حالا هزار تا پچ دیگه هم بدن(چون مشکلات ساختاری هستن عمرا درست بشه) توی تاریخ همیشه یاد و خاطره اش ماندگاره!:دی

ترول چی؟ خودشون اعلامیه دادن بازی مشکل داره، تکرار مکررات هم هست!! پس در موردش چون تکراره صحبت نکنن/یم؟ در حال حاضر بعد این مدت AI بازی هنوز تو دیواره تروله؟ مشکلات متعدد از جمله ناقص بودن بازی تروله؟ بازی می خواد دوباره به استور سونی بیاد این مشکلات حل شده؟ اینکه داریم توی تاپیک PS4/5 نظر می دیم در مورد یک بازی مولتی پلتفرم چرا فکر می کنید جو VS راه افتاده!! نکنه خودتون هم باورتون شده بازی انحصاریه و داریم در مورد پلتفرم دیگه ای نظر می دیم! سونی بازی رو به استورش برمی گردونه و ما در مورد مشکلات حل نشده بازی روی پلتفرم PS در حال حاضر صحبت می کنیم و اگر خلاف این بود اثبات کنید بجای اینکه فن بازی رو توی نظراتتون دخیل کنید
خود این صحبت‌ها اثبات پست قبلیم بود، این‌که چجوری از پست بنده این همه نتیجه گرفتین نشون میده تا اسم سایبرپانک میاد میرین سمت VS و ترول و جنگ و دعوا، بیخیالش بشین، بعد از اون کلی بازی و موضوع جدید واستون هست برین سراغ اونا.
این بدبختا تو سی‌دی‌پراجکت هم که چند بار گفتن آقا شرمنده‌ایم و داریم بازی رو درست می‌کنیم، پس یا صبر کنین و یا فراموش کنین بازی رو.

.
خود این صحبت‌ها اثبات پست قبلیم بود، این‌که چجوری از پست بنده این همه نتیجه گرفتین نشون میده تا اسم سایبرپانک میاد میرین سمت VS و ترول و جنگ و دعوا، بیخیالش بشین، بعد از اون کلی بازی و موضوع جدید واستون هست برین سراغ اونا.
این بدبختا تو سی‌دی‌پراجکت هم که چند بار گفتن آقا شرمنده‌ایم و داریم بازی رو درست می‌کنیم، پس یا صبر کنین و یا فراموش کنین بازی رو.
وقتی این سم تاپیک VS همه جا منتشر شده همین میشه

اگه اثبات پست قبلیه و نتیجه چیز دیگه ایه شما چرا جوش این بدبختا رو می زنی و دوس داری به ساحت مقدسشون خدشه ای وارد نشه؟ الان داری جای گیمر و سازنده رو عوض می کنی و اصلا هم مشخص نیست که فن بازی در میاری! می خوای ما بریم عذرخواهی کنیم از CDPR؟ ما در مورد این بازی بصورت مربوط هر صحبتی بکنیم شما حق اینو نداری بیای برای ما تعیبن تکلیف کنی در مورد چی و کجا بحث کنیم، پیشنهادم اینه منو توی بلک لیستت بذاری تا از تکرار مکرراتم خلاص بشی. ولی من هر موقع بخوام می تونم در مورد بازی منطقی بحث کنم و شما و هر کس دیگه می تونه جواب منطقی در پاسخ من بده، اگر جوابی ندارید بهتره با کامنت های حاشیه ای مثل جو VS و سازنده بدبخته و همیطور جملات امری بیشتر از این اسپم ندید! چون ما در مورد مشکلات بازی روی پلتفرم PS داریم صحبت می کنیم که هم به تاپیک مربوطه و هم به متن خبرش، فراموش کنید یا صبر کنید lol

اگه اثبات پست قبلیه و نتیجه چیز دیگه ایه شما چرا جوش این بدبختا رو می زنی و دوس داری به ساحت مقدسشون خدشه ای وارد نشه؟ الان داری جای گیمر و سازنده رو عوض می کنی و اصلا هم مشخص نیست که فن بازی در میاری! می خوای ما بریم عذرخواهی کنیم از CDPR؟ ما در مورد این بازی بصورت مربوط هر صحبتی بکنیم شما حق اینو نداری بیای برای ما تعیبن تکلیف کنی در مورد چی و کجا بحث کنیم، پیشنهادم اینه منو توی بلک لیستت بذاری تا از تکرار مکرراتم خلاص بشی. ولی من هر موقع بخوام می تونم در مورد بازی منطقی بحث کنم و شما و هر کس دیگه می تونه جواب منطقی در پاسخ من بده، اگر جوابی ندارید بهتره با کامنت های حاشیه ای مثل جو VS و سازنده بدبخته و همیطور جملات امری بیشتر از این اسپم ندید! چون ما در مورد مشکلات بازی روی پلتفرم PS داریم صحبت می کنیم که هم به تاپیک مربوطه و هم به متن خبرش، فراموش کنید یا صبر کنید lol
عالیه این پست شما، بنده تو پست اولم مخاطبم پست شما نبود، اون یکی دوتا دوستتون بود که سریع بعد پست من، پستشون رو پاک کردن، منم نگفتم بحث نکنین گفتم ترول دیگه بسه، و البته اگه شما هم قصدت تروله مخاطب اون پستی اگه هم نه که این همه عصبانیتت واسه چیه؟؟!!

عالیه این پست شما، بنده تو پست اولم مخاطبم پست شما نبود، اون یکی دوتا دوستتون بود که سریع بعد پست من، پستشون رو پاک کردن، منم نگفتم بحث نکنین گفتم ترول دیگه بسه، و البته اگه شما هم قصدت تروله مخاطب اون پستی اگه هم نه که این همه عصبانیتت واسه چیه؟؟!!
مشکل همینه، شما کامنتای تاپیک VS رو می بینی و فکر می کنی هر جایی که کامنتی خلاف نظر شما باشه تروله! من اگه بخوام ترول کنم می رم همون تاپیک VS، ، شما مخاطبتو مگه نام بردی؟ جمع بستی و گفتی تروله پست ها، منم منطقی پاسخ دادم خیلی جدی بوده و اگه خلاف واقع گفتم اثبات کنید، من خارج از تاپیک VS جدیم، اینکه یکی بیاد تگ ترول به مجموع کامنت ها ببنده پاسخ می دم، جدی بودن با ترول و عصبانیت تفاوت زیادی دارن

• Like
Reactions: kamyy
مشکل اصلی سایبرپانک دروغه نه باگ. یعنی باگ اصلی رو سازنده ها دارن که در وهله اول لقمه گنده تر از دهنشون برداشتن و در وهله دوم وقتی دیدن توان ساختن اونچه وعده دادن رو ندارن دست از مارکتینگ مبتنی بر دروغ و مهندسی کردن افکار عمومی برنداشتن.

سایبرپانک از اساس با اونچه وعده داده شد به شدت فاصله داره. رفع باگ یه بخش کوچیکی از مشکلاته، در گام بعدی باید سیستم ها و مکنیک های بازی رو درست و انسان وار پیاده سازی کنن، مثل AI فاجعه و بخصوص اون پلیس های مسخره اش، و در گام نهایی اون چیزهایی که وعده اش رو میدادن اضافه کنن به بازی. اینم مستلزم یکی دو سال کار دیگه است.

به هر صورت حالا فارغ از اینکه یه سری از فن های استدیو کماکان دوست ندارن باور کنن چه کلاه گشادی سرشون رفته و واقعیت چیه، عدم فروش بازی در سال جدید و ضررهای مالی CDPR به خوبی نشون میده داستان از چه قراره. گیمرها انقدرها هم که اینا فکر میکنن خر نیستن. ممکنه تحت تاثیر تبلیغات و هایپ اولش ندانسته برن بازی رو بخرن اما بعدا دیگه کسی نمیره سمت بازیشون. این میشه که فکر کنم امسال یه میلیون هم نفروختن!

پ.ن: امیدوارم حداقل آزاده باشن عین NMS بالاخره اون چیزی رو که ادعا میکردن بدن دست مردم.

مشکل اصلی سایبرپانک دروغه نه باگ. یعنی باگ اصلی رو سازنده ها دارن که در وهله اول لقمه گنده تر از دهنشون برداشتن و در وهله دوم وقتی دیدن توان ساختن اونچه وعده دادن رو ندارن دست از مارکتینگ مبتنی بر دروغ و مهندسی کردن افکار عمومی برنداشتن.

سایبرپانک از اساس با اونچه وعده داده شد به شدت فاصله داره. رفع باگ یه بخش کوچیکی از مشکلاته، در گام بعدی باید سیستم ها و مکنیک های بازی رو درست و انسان وار پیاده سازی کنن، مثل AI فاجعه و بخصوص اون پلیس های مسخره اش، و در گام نهایی اون چیزهایی که وعده اش رو میدادن اضافه کنن به بازی. اینم مستلزم یکی دو سال کار دیگه است.

به هر صورت حالا فارغ از اینکه یه سری از فن های استدیو کماکان دوست ندارن باور کنن چه کلاه گشادی سرشون رفته و واقعیت چیه، عدم فروش بازی در سال جدید و ضررهای مالی CDPR به خوبی نشون میده داستان از چه قراره. گیمرها انقدرها هم که اینا فکر میکنن خر نیستن. ممکنه تحت تاثیر تبلیغات و هایپ اولش ندانسته برن بازی رو بخرن اما بعدا دیگه کسی نمیره سمت بازیشون. این میشه که فکر کنم امسال یه میلیون هم نفروختن!

پ.ن: امیدوارم حداقل آزاده باشن عین NMS بالاخره اون چیزی رو که ادعا میکردن بدن دست مردم.
دقیقا‌. شخصا بیشتر از هر چیزی بخاطر نقش‌آفرینی نبودن بازی و دروغ‌های بی‌شاخ و دمی که گفتن ازشون بدم اومده‌.

این بدبخت ها؟
هیچوقت یادم نمیره ابرهایپی که سره این بازی راه انداخته بودن اوینت های پررنگ و لعاب تریلر های کپچر شده رو PC...
وقتی با اصحاب رسانه هماهنگ کرده بودن که بیان n تا مقاله و توییت و دیسکاشن تو یوتیوب راه بندازن درباره ابر بازیشون
این اسمش fail نیست کلاهبرداری علنی و هیچ جای دفاعی نداره چند وقت پیش مگه اسنادی لو نرفت که CD Project Red کاملا از نواقص و مشکلات با خبر بود؟ پس چرا تا آخرین لحظه تریلر هاش پر افکت و فوق‌العاده بودن؟
خارج از تمامی بحث ها و جبهه گیری ها اینکه هنوز از موضوع سایبرپانک (نه ویچر) از این شرکت دفاع میکنید کاملا جاهلانه است و دوست ندارید با واقعیت رو به رو بشید

یوبیسافت همیشه تریلر هاش از خیلی از فیلم های روز دنیا لذت بخش تر بوده و بازیهاش همیشه دارای باگ و دانگرید بوده ولی آیا تا به حال چندین وکیل جمع شدن علیه یوبیسافت شکایت کنند؟
خیر، چون یوبیسافت هیچوقت تو تریلرها و مصاحبه هاش حرفی از واقعی بودن تریلر ها و اینکه final product صد درصد مشابه تریلرهاست نمیزنه و فرق کلاهبرداری یکی مثل CDPR با یوبیسافت اینجا هویدا میشه که CDPR با اینکه می‌دونه بازی 180 درجه با تریلر ها فرق داره باز زل میزنه تو چشم گیمر و دروغ میگه

مشخصا اون عشقی که گیمر ها نسبت به Cyberpunk 2077 داشتن و رویاپردازی که تو اتمسفر سایبرپانکی غرق بشن اصلا با پول قابل مقایسه نیست نهایت بازی شبیه تریلر ها نبود بازی برمیگردونی پولت میگیری ولی اون احساسات که گیمرها نسبت به بازی داشتن هیچوقت قابل احیا نیست و دردآوره همین موضوع

چون خودم تجربه حضور در پروژه های نسبتا بزرگ رو داشتم، تا حد خوبی میتونم قضاوت کنم که چه اتفاقی در مراحل ساخت افتاده.
نه گیم لقمه بزرگتر از دهن بوده، نه المان ها و مکانیک بازی چیز وحشتناک و عجیب غریبی بوده که استودیو به اون عظمت نتونه از پس ـش بر بیاد، کل ماجرا خلاصه میشه در ضعف مدیریتی بخش های مختلف اون استودیو و در وهله اول کارگردان! به چه صورت؟

یک کلام، وسواس بیش از اندازه در انتخاب شیوه انجام کار، بدون برنامه ریزی درست!

مثال میزنم، شما فرض کن بخوای یه آپارتمان رو اجرا کنی. میای مراحل گودبرداری، اجرای سازه و بتن ریزی که قسمت های اولیه پروژه هستند رو خیلی سریع انجام میدی. بعد میرسی به اجرای لوله ها و تاسیسات، ولی کار با سرعت انجام نمیگیره! چرا؟ کارفرما (کارگردان) یک دفعه برمیگرده میگه لوله ها دقیقا باید 1 سانتی متر و 2 میلیمتر از هم فاصله داشته باشن!! و باید تک تک لوله ها نه با متر (!!!) بلکه با خط کش فواصل بین ـشون اندازه گیری بشه! (در صورتی که اون لوله توی کار ـه و اصلا به چشم نخواهد اومد!)
همزمان کارفرما (کارگردان) برای برق کشی، برمیگرده میگه که تمام کابل ها باید از یک جنس و در یک خط تولید ساخته شده باشن، و اگر جنس کابل ها طی اجرای پروژه متفاوت بشه، تمام کابل های قبلی باید جمع بشن و از نو سیم کشی انجام بگیره!
و باز به یه گروه دیگه اعلام میکنه که بندکشی بین کاشی ها باید دقیقا همه ـشون به یک فاصله باشه، و علاوه بر این باید ذره ذره ـشون میلیمتری دوباره با خط کش اندازه گرفته شه!
و به همین شکل ماجرا برای بقیه گروه ها هم ادامه پیدا میکنه...

ولی همزمان هم اعلام شده که پروژه باید طی 4 سال جمع بشه، و در بهترین حالت این پروژه به این شکل در 10 سال خاتمه پیدا میکنه! پس چه اتفاقی می افته؟
3 سال و نیم کار به وسواسی ترین شکل ممکن انجام میگیره، اون 6 ماه آخر به افتضاح ترین شکل همه فقط در تلاشن که کار بسته بشه. در صورتی که اگر لوله ها و بندکشی "چشمی" انجام میشد یا سر نوع کابل هم وسواس صورت نمیگرفت، کیفیت نهایی کار عملا خیلی تفاوتی نمیکرد با چیزی که قرار بود در 10 سال جمع بشه.

شک ندارم در CDPR هم اتفاق مشابه افتاده، یعنی کارگردان تیم رو موظف کرده که کار "فقط" با اون "پارامتر ها و شیوه هایی" که تعیین کرده انجام بگیره، و همین باعث شده لحظات آخر هول هولکی کار رو فقط جمع کنن. یعنی بر فرض 70 درصد اولیه پروژه با وسواسی ترین شکل و دقیق ترین حالت ممکن انجام گرفته، 30 درصد مابقی به افتضاح ترین شکل ممکن!
که اتفاقا همون 30 درصد رو قراره نهایتا پلیر ببینه! اون 70 درصد همه ـش زیرساخت کار بوده و اصلا برای پلیر قرار نبوده خروجی داشته باشه! یعنی چی؟ یعنی مثلا من برگردم بگم میخوام موزیک گوش بدم، ولی همزمان باید دمای هوا دقیقا 23 درجه باشه، آفتاب باید از زاویه 47 درجه به من بتاب ـه، انگشت اشاره دست راستم باید دقیقا رو به فلان نقطه دیوار باشه، و گرنه موزیک رو نمیتونم گوش بدم! :D

این دقیقا اتفاقی بوده که برای این پروژه رخ داده. وسواس های بیخودی و برنامه ریزی نادرست، که [ نهایتا ] باعث شده تیم به اون عظمت، توانایی ـش زیر سوال بره!

که باز هم مثل چی میمونه؟ مثل این که بیان مسی و رونالدو و نیمار و رونالدینیو و پله و زیدان رو تو یه تیم قرار بدن، ولی بهشون بگن باید فقط جلوی دروازه خودتون بایستین و اجازه ندارین جلوتر برین! :D و الان این عینا اتفاقیه که افتاده و توانایی تیم بدبخت هم زیر سوال رفته...

آخرین ویرایش:
خسته نباشن واقعا، 7-8 ماه بعد از تاریخ انتشار :-j تازه اینطور که بوش میاد وضعیت اجرا روی کنسول ها هنوزم بده و ثابت نیست.

از پرفورمنس بگزریم وضعیت سیستم های ناقص بازی چی؟ اونا چقدر زمان میخوان تا کامل بشن؟

در کل الان به نظر من احتمالش خیلی زیاده که بازی هیچوقت کامل نشه و به تمام مشکلاتش پرداخت نشه، چون مشکلات زیاد هست و اصلا معلوم نیست که براشون سوداور باشه این همه نیرو گذاشتن روش توی این وضع یا نه.

(شبیه مولتی پلیر که کنسل شد....)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or